103
Alone In The Dark 2008
  • armageddon666
    igen, storyra ^^ de ha ott nincs akkor okés xD
  • Hydroceph
    persze, azonos a cim, es sztem majd némi hassonlosagot is felfedezhetsz mobok kozt sztem:p
    es valszeg itt is a 15. reinkarnacioval nyomod, hajszin is hassonlitani fog, és itt is lesz 1-2 rész majd ahol beszarsz befosol, kb ennyi sztem, vagy te storyra gondoltal? azt nemnagyon hiszem
  • tomsh
  • armageddon666
    Ennek a résznek lesz köze a korábbiakhoz? mert azok nekem kimaradtak :S egyedül talán a 3mal játszottam de azzal is nagyon keveset és régen :$ (ilyen vadnyugatos volt)
  • Rodman6
    Hiába lesz esetleg csili vili grafika, hiába lesz jó a játékmenet, az Alone In The Dark 4 és a soron következő rész soha nem lesz olyan mint az első három rész volt. Edward Carnby visszafelé fejlődik - az 1900-as évek eleji kísértetkastélyos kalandokban még egy középkorú bajszos nyomozóúr volt, 2000 utánra pedig egy divatfrizurás fiatal maccsóvá öregedett mi? Szívemszerint jobban járnám most is a 19 század eleji pókhálós szellemkastélyokat mintsem a modern New Yorkban autókázzak és szörnyeket üssek el. Adtak volna neki más címet inkább. Soha nem lesz meg a régi hangulata ha még a régi részek rossz DOS -os grafikája ellenére sem.
  • Hydroceph
    hát én msot egész éjjel eztfogom sztem le is szedem youtuberol levágom muvit aztan csá:D
  • offkorz
    délután énis ezthallgattam:)
  • Hydroceph
    ja msot nézem csak. bocs:D
  • Hydroceph
    http://youtube.com/watch?v=G8PH0I16E5k&feature=related
  • Hydroceph
    Lyrics

BULGARIAN:
    Shto li mesechinko gre-esh,
    ta mi mukata ogryavash?
    Doluw senki se cherneyat
    i mi prekurshvat krilata.

ENGLISH:
    Why are you shining, little moon
    and thus illuminate my sorrow?
    Down here dark shadows blacken
    and they are breaking off my wings.
  • offkorz
    20.-án jön ki az ost úgytudom
  • Hydroceph
    ahh ha vkinek emgvan zene linkelje pls!!!
  • Sephi
    Sajnos ez sem az aminek mutatjak.
  • Skyline
    Live-ról szedtem le videókat egész faja kis fizika lesz benne,például meggyújtunk egy fa oszlopot,fa oszlop szépen végigég így megnyitva pl a tovább vezető utat azal hogy a faoszlop elég széttörik és leszakad a palló amit tartott,stb...Ahogy elnéztem a fa ajtók sem akadály ha nincs kulcsunk,de van baltánk..:)
    A videóbók amiket láttam monnyuk főleg ezekre a fa égésekre van koncentrálva meg a tűz által keltett fényekre (pl égő székkel forgolódik a faszi,faja kis fényárnyék hatásokkal,stb)...
  • ThugEdge
    amúgy játékmenetről:

azt olvastam illetve a videókból is az jön le,hogy majd lehet tárgyakat variálni egy-egy helyzetben, de kíváncsi vagyok,hogy mikor vmi meleg helyzet van, vmi gyors akciónak tűnő dolog vajon ott is lesz idő kicsit gondolkodni vagy paraszt módon felkapni a széket azt gyepálni?
  • offkorz
    uhhh.:)
  • ThugEdge
    van májszpész oldal is:
    katt
    és itt van még egy link ezzel kapcsolatban:
    katt
  • ThugEdge
    bizony
  • offkorz
    bazz most nézem a zenéket ,nagyon tud ez a faszi aki compozálta a zenét.mekkora fílinget dob már a gémre még. :-c
  • offkorz
    kell ez a zene bazz :-|
    nemtudsz valamit róla?
  • ThugEdge
    remélem a játékban benne lesz az az űber durva zene mely eme tréler alatt szól
  • AntiHero
    Én is nagyon várom. Elvileg májusba kapunk egy demót.
  • ThugEdge
    ha jól láttam nincs ilyen topik,lehet pc-sben van,de én 360-on gémelek:)
    na szóval a gémet nagyon várom és az előzetes videók alapján ha ez a gém elbukik soha többet nem játszom:)
    official page
    hamarosan jön sztem egy demo is belőle livera
    ha még is lenne ilyen topik, akkor bocsi és törölhető