Topik tuning

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
mit értesz dinamikus alatt? minden újratöltésnél random kép? mert arra tudok megoldást adni holnap (nincs itthon a hozzávaló cucc)

All hail the double x!

papi08
Nem tudja valaki hogy lehet dinamikus hátteret rakni a topikokba? köszönöm!😊

13 éve itt. Szép idő.

Desiderata
olyan scriptet tudnátok ajánlani ami megnöveli a hozzászólások szélességét és 750 pixelnél nagyobb képet is lehetne beilleszteni anélkül hogy SG átméretezné
Maximus4
Nem tudja valaki,hogy lehet eltüntetni a topik fejléce körüli hírdetést?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

nem rossz

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

cSuwwi
Új script ^^
Kiemelhetõ post a fejléc alá: SG Tools topik

shit happens

pxxl
UP! 😊

nem tudja valaki hogy lehet a texarea körüli kék keretet átszínezni? pontosabban transparet kellene h legyen. banner alól ki lehet venni gonolom onnan is.

All hail the double x!

cSuwwi
cSuwwi
Legyen mára is valami 😊

- A csillagozós script kicsit fejlõdött, most már egyszerre mindkét helyre is ki lehet tenni a csillagokat, lehet egyszerre mindkét helyen, vagy egyeseknél csak itt, másoknál ott, stb. Kikapcsolható a vip csillag / büntetõpont, vagy ha nem, akkor utánuk írja.
Megnézhetõ itt

- A csillagozós scriptnek készült egy SGForum.hu (free fórum) kompatibilis verziója is, ami ugyanazt tudja mint a fenti (2 helyre csillagozós), csak a freefórumon mûködik.
Teszt: Megnézhetõ itt

Letöltés a szokásos helyen: itt

shit happens

ez is jöhet <#gonosz1> Esetleg olyan scripted nincs, ami kibõvíteni a smileykat, vagy esetleg cserélni lehetne õket? o.o

cSuwwi
Újabb script! 😊

Ezúttal nem olyan "hasznos" mint az eddigiek, de chat topikokban jól jöhet.

Topic Chat Mode
Annyi a lényege, hogy a beíró mezõt chat üzemmódra kapcsolja, vagyis az enter lenyomására elküldi az üzenetet, nem kell tab-ozni vagy egérrel a mehet gombot kergetni. A beíró mezõ alatt megjelenik egy gomb (a lista elején) ezzel lehet aktiválni. Cookie-ban tárolja a beállítást, így a topikba lépve megjegyzi az utolsó beállítást (engedélyezett cookiek esetén). Alapértelmezetten kikapcsolt, egy szürke gomb mutatja.
Fõként csetelésre használt topikokban lehet hasznos.

Fícsõrként be lehet tenni a topikokba (ha nem féltek az egysoros üziktõl), mert ha a felhasználó nem kattint rá semmilyen hatása nincs.

SG Tools
Itt meg ki lehet próbálni (a teszt topikom)

Hf.

shit happens

Ez egy általános eszmecsere topik. Ahhoz hogy itt kapj HG jogot, ahhoz küldened kell egy emailt a modiknak, hogy azért már mégiscsak... Ráadásul ha már valami idiótaságot csináltál, és büntipontod van, akkor elég kicsi a valószínûsége hogy megkapod a jogot.

Ezzel ellentétben, a saját fórumok tulajdonképpen szabad fórumok, ott azt csinálsz amit akarsz, ezért is kapsz ott rögtön jogot HG-hez (na meg azért mert a szabad fórumot nem regisztrált látogatók nem látják)

No mondjuk a saját fórumokba csak unatkozó emberek írnak 😄

Ezt nem értem: "A scriptek mindenki által látható változásokat eszközölnek, így ehhez mérten a használatukhoz házigazda jog szükséges, amit a saját fórumok témakörben automatikusan megkapsz ha topikot nyitsz"

Ez úgy értelmezem, hogy ha nyitok magamnak egy topikot abban automatikusan kaphatok házigazda jogot, de én a saját topikjaimban, mint ebben is, csak témaindító vagyok.

aha értem, kajsz 😄

cSuwwi
néztem a topikod, több rangja is lehet bárkinek, többször adod a listához akkor sorrendben minden berakja.

nem vagyok scripter, papíron "frontend developer" vagyok: php, js, ilyesmi. slágernyelvek 😊

shit happens

Maximus4
A banlistát már kipróbáltam,és tökéletesen mûködik,köszi szépen!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

isten vagy 😄 vagy egy jó scripter? hmmm...

cSuwwi
fixed.
a topicredesignt szedd le újra, most már nem fognak összeakadni
azonos változónevek voltak az awardsban és a redesignban, a chrome le tudta kezelni az ff nem. köszi hogy szóltál 😊

shit happens

cSuwwi
megnézem mi a baj

shit happens

huhh, atomkirály ez a cucc, éppen most raktam fel a topikomba.

Megpróbáltam a redizájnt és az awards-ot egyszerre felrakni, ám firefoxon összeakadt a kettõ. Google Chrome-on viszont tökéletesen ment. Esetleg valahogy lehet kombinálni a kettõt?

Maximus4
Nagyon szépen köszönjük,én tuti kipróbálom😄<#worship>

cSuwwi
Csináltam egy topikba szúrható banlistát (amit valaki már megcsinált greasemonkey scriptként), csak míg azt õ látja, ezzel a házigazda mindenki elõtt el tudja tünteni a retinens írásait). Kapásból 2 módban is tud futni:
- összezárja a megadott nevû illetõ üzeneteit, és csak kattintásra jelenik meg.
- törli a megadott illetõ üzeneteit (eltûnik, mint ha ott se lenne, nem display:none, hanem törlés a DOM-ból, így kikapcsolt css-el se látszik)
Nem kell más userid-vel pöcsölni, már csak nicket kell megadni.

Továbbá mivel elszaporodtak a scriptek, összedobtam neki valami alap oldalt, ahol mindet el lehet érni példákkal megspékelve.

SGTools - SG topik scriptek jól

Használjátok egészséggel

shit happens

hát ööö a moderátorok valamit csiáltak amiért azok lettek, pl ott voltak az sg alapulásakor, vagy esetleg fizettek érte, stb. Ha moderátor vagy akkor enyhén szólva a fél életed ide köt majd, mert menedzselned kell majd a rád szabott fórumrészlegeket.

A moderátorokat viszont nem mindenki utálja, ám ha hülyeséget csináltok akkor ne csodálkozzatok hogy temp.ban a büntetõpontok helyett.

Ha már egy topikba HG vagy, akkor már a többi topikban könnyebben szerezheted meg a HG rangod, mert már tudják hogy nem fogsz hülyeséget csinálni.

cSuwwi
ne akarj moderátor lenni, nem jó dolog közutálat tárgyának lenni
de amúgy úgy van, ahogy írod, választanak, de ahhoz csókosnak kell lenni, szóval felejtsd el

shit happens

Moderátorrá válásra nincs lehetõség? Tehát arra csak úgy kérnek fel arra alkalmas felhasználókat?

igen, vagy ha moderátor vagy.

Tehát szerkeszteni kizárólag akkor tudok, ha házigazda vagyok?

cSuwwi

shit happens

Én a fórum bal oldalán semmi ide illõt nem látok. Valaki le tudná írni részletesen és pontosan, hogy milyen módon lehet egy témát egyedivé tenni.

cSuwwi
berakom ide is:
csillagos script v2.0
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1122816481&no=490

demo:
- http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1078965071(saját fórum, ha nem vagy bejelentkezve nem látszik)
- http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1093362080

shit happens

olvast el figyelmesen a fórum fõoldal bal oldalát...

Házigazda jogot hogyan lehet szerezni?

Házigazda joggal

pzoli00
Csak egyetlen kérdésem lenne: hosszú címet, hogyan lehet szerkeszteni ?

Valaki nem tudná leírni az összes használható kódot, mindenkinek nagy segítség lenne.

OrionHungary
az lenne jó

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

de. itt. <#beka3>

Ezeket a kódokat valahol nem lehetne megtalálni összegyûjtve?

Uhh még egy kér(d)ésem lenne ám ígérem ez az utolsó. 😛

Naszóval, van ugyebár ez a javascript: javascript:showWindow -amelyet láttam pár fórumon hogy a hosszú címet kibõvíti tartalommal egy link kattintása után egy megadott mérettel. Esetleg tudnál mondani ehhez egy mûködõ kódot? >.<

OrionHungary
nincs mit <#awink>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

1000 hálás köszönet 😄DD <#worship>

OrionHungary
"gépifagyi"-t ird át amit szeretnél hogy kiirjon

<input type="button" value="gépifagyi"/>

Hmmm ,még egy utolsó kérdésem lenne:
láttam õár fórumot amelyeknek beépített gombjai vannak a hosszúcímben és ha megnyomod a gombot akkor berakja a hozzárendelt szöveget a text-area-ba. Esetleg valami ötlet hogy hogyan kivitelezhetõ ez? Spoiler gomb kéne a jónépnek 😄

OrionHungary
nincs mit <#awink>

thx 😊

OrionHungary
texarea
{
font-weight: bold;
}

azt megmondanád hogy milyen kóddal kell kiegészíteni a TEXTAREA kódot hogy félköver betû legyen alapértelmezetten az írás? Vagy esetleg hogy kell tovább formázni? Vagy már egyáltalán nem él a topic? :/

OrionHungary
Hosszú cimbe

Ezeket pontosan hova is kell írni?

OrionHungary
aki tud még kódokat topik modoláshoz ne fogja vissza magát

Oldal 1 / 2Következő →