Jurachick Park
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Black sheep anyone?
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A bakta rájder csak egy rövidfilm ehhez képest. 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
az oda vágott! 😄
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
persze leginkább csak JP fanatikusok (mint én) tudják értékelni
Egy kis ráfordítással, kicsit több humorral és színészkedéssel lehetett volna sokkal jobb.
Igaz a Vektor nyomába sem érne ezekkel a képességekkel, de legalább nem lenne élvezhetetlen.
ezekrõl a csirkékrõl elõször a vérnyúl jutott az eszembe 😄
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
bakta rájder efektus😄
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Rövid az élet, sötét a sír, mindenki dugjon ameddig bír! (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h