205
Lézer és Radardetektorok a gyakorlatban
-
#165 Hú, télleg, mekkora aberrált állat, normális közúti sebességgel volt pofája átmenni a vasúton.. A rohadék -.- -
Lacika 79 #164 Mondeo miért is nem? :) -
#163 100-al vasúti átjáróban gratulálok, remélem főbelövik -
#162 Engem az érdekelne inkább, hogy a jogsit mikor veszik el, mert még a bírságot csak-csak kicsengeti az ember, de egy 3 vagy 6 hónapos jogsielvétel még nagyobb kárt tud okozni. -
#161 az ilyen 246 km/h-val kozlekedokrol jut eszembe:
-megkereses(adatok ugye adottak) rendori szervek altal
-foteren, unnepelyes keretek kozott tarkonloves
ennyi
() -
#160 alairas^^ -
Vlala #159 Csak megtanulnak már fékezni is...
Digital: Respect.
Nem beszélve arról, hogy "á, velem ez úgysem történhet meg".
Az a gondolkodás, hogy a tragédia mindig másvalakivel történik, elfelejt egy fontos logikai részletet:
Azt, hogy a többi autós szemében mi vagyunk a "másvalaki". -
#158 Fiesta vagy Focus lehet -
#157 Egyetértek veled.
Néhány ember észtelenül és az ésszerűség határain kívül, arra alkalmatlan helyeken száguldozik.
Ha meg netán baj történik, amit rendszerint a vétlenek szívnak meg, nem győz sírni ríni, meg eret vágni magán lelkiismeret(!) furdalásból.
-
#156 Focus v. Mondeo? -
#155 uhh ezen atsiklottam :C
es amugy erre te buszke is vagy? -.-
---
mas: amugy a nagy szaguldozos kemenycsavokrol jut eszembe... Ezek utan 5X jobban meggondolom, hogy nehol meg 50 helyett max 20-30al menjek -.-
Eset a kovi... megyunk haverral lustan 50-60al... erre szol anyos ulesrol, hogy te ez a hang mi? klaffklafff... durrdefekt(jobbhá)... ok kicserel mankora... megnez tobbi gumi jobbelso is mar kagylos... dejo... -.- ok telefonalgatas ezerrel 0-24es gumisert(eset tegnapi) ... ok meg is usztam a ket gumit 65 ropibol... ugyanis a gyari Pzero 195-45-16os gumik ugye nem voltak es neznunk kellett helyette katalogusbol mast... -.- lett 205os GYear... (persze darabja 31K)... hogy miert? Budapesten elek es olyan gyonyoru utaink vannak, hogy eddig birta a tortenet... :C
mar azota megerzekenyebben jarom az utakat(pedig eddig is ovatosan mentem a rossz utakon)... es lesz@rom, hogy hatulrol nyomnak le(gondolhatjak disz az ST felirat hatul? :D)
ennyi :C -
digital #154 -
digital #153 de figyelni kell... látod ha valaki lelép... időben tudsz reagálni... amúgy megfelelő reakció idővel és tökéletes érzékekkel nagyon jól el lehet kerülni azt hogy elüss valakit én 1x 180al száguldottam át lakott területen :D (5ös út és sándorfalvára értem be :D)
Haha, egó az egekben látom. Ez a legveszélyesebb, mert nálad a tudatlanság nagy bátorságot kölcsönöz.
Sok vérprofi (repülős/motoros/autós/F1) versenyző, technikai hibát vétve távozott már el az égi versenypályára, pedig közel sem voltak olyan beképzeltek mint te... Remélem egyszer egy jó kiadós büntetés hasznodra lesz, és te magad és a potenciális áldozatok megmenekülnek egy törvényszerű tragédiától.
-
Vlala #152 Nálunk sem az a cél, csak könnyebb ezt mondani. -
#151 Hát igen, ott nem a kassza megtöltése a cél, hanem a szabályok betartatása.. ez a nem mindegy, szerintem.. -
#150 Engem is megbüntetett egy osztrák zseka 130 helyett 142-vel.
Végülis rendes volt, mert a minimum büntetést szabta ki (23 euró), de a stílusa minősíthetetlen volt. Nem volt hajlandó angolul megszólalni, de ordítozott németül, mint egy sakál. Magyarországon ilyen bunkó rendőrrel még nem találkoztam.
Az tuti, hogy előítéletes a magyarokkal, de végülis megúsztam olcsón. -
#149 Jaja! Engem sem mért meg, illetve megmért, de nem mentem gyorsan.
Mi is mindig betartjuk kint. Itthon azért egy 25% van rajta.. -
#148 Szokásos. Út mellett lenn az árokban kézikukker. Osztrákok kemények.. Valahogy ott amúgy nincs ingerem gyorshajtani (ugye lehet menni 100-al), meg az utak is normálisak.. Elég szélesek az előzéshez, satöbbi.. Meg náluk nem jellemző a kintfelejtett 30as tábla a főúton -.- -
#147 ok:D ott a pont.. -
#146 *Ausztriában -
#145 Jahh de még istenes:D
Képzeld voltunk kint a hétvégén austriába.. A 2 rendőr (autó nélkül) bent állt egy patak medre oldalában egy kis hid mellett. Messziről ugy nézett ki mintha beszélgetne két ember:D Oda érek kb olyan 800méter körülre. Elöveszi azt a pisztolyos lézert biztos tudod mire gondolok és mért:D
Szóval a magyarok ehez képest még királyok:D -
#144 Az illegális, ha nem tudhatsz róla. Mivel az elméleti célja a sebesség csökkentése, nem pedig a büntetés. (gyakorlatilag nyilván a B opció az elsődleges :D ). -
#143 Nagyon sokat!
Békéscsabán üzemel 2db.. Az M1-en került még ki 2db szóval azon a pályán már van kb 8db.
És van egy csomó amiről nem tudunk:D -
#142 Fixet nem láttam egyet se.. -
#141 bocsi, akkor már itt se vagyok:D -
#140 Most nem azért de ti hány fixen kirakott traffipaxot láttatok május 1 óta? -
#139 :DDD -
BenceYCE #138 Az Ő intelligenciájuknak már-már a végét súrolja az a folyamat ahogyan egy pedált benyomsz tövig a lábaddal. Ehhez az igen bonyolult művelethez fel kell nőni kérem szépen. Úgyhogy ne rontsd itt a levegőt! Ide csak azok jöjjenek akik képesek maradéktalanul benyomni a gázpedált! A többinek meg Hess! Hess-hessss! :D -
BenceYCE #137 Ha csak az egyik szemedre megvakulsz egy baleset során, az a drága. A te példáid legfeljebb sok pénzbe kerülnek!!! -
#136 Megnéztem, 90k. -
#135 50es táblánál 90 még közel sincs 300k.
Sőt, szerintem még 100 sincs.. -
#134 Miért lenne k. drága?
300k ha 50-es táblánál 90-el mész... egy csúcs blokkoló, meg egy detektor 200k-ból megvan.
Melyik a drága? ;-) -
#133 Megdöbbentő, hogy egyesek milyen büszkék egy-egy gyorshajtásra, gyakran hallom/olvasom itt-ott, hogy nagy büszkén mesélik a srácok, hogy 50-es táblánál 130-cal mentek és hasonlók.
Csak azt nem értem, hogy mi ebben a nagy szám, mikor egy tök átlagos autó is viszi a 170-200-at, még az 50-es táblánál 180 sem lenne egy nagy teljesítmény. -
#132 Szabályszegésért mit vársz? Kitüntetést? Aki hülye, azt persze hogy lenézik. -
#131 deügyesvagy... -
zoolee #130 MOst mér kell ilyen lenézően mondani? -
#129 olcsobb volt mint itthon, mert international version ami egy kicsit gyengebb (Ka savban ha jol tudom... kb 50 meterrel rovidebb a tav, de majd az okosok megmondjak^^) igy volt 62K+VAM ami meg igy is SOKKAL olcsobb, mint a 115-120as ar^^ -
F1re #128 1 ismerosomnek sotetitett bmw-je van es van benne 1 kibaszott draga cucc ami leblokkolja a lezeres meg a sima traffipaxokat :DD meg persze van radarja is ami mutatja hogy vannake a kozelbe de ez a cucc telleg kurva draga... jah am nem M6 a bmwje hanem vami regebbi nem tom mien -
#127 Baz én már BÁRMILYEN parkoló autó környezetében lassítok :-D -
#126 100k felett lehetett Lammernek, ha jól sejtem...