53
Jurassic Park film paródia magyarok csinálták!
-
#13 tess -.- -
#12 ez ultraszanalom :DDD -
#11 hiih -
#10 ma néztem meg, jól leutánozták a JP-t szóseróla!:D -
#9 Ez kész van XDDDDDDDXDDDDDDD -
#8 Ez poén :D -
#7 kb -
JackMeadow #6 A trailer felénél kikapcsoltam már az az 1 percet sajnáltam amit elvet az életemből... -
#5 Úristen .. -
#4 Kössz nekem nem sikerült!Makrók szerint csináltam!
Cat 02 van film!Jó lenne ha valaki megosztaná velünk!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Torrenten láttam fent elégnagy volt az érdeklődés, lassú a netem nem naon tom feltölteni sehová de még nem szedtem le!Hátha valaki legálba felkeni! -
Cat 02 #3 Vááá, ebből komolyan van film is ? -
#2 Trailer! -
Jurachick Park
Készítette: Selley Csaba, Selley Gábor, Hajagos Péter Falcon pictures
Tartalom: A milliárdokat megspóroló John Henmonk évek óta gyerekkori álmának megvalósításán dolgozik: a dinoszauruszok újrateremtésén. Borostyánba kövesedett jurakori mintákkal kísérletező alulfizetett génsebészei csibe DNS-sel pótolták a folytonossági hibákat, de hamar ráébredtek, hogy Henmonk ötlete mégsem lesz olcsó mulatság. A keltetés nem várt eredményeként ugyanis parányi sárga lények pislogtak vissza rájuk. A látványpark befektetői visszavonva támogatásaikat a kutatás leállítása és az ártalmatlannak tűnő csibék szabadon engedése mellett döntöttek. A felelőtlen tettek következményeként azonban megmutatkozott a teremtmények valódi ereje, és úrrá lett a káosz. Henmonk olyan szakértőket keres, akik képesek bizonyítani a lények külsőleg nem szembetűnő ősi ösztöneit. A park munkásai a terület egy biztonságosan elkülönített részén, Noblare ligeten új központot hoznak létre, ahova megkezdhetik a korábbi helyszínen mindent elpusztító állatok begyűjtését. Ám a 65 millió évnyi vadászösztönt így sem lehet kordában tartani...
2008-as Vasfilm, fikciós kategóriában első helyezett.
Aki esetleg részt vett a forgatásban, közreműködött vagy ilyesmi várom hozzászólását!
Aki látta a filmet véleményét is várom!Esetleg feltöltené valaki valahová hogy más is megnézhesse!