Kérdőív

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fel! Még kéne kitöltés😊
Bocsi, még egyszer kattintható linkként is😊 Kérdõív katt
Sziasztok! Ha van egy fölös öt percetek, töltsétek ezt ki légyszi😊 Valóban 5 perc, nem kamu😊 Hatalmas segítség lenne. https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHhTTHpCS1Z4TFFMbkY1amp6cHFaTFE6MQ

Feltétel, hogy legyen Facebook profilod (kinek nincs), és METRO áruházas kártyád (ha ez mégsincs, de nagyon szeretnél segíteni, akkor csak jelöld be, hogy IGEN, akkor is ha nem lenne😉), egyébként minden mást értelemszerûen jelölgess, ahogy tetszik😊 Köszönet és örök hála, ha segítesz, a magam és a többi készítõ nevében is!
Sziasztok!

Látom már elég régóta halott a topic de kéne még pár ember,egy ismerõsöm szakdolgozatához,és megígértem,hogy segítek neki.
A kérdõív kitöltése nekem kb 5 percig tartott,de még kb 40 ember kéne neki,és nagyon nem akar összejönni.
Ja egyébként banki szolgáltatásokkal kapcsolatos.
Tényleg hatalmas segítség lenne,terjesszétek ahol tudjátok plss.
Kérdõív

Elõre is köszi minden segítséget.<#integet2>

szjuca
<#eljen>

Kene meg egy par darab sracok/lanyok😊
Javitok😊 Igazad van, de talan egy masik lehetosegbe belefer. PL: Magyarorszag egyeb regioi/megyei ala elkepzelheto/beteheto a masik varos is. Mindenesetre a javallatod miatt, a felmeres vegeztevel elgondolkodom majd, hogy hogyan szamoljam a masik varosodat😊
van olyan opció, hogy a településen ahol élek. persze csak ha a 13. kérdésrõl beszélünk.

mindenesetre neked is köszi😊
PíszLávJuniti
+V
a hol dolgoznál szivesebben-hez nem volt nekem megfelelõ válasz
vagy itt a városban, vagy külföldön. más városba nem mennék

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

a kerdoivek celja altalaban valaminek a kutatasa. ez lehet marketing is, tehat mondjuk arra kivancsiak, hogy mit eszel, mit iszol.

ebbol a kerdoivbol, azt szeretnem megtudni, hogy a felsofoku vegzettsegu vagy azt majd szerzo (lehetoleg informatikusok), mennyire szeretnenek elmenni ebbol az orszagbol.

az eddigi kitoltoknek ezuton is KOSZONOM!
Benny04
nekünk tavaly volt olyan kérdõív, hogy drogozunk-e, kipróbáltuk-e már, iszunk-e, dohányzunk-e stb 😄

Ez nem teszt, hanem kerdoiv😊 Nagy kulonbseg😊
John Cena
nekünk is volt de nekem most 9 és 10be is volt hülyeség

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

htr93
Még 7ikben/8-ikban volt olyan, hogy ki kellett töltenünk egy tesztet.
az elején:milyen volt az átlagod, félévid ebbõl+ebbõl.
a véén:a környezetedben kik a "higénikusabbak": romák/fehérekvagy mi.
meg a közepéán is. tiszta hülyeség és jahajj

fild in
BlackShadow
done

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Kit ölt Ve? <#smile>

Benny04
kitöltve

NEOreg3
kitöltve

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Harly18
Volt néhány eléggé értelmetlen kérdés, de megcsináltam...

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

tommyg
ready

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

ChuckyHUN
Töltve

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Attila8805
Kitöltöttem

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

ForzaInter
kitöltöttem

Yo, Bitch!

kitöltve