32
Elvándorlási Kérdőív | Need Your Help
-
djirachi #32 Fel! Még kéne kitöltés:) -
djirachi #31 Bocsi, még egyszer kattintható linkként is:) Kérdőív katt -
djirachi #30 Sziasztok! Ha van egy fölös öt percetek, töltsétek ezt ki légyszi:) Valóban 5 perc, nem kamu:) Hatalmas segítség lenne. https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHhTTHpCS1Z4TFFMbkY1amp6cHFaTFE6MQ
Feltétel, hogy legyen Facebook profilod (kinek nincs), és METRO áruházas kártyád (ha ez mégsincs, de nagyon szeretnél segíteni, akkor csak jelöld be, hogy IGEN, akkor is ha nem lenne;)), egyébként minden mást értelemszerűen jelölgess, ahogy tetszik:) Köszönet és örök hála, ha segítesz, a magam és a többi készítő nevében is! -
spiderman2 #29 Sziasztok!
Látom már elég régóta halott a topic de kéne még pár ember,egy ismerősöm szakdolgozatához,és megígértem,hogy segítek neki.
A kérdőív kitöltése nekem kb 5 percig tartott,de még kb 40 ember kéne neki,és nagyon nem akar összejönni.
Ja egyébként banki szolgáltatásokkal kapcsolatos.
Tényleg hatalmas segítség lenne,terjesszétek ahol tudjátok plss.
Kérdőív
Előre is köszi minden segítséget. -
#28 -
fzsolt76 #27 Kene meg egy par darab sracok/lanyok:) -
fzsolt76 #26 Javitok:) Igazad van, de talan egy masik lehetosegbe belefer. PL: Magyarorszag egyeb regioi/megyei ala elkepzelheto/beteheto a masik varos is. Mindenesetre a javallatod miatt, a felmeres vegeztevel elgondolkodom majd, hogy hogyan szamoljam a masik varosodat:) -
fzsolt76 #25 van olyan opció, hogy a településen ahol élek. persze csak ha a 13. kérdésről beszélünk.
mindenesetre neked is köszi:) -
#24 +V
a hol dolgoznál szivesebben-hez nem volt nekem megfelelő válasz
vagy itt a városban, vagy külföldön. más városba nem mennék -
fzsolt76 #23 a kerdoivek celja altalaban valaminek a kutatasa. ez lehet marketing is, tehat mondjuk arra kivancsiak, hogy mit eszel, mit iszol.
ebbol a kerdoivbol, azt szeretnem megtudni, hogy a felsofoku vegzettsegu vagy azt majd szerzo (lehetoleg informatikusok), mennyire szeretnenek elmenni ebbol az orszagbol.
az eddigi kitoltoknek ezuton is KOSZONOM! -
#22 nekünk tavaly volt olyan kérdőív, hogy drogozunk-e, kipróbáltuk-e már, iszunk-e, dohányzunk-e stb :D -
fzsolt76 #21 Ez nem teszt, hanem kerdoiv:) Nagy kulonbseg:) -
#20 nekünk is volt de nekem most 9 és 10be is volt hülyeség -
#19 Még 7ikben/8-ikban volt olyan, hogy ki kellett töltenünk egy tesztet.
az elején:milyen volt az átlagod, félévid ebből+ebből.
a véén:a környezetedben kik a "higénikusabbak": romák/fehérekvagy mi.
meg a közepéán is. tiszta hülyeség és jahajj
-
Fbn Lx #18 fild in -
#17 done -
mod #16 Kit ölt Ve? -
#15 kitöltve -
#14 kitöltve -
#13 Volt néhány eléggé értelmetlen kérdés, de megcsináltam... -
#12 ready -
#11 Töltve -
#10 Kitöltöttem -
#9 kitöltöttem -
toretto r34 #8 kitöltve -
#7 kitöltve -
ba32107 #6 kitöltve -
#5 na majd ha este hazajöttem megnézem h az én papírom felsőfokú e.. de asszem az :D -
Zoolesz #4 Bocsánat csak valami el volt írva de mostmár ki lett javítva.
És kösz hogy kitöltötted -
#3 elküldtme de csak ffehérség jött be
szal bunda -
#2 hát nekem ez még nem aktuális :-) -
Zoolesz #1 Sziasztok,
Azért nyitottam ezt a topikot, mert meg szeretnélek megkérni titeket arra, hogy áldozzatok két percet egy barátom diplomamunkájára, és töltsétek ki a kérdőívét! A felsőfokú informatikus végzettséggel rendelkezők elvándorlási hajlandóságáról írja a dolgozatát.
Itt találod:
Elvándorlási Hajlandóság Kérdőíve
Előre is köszi! És ha esetleg ismernél még egy pár informatikust, és ajánlanád neki ezt a topikot, illetve elküldenéd neki a linket, megköszönném!
Üdv