15
-
BobaFett #15 első kettő egyszer nézhető volt egy kaladfilmeket kedvelő nézőnek, azaz nekem. ezt is megfogom nézni. Ennek ellenére nagyon gáz volt a cím, gratula sg -
CaptainRumi #14 a szöveg alapján persze h rálehet jönni, hogy semmi köze az Indiana Jones hoz....de a ez félrevezetés ami tényleg itt megy az Sg-n csak hogy többen olvassák a cikkeket az már tényleg szánalom -
neoG #13 Igaza van Kemurinak -
#12 Elmegy ez a film. Láttam első 2 részét. -
Kemuri #11 Nem (csak) én értettem félre, hanem a cikk címe megtévesztő és nem én magyarázom bene az ifjú indianát (ami a "tévés Indiana Jones") hanem a cikk írója keveri oda egy olyan sorozathoz amihez az égegyadta világon semmi köze.
na byez -
invidia #10 persze csak akkor lehet senki sem kattintott volna ide -
kalapos01 #9 Értem én, hogy félreértetted és szívedre vetted, de te magyarázol bele holmi ifjú Indianát. -
Kemuri #8 Az Indiana Jones tv-s változata az Ifjú Indiana Jones sorozat, nem pedig ez a valami amiről a cikk szól. Innentől fogva persze mindenki azt magyaráz bele amit akar. -
xido #7 ettől függetlenül közel logikusabb cím lett volna a 4.rész premierjének árnyékában:) -
kalapos01 #6 Csak egy tipp. Ha az ifú Indiana Jones indulna be, akkor nem az lenne a cím, hogy "Folytatódik az ifjú Indiana Jones"? Szövegértelmezés csak.
Hálistennek, hogy nem folytatódik, persze. -
Kemuri #5 Ekkora okádék egy címet baszki, áh színvonal befigyel Szekeres Viki ...
Én is azt hittem, hogy a számomra igen kedves ifjú Indy sorozat indul be újra. -
pauly #4 Miért az ifjú Indiana Jones igen? -
Sance231 #3 Én is azt hittem, hogy a remek Ifjú Indiana Jones tér vissza. Sg, ilyen csúnya vicceket nem kéne, ez a könyvtáros baromság senkit sem érdekel. -
xido #2 mókás..azt hittem az Ifjú Indiana Jones kalandjait támasztják fel -
CaptainRumi #1 Harrison Ford örökébe.......napersze