26
-
totya4 #26 Játszol. A versenyekért pontot kapsz (light) amik bizonyos értékenként szintnövelést eredményeznek. %-ban is kijelzi a rendszer hogy tartasz. -
#25 Hello! Kezdő vagyok és azt szeretném megtudni hogy a 2.szintet(rank 02) hogyan lehet elérni? -
totya4 #24 Ez gond egy ideje, más se tud... állítólag a hiba kijavításán dolgoznak. -
#23 hát én már nem játszom vele^^ de nekem nem volt vele ilyen problámám:)
jól kenedXD mióta nyomomd a gamet? -
hematit1976 #22 viszont nekem is van vele egy kis problémám:
ha venni akarok vmit akkor vmi hibaüzenetet ír ki, hogy "ismeretlen hiba"
na erre varjon vki gombot... -
hematit1976 #21 én szoktam vele száguldozni
pl a napokban beszabadultam egy brazil csapatba és szétszivattam őket a saját versenyükön :D
szerintem csak azé nem banoltak mert mindenáron le akartak győzni , de csak carrambáztak sorba :) -
#20 játszik még vki ezzel? -
#19 sztem nem, mert én sem úgy indítom és nekem megy -
Lyan Kyj #18 én is vistán nyomtam anno, nem volt baja.
Ha jól emlékszem, akkor böngészőből kell indítani (vagyis be kell jelentkezni potato-ra indítás előtt), firefoxból ez nem működik, csak ie-ből. De lehet ez a mostani verzióra már nem vonatkozik. -
#17 okés -
greco #16 a hivatalos oldalon azt írják szedjem le a vista sp1-et és akkor működni fog, de inkább kihagyom -
#15 ahham, elképzelhető -
greco #14 vistám van, lehet az a baj -
#13 nekem működik, nemtom neked miért nem, más kipróbálta? -
greco #12 és el sem indul...kiír vmi security hibát..ennyit erről -
#11 nekem max 15perc volt... -
greco #10 egy fél napig update-el :(( -
Bala10 #9 jóbanner -
Lyan Kyj #8 Nagyon sokat bétáztam vele, hatalmas móka, csak igen sok meghatározó bug volt benne, még indulás után is jóval.
Amúgy érdekes, hogy a krumplis dolgok nem sokat érnek, a Mini Morris-szal bármit le lehet győzni, csak kevés ügyesség kell hozzá.
-
#7 talán majd egyszer megnézem,de most még maradok a Project Torque-nél -
#6 #3-ban a 3.kép az nem odavaló, sryXD -
#5 -
#4 hivatalos oldal
Nah, remélem sokan ismeritek, vagy ha nem akkor kipróbáljátok és egy szép kis topic lesz itt ha meg nem, akkor... -
-
#2 A játék engem erősen a Death Rally-ra emlékeztet koncepciójában: kocsik, rájuk fegyverek és csapjunk a lecsóba - avagy inkább sok-sok ólmot meg első osztályú robbanóanyagot a másikba! A kocsik, kiegészítők, fegyverek és upgradek legtöbbjét a játékban elért tiszteletpontokkal vehetjük meg, de párat (nyilván a legtáposabbakat) csak Potato-ért, avagy nemes egyszerűséggel krumpliért szerezhetjük be. Elvileg ez a jövőbeli StrikeRacer gazdaság alapját képző fizetőeszköz. Hát, ők tudják. Egyébként igen mókás heroikus-epikus szóhasználattal beszélnek a játékmenetről a hivatalos oldalon; érdemes egy pillantást vetni rá, mert persze screenshotok is vannak. -
#1 Ez egy online autósjáték:D
Lényege, hogy első helyen érj célba, a verseny közben különböző fegyveret is használhatsz és szétzúzhatod az ellenséget, nem könnyű játék, de nagyon szórakoztató!
A kocsidat tudot tuningolni, fegyvereket tudsz vásárolni, szal minden kiály:D
itt tudsz regisztrálni
innen töltheted le