Topik tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All hail the double x!
13 éve itt. Szép idő.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Kiemelhetõ post a fejléc alá: SG Tools topik
shit happens
nem tudja valaki hogy lehet a texarea körüli kék keretet átszínezni? pontosabban transparet kellene h legyen. banner alól ki lehet venni gonolom onnan is.
All hail the double x!
shit happens
- A csillagozós script kicsit fejlõdött, most már egyszerre mindkét helyre is ki lehet tenni a csillagokat, lehet egyszerre mindkét helyen, vagy egyeseknél csak itt, másoknál ott, stb. Kikapcsolható a vip csillag / büntetõpont, vagy ha nem, akkor utánuk írja.
Megnézhetõ itt
- A csillagozós scriptnek készült egy SGForum.hu (free fórum) kompatibilis verziója is, ami ugyanazt tudja mint a fenti (2 helyre csillagozós), csak a freefórumon mûködik.
Teszt: Megnézhetõ itt
Letöltés a szokásos helyen: itt
shit happens
Ezúttal nem olyan "hasznos" mint az eddigiek, de chat topikokban jól jöhet.
Topic Chat Mode
Annyi a lényege, hogy a beíró mezõt chat üzemmódra kapcsolja, vagyis az enter lenyomására elküldi az üzenetet, nem kell tab-ozni vagy egérrel a mehet gombot kergetni. A beíró mezõ alatt megjelenik egy gomb (a lista elején) ezzel lehet aktiválni. Cookie-ban tárolja a beállítást, így a topikba lépve megjegyzi az utolsó beállítást (engedélyezett cookiek esetén). Alapértelmezetten kikapcsolt, egy szürke gomb mutatja.
Fõként csetelésre használt topikokban lehet hasznos.
Fícsõrként be lehet tenni a topikokba (ha nem féltek az egysoros üziktõl), mert ha a felhasználó nem kattint rá semmilyen hatása nincs.
SG Tools
Itt meg ki lehet próbálni (a teszt topikom)
Hf.
shit happens
Ezzel ellentétben, a saját fórumok tulajdonképpen szabad fórumok, ott azt csinálsz amit akarsz, ezért is kapsz ott rögtön jogot HG-hez (na meg azért mert a szabad fórumot nem regisztrált látogatók nem látják)
No mondjuk a saját fórumokba csak unatkozó emberek írnak 😄
Ez úgy értelmezem, hogy ha nyitok magamnak egy topikot abban automatikusan kaphatok házigazda jogot, de én a saját topikjaimban, mint ebben is, csak témaindító vagyok.
nem vagyok scripter, papíron "frontend developer" vagyok: php, js, ilyesmi. slágernyelvek 😊
shit happens
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
a topicredesignt szedd le újra, most már nem fognak összeakadni
azonos változónevek voltak az awardsban és a redesignban, a chrome le tudta kezelni az ff nem. köszi hogy szóltál 😊
shit happens
Megpróbáltam a redizájnt és az awards-ot egyszerre felrakni, ám firefoxon összeakadt a kettõ. Google Chrome-on viszont tökéletesen ment. Esetleg valahogy lehet kombinálni a kettõt?
- összezárja a megadott nevû illetõ üzeneteit, és csak kattintásra jelenik meg.
- törli a megadott illetõ üzeneteit (eltûnik, mint ha ott se lenne, nem display:none, hanem törlés a DOM-ból, így kikapcsolt css-el se látszik)
Nem kell más userid-vel pöcsölni, már csak nicket kell megadni.
Továbbá mivel elszaporodtak a scriptek, összedobtam neki valami alap oldalt, ahol mindet el lehet érni példákkal megspékelve.
SGTools - SG topik scriptek jól
Használjátok egészséggel
shit happens
A moderátorokat viszont nem mindenki utálja, ám ha hülyeséget csináltok akkor ne csodálkozzatok hogy temp.ban a büntetõpontok helyett.
Ha már egy topikba HG vagy, akkor már a többi topikban könnyebben szerezheted meg a HG rangod, mert már tudják hogy nem fogsz hülyeséget csinálni.
de amúgy úgy van, ahogy írod, választanak, de ahhoz csókosnak kell lenni, szóval felejtsd el
shit happens
shit happens
csillagos script v2.0
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1122816481&no=490
demo:
- http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1078965071(saját fórum, ha nem vagy bejelentkezve nem látszik)
- http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1093362080
shit happens
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Naszóval, van ugyebár ez a javascript: javascript:showWindow -amelyet láttam pár fórumon hogy a hosszú címet kibõvíti tartalommal egy link kattintása után egy megadott mérettel. Esetleg tudnál mondani ehhez egy mûködõ kódot? >.<
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
<input type="button" value="gépifagyi"/>
láttam õár fórumot amelyeknek beépített gombjai vannak a hosszúcímben és ha megnyomod a gombot akkor berakja a hozzárendelt szöveget a text-area-ba. Esetleg valami ötlet hogy hogyan kivitelezhetõ ez? Spoiler gomb kéne a jónépnek 😄
{
font-weight: bold;
}