Upshift StrikeRacer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Játszol. A versenyekért pontot kapsz (light) amik bizonyos értékenként szintnövelést eredményeznek. %-ban is kijelzi a rendszer hogy tartasz.
W10
Hello! Kezdõ vagyok és azt szeretném megtudni hogy a 2.szintet(rank 02) hogyan lehet elérni?

Ez gond egy ideje, más se tud... állítólag a hiba kijavításán dolgoznak.
Bulykin
hát én már nem játszom vele^^ de nekem nem volt vele ilyen problámám😊
jól kenedXD mióta nyomomd a gamet?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

viszont nekem is van vele egy kis problémám:
ha venni akarok vmit akkor vmi hibaüzenetet ír ki, hogy "ismeretlen hiba"
na erre varjon vki gombot...

AMD X2 6000+, Radeon HD6750 1Gb, 2Gb ram.

én szoktam vele száguldozni
pl a napokban beszabadultam egy brazil csapatba és szétszivattam õket a saját versenyükön 😄
szerintem csak azé nem banoltak mert mindenáron le akartak gyõzni , de csak carrambáztak sorba 😊

AMD X2 6000+, Radeon HD6750 1Gb, 2Gb ram.

Bulykin
játszik még vki ezzel?<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
sztem nem, mert én sem úgy indítom és nekem megy

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

én is vistán nyomtam anno, nem volt baja.

Ha jól emlékszem, akkor böngészõbõl kell indítani (vagyis be kell jelentkezni potato-ra indítás elõtt), firefoxból ez nem mûködik, csak ie-bõl. De lehet ez a mostani verzióra már nem vonatkozik.

Bulykin
okés

a hivatalos oldalon azt írják szedjem le a vista sp1-et és akkor mûködni fog, de inkább kihagyom
Bulykin
ahham, elképzelhetõ

vistám van, lehet az a baj
Bulykin
nekem mûködik, nemtom neked miért nem, más kipróbálta?

és el sem indul...kiír vmi security hibát..ennyit errõl
Bulykin
nekem max 15perc volt...

egy fél napig update-el 😞(
jóbanner<#smile>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Nagyon sokat bétáztam vele, hatalmas móka, csak igen sok meghatározó bug volt benne, még indulás után is jóval.

Amúgy érdekes, hogy a krumplis dolgok nem sokat érnek, a Mini Morris-szal bármit le lehet gyõzni, csak kevés ügyesség kell hozzá.

kemszi2
talán majd egyszer megnézem,de most még maradok a Project Torque-nél<#hehe>
Bulykin
#3-ban a 3.kép az nem odavaló, sryXD

Bulykin

Bulykin
hivatalos oldal
Nah, remélem sokan ismeritek, vagy ha nem akkor kipróbáljátok és egy szép kis topic lesz itt<#idiota> ha meg nem, akkor...

Bulykin

Bulykin
A játék engem erõsen a Death Rally-ra emlékeztet koncepciójában: kocsik, rájuk fegyverek és csapjunk a lecsóba - avagy inkább sok-sok ólmot meg elsõ osztályú robbanóanyagot a másikba! A kocsik, kiegészítõk, fegyverek és upgradek legtöbbjét a játékban elért tiszteletpontokkal vehetjük meg, de párat (nyilván a legtáposabbakat) csak Potato-ért, avagy nemes egyszerûséggel krumpliért szerezhetjük be. Elvileg ez a jövõbeli StrikeRacer gazdaság alapját képzõ fizetõeszköz. Hát, õk tudják. Egyébként igen mókás heroikus-epikus szóhasználattal beszélnek a játékmenetrõl a hivatalos oldalon; érdemes egy pillantást vetni rá, mert persze screenshotok is vannak.

Bulykin
Ez egy online autósjáték😄
Lényege, hogy elsõ helyen érj célba, a verseny közben különbözõ fegyveret is használhatsz és szétzúzhatod az ellenséget, nem könnyû játék, de nagyon szórakoztató!
A kocsidat tudot tuningolni, fegyvereket tudsz vásárolni, szal minden kiály😄
itt tudsz regisztrálni
innen töltheted le