\"Amatõr\" rallye
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
BMW 325 iX Rallye Car :)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Elég sok idõs fasza élménygép van, csak nyitott szemmel kell járni:)
Mitsu Starion, AW11 MR2, AE86 ugye(amit nem lopsz el elõlem:DDDDD), az elõbb említett hátsós Starletek, Sierrákból is jó gépet lehet faragni, ott vannak a Bömbik(Én specko Toyota mániámból fakadva nem vagyok oda ezekért, mondjuk egy a nagy vagy kiscápa azért szép tud leni), ott van a GC impreza is mondjuk az már elég drága.200sx Nissan, Mazda 323 Gt Turbo 4WD, FC3S Rx-7 (mondjuk ez megint ritka és drága is gondolom), meg ugye egy jó kis tolósváltós, sperres, nagytengelyes, becsövezett 2107/05 kihagyhatatlan:D. Mondjuk ezek nem állnak meg 1 milla alatt sehogy sem, ha rendesen helyre kell/akarod pofozni õket.
na uff! Megyek matek érettségire:D
anno nekünk is Warbink volt...4 motor bánta a használatunkat :)
de ment is ha kell ha nem :)
6évesen megfogott a hangja, az "illata" és a billegése :)
ATS felni meg csak úgy...megvette, 6x elmondta mindenkinek h milyen felnit vett :)
mit ad isten kivel találkozok?...
Hankóékkal :)
(csórikámnak gipszben a keze)
beszélgettünk.jött egy 0ás impreza, rögtön mondták h cseréljék a pilótát, mert szarul megy.
egész sok okosságot mondtak az Imprezáról :)
ha lesz pénzem benzinre azt veszek :D
ismerõsnek gyári autó van, de megy mint a mérgezett egér :)
köszönet a heggesztett dobnak és az ATS felninek :D
Én majd elsõ kocsinak mindenképpen vagy hátsó,vagy 4 kerekeset akarok,namost sejtitek melyik az olcsóbb:D Lancia Delta Integrale nagy álom:-) Kár,hogy egyre kevesebb a hátsókerekes kocsi.
felszerelés? ruha, sisak, stb...
BMW drága a pénztárcámnak, ami üres...
Lada meg van 2is...
szervíz csapat ingyé dolgozik :D
még utánna járok ennek annak...jövöre már szeretnék indulni az amatõrök között, és aztán feljebb lépni...BalázsÖcsi szintjére vagy legalább Bútor Robi szintjére :)
csak beszerzek mindent.
hamarosan épül a kocsi, közben a felszereléseket akarom megvenni, meg a liszenszet megcsinálni...
BMW kéne, de Lada lesz :)
Amúgy sok sikert a vezetéshez:) Majd írj élménybeszámolót.
mi a bal2, mi a jobb33...
én leszek a pilóta^^ :)