Zöld Pardon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
legutóbb voltam pason haverral és kifele nem húztuk le azt a szar kártyát mer a lenti bejárat le volt zárva, fönt meg le volt takarva a gép és nem láttuk.. másnap hívott vmi csaj, hogy ezt nem kéne és még egy ilyen és elveszik a kártyám, mondom oké...
2 napja voltunk megint, a lenti bejárat most nyitva volt, az egyik oldalon jöttek be, mondták, hogy a másikon menjünk, ott üres a gép, odamentem lehúzni a kártyát, a biztonsági egybõl elkezdett kiabálni, hogy mi a faszt csinálok, takarodjak már haza, meg nem is ott kellett volna lehúzni és majd ha legközelebb megyünk majd akkor lehúzzuk..
5 perce hívtak megint, hogy nem húztam le és még egy ilyen és elveszik...
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
az meg hogy nincs bevétele? te hol élsz ember?
ma volt vki PASO-n? kurvajóvolt :D
csak koncert után majdnem egybõl kellett jönnöm, mert hnap suli -.-
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
PS3 ID: kolb@szman
szombaton Copy Con <#hawaii>#hawaii>
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Zps kártya korszakban még nem voltam pedig ebben a hónapban lesz/volt jónéhány jó koncert... de amit csinálnak az már fúj...
Utoljára Jamie Winchesteren volták és az utolsó 1-2 percet szívbaj nélkül lehalkították... Jamie úgy kérte tõlük, hogy hangosítsák már vissza...
Az utána levõ bulit már a villamosmegállóban nem lehet hallani...
Zöld kártya... nevetséges... majd anyámat odaviszem hogy írja már alá...stb
Az arcok meg egyre korcsabbak akik arra járnak... bár ez a zöld kártya most kiszórja a nagyját az fix...
Ok tudom, hogy õk se poénból csinálják ezt... mindenféle feljelentés a csendháborítás, fiatalkorúak alkoholfogyasztása és társai miatt, de akkor is... Sajna a Zp már nem az a hely, ahol 2 éve a barátommal minden 3. nyári napon éjszakáztunk... mostmár nem tudnék ott maradni:(
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Én kérek elnézést!
Zöld Pardon éjszakai látogatása 14 év alatt:
Este 10-ig, csak és kizárólag szülõi felügyelettel, vagy hivatalos gyámmal látogathatják a Zöld Pardont. (A szülõ és hivatalos gyám esetében feltétel, hogy igazolni tudja iratokkal, hogy valóban törvényes gyám.)
A Zöld Pardon éjszakai látogatása 18 év alatt:
Csak és kizárólag szülõi felügyelettel, vagy hivatalos gyámmal látogathatják a Zöld Pardont. (A szülõ és hivatalos gyám esetében feltétel, hogy igazolni tudja iratokkal, hogy valóban törvényes gyám.)
vagy
Elõzetes regisztráció után , ZÖLDKÁRTYÁVAL (mágnes csíkkal ellátott, sorszámozott beléptetõvel) jöhetnek a ZP területére. (A Fiatalkorú 22 óráig léphet a ZP területére és zárásig bent is tartózkodhat.)
Ebben mi a nem egyértelmû srácok? :) Ne csináljátok ezt! :)))))))
Mivel ha megvan a 18 év alattinak a zöld kártya maradhta zárásig!
Tehát neked is hasonló kaliberû képeségeid vannak..
Szeretem ezt a dolgot hogy ugy gondolod ugy van és egybõl bizonyitgatod a hülyeséged..
Azt irtam abban a hsz-ben hogy nem egyértlemû..
Pont ezért. Mertha az elsõ két mondatod olvasod valóban az jön le hogy nem mehet be 22 után sõt bent sem maradhat! De ha lejebb olvasol ott irja ezt a sort:
"- A sikeres regisztráció után a kiskorú megkapja mágneskártyás belépõjét, amivel 22 óráig beléphet és zárásig bent is tartózkodhat a Zöld Pardonban"
Tehát akkor ki a hülye??
Downhill!!
Dede...jól írta...
Na most pont nem ugy van ahogy leirtad..
Szóval?
Downhill!!
Július 20-a után:
-14 év alatt kizárólag szülõi felügyelettel!
-14 és 18 között vagy szülõi felügyelettel, vagy Zöldkártyával.
Zöldkártyával belépés 22 óráig lehetséges, viszont utána zárásig maradhat az illetõ. Ha megnézitek a www.zp.hu/zoldkartya oldalon az adatvédelmi és jogi nyilatkozat linket, akkor láthatjátok, hogy a szülõ beleegyezik abba, hogy gyermeke idõkorlát nélkül tartózkodhat a ZP területén. Belépni viszont csak 22 óráig tud!
Nem olyan bonyolult srácok!:)
Vagy jösz anyáddal ZPbe ha nem vagy még 18 - és bulizol vele hajnalig.
Vagy jössz egyedül, de akkor 10ig maradhatsz (a törvény még zöldkártyával is törvény marad), + kell csinálnod zöldkártyát.
nincs itt semmi kavarodás, csak meg kéne tanulni szöveget értelmezni.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Amugy meg mivan akor ha 18 éves ismerössel mész oda ?:D
Ha figyelmesen végig olvasod ezt irja:
Zöld Pardon éjszakai látogatása 14 év alatt:
Este 10-ig, csak és kizárólag szülõi felügyelettel, vagy hivatalos gyámmal látogathatják a Zöld Pardont. (A szülõ és hivatalos gyám esetében feltétel, hogy igazolni tudja iratokkal, hogy valóban törvényes gyám.)
A Zöld Pardon éjszakai látogatása 18 év alatt:
Csak és kizárólag szülõi felügyelettel, vagy hivatalos gyámmal látogathatják a Zöld Pardont. (A szülõ és hivatalos gyám esetében feltétel, hogy igazolni tudja iratokkal, hogy valóban törvényes gyám.)
vagy
Elõzetes regisztráció után este 10 óráig, ZÖLDKÁRTYÁVAL (mágnes csíkkal ellátott, sorszámozott beléptetõvel) jöhetnek a ZP területére
Tehát 14 év alatt, csak anyucival léphet be a ZP-be bármikor!!!
18 év alatt anyukával apukával egész este hajnalig. Egyedül csak zöld kártyával 10-ig.
Ezt jelenti ez a két mondat.. Igaz utánna ir egy sort ha a 18 év alatti belép 10-ig maradhat zárásig, de ez viszont üti ez elözõ mondatot:D szóval itt már kavarodás van:D
Downhill!!
Na jó ezzel nem viccelek, de arra kíváncsi lennék, hogy a kiskorú delikvensek, akik a tüntetést szervezik mennyire tartják magukat cselekvõképesnek és gondolnak bele abba, hogy milyen kötelezettségekkel jár egy tüntetés :D Vagy majd csodálkoznak, hogy a rendõrök elzavarják õket. Nah, ha ehhez van eszük, akkor már shimán odaállhatnak anyu-apu elé, hogy légyszi gyere el zöldkártyát csinálni velem :D
Errõl ennyit...
Én egy kicsit lemaradtam ezzel a zöldkártya dologgal viszont utána jártam én is és csak mosolyogni tudok a sok felháborodón.
Az a baj, hogy nem látják a kicsik, hogy ez tényleg értük van, nem pedig ellenük. Mivel legálisan 10 után szülõi felügyelet nélkül éjszakai szórakozóhelyrõl kizavarják õket, mondjuk egy Morrison's nem is foglalkozik velük, élbõl mehetnek tovább. Azonban a ZP gondolt rájuk és alternatív megoldást keresett arra, hogyan léphetnek be és maradhatnak 10 után is legálisan. Hát a Zöldkártyával! Azok akik eddig is úgy jártak ide, hogy otthon tudtak errõl, azokat el fogja kísérni anyu, vagy apu a regisztrációra, aki meg eddig hazudott otthon, az jobb is ha otthon marad. Ezzel legalább kiszûrik a felelõtlenebb réteget, akik talán az eddigi kisebb nagyobb balhékért voltak felelõsek és elriasztottak más rétegeket. Nem baj az, ha tanulnak 18 alatt is egy kis felelõsséget a fiatalok.
Azoknak akiknek meg a részeg kislányok fognak hiányozni, azok próbáljanak meg csajozni, vagy adni magukra, hogy ne csak piás lányokat tudjanak megszédíteni...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Kb fél budapest fiatalsága ide tömörült be 1 alvin koncert erejéig...amúgy énszerintem csak befenyítették õket mert balhézott 1-2 szülõ, meg zp után eléggé szétszórtan mászkálnak a részegek az út közepén meg potyognak le a hídról...
Na mind1 túl szép volt ez a hely ahhoz hogy igaz legyen. Vége a sok hajnalig tartó mulatozásnak és a cuki emos csajok cirógatásának...
menjünk :D az biztos hogy sokan lennénk :D