Szekeres Viktor

Folytatódik a tévés Indiana Jones

Ki hitte volna, hogy valamikor Carter doktor fog Harrison Ford örökébe lépni? Pedig megtörtént, hiszen Noah Wyle Könyvtáros (most már) sorozata rettentő népszerű és nemsokára a harmadik epizódja következik.

Azt persze nem szabad feledni, hogy a TNT csatorna filmjei nem 100 milliókból készülnek, mint egy mozis kalandfilm - gondoljunk Indiana Jones-ra vagy két nagy trónkövetelőjére a családi kalandfilmek mezején, Ben Gates-re (Nemzet aranya) és Rick O'Connellre (Múmia), éppen ezért, ha tévéfilmként kezeljük, akkor vesszük észre, hogy abszolút elfogadható kalandmatinéról van szó az itthon a Titkok könyvtára címet kapott próbálkozások esetében.


A hírek szerint a Szent lándzsa küldetés és a Visszatérés Salamon kincséhez alcímet viselő filmeket a The Curse of the Judas Chalice fogja követni, vagyis a Júdás-kehely átka. Természetesen a decemberben képernyőre kerülő filmben Noah Wyle ismét belebújik Flynn Carsen bőrébe, mint ahogy Bob Newhart, Jane Curtinis visszatér, míg az új lány hősünk oldalán Stana Katic lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BobaFett #15
    első kettő egyszer nézhető volt egy kaladfilmeket kedvelő nézőnek, azaz nekem. ezt is megfogom nézni. Ennek ellenére nagyon gáz volt a cím, gratula sg
  • CaptainRumi #14
    a szöveg alapján persze h rálehet jönni, hogy semmi köze az Indiana Jones hoz....de a ez félrevezetés ami tényleg itt megy az Sg-n csak hogy többen olvassák a cikkeket az már tényleg szánalom
  • neoG #13
    Igaza van Kemurinak
  • ffxi #12
    Elmegy ez a film. Láttam első 2 részét.
  • Kemuri #11
    Nem (csak) én értettem félre, hanem a cikk címe megtévesztő és nem én magyarázom bene az ifjú indianát (ami a "tévés Indiana Jones") hanem a cikk írója keveri oda egy olyan sorozathoz amihez az égegyadta világon semmi köze.
    na byez
  • invidia #10
    persze csak akkor lehet senki sem kattintott volna ide
  • kalapos01 #9
    Értem én, hogy félreértetted és szívedre vetted, de te magyarázol bele holmi ifjú Indianát.
  • Kemuri #8
    Az Indiana Jones tv-s változata az Ifjú Indiana Jones sorozat, nem pedig ez a valami amiről a cikk szól. Innentől fogva persze mindenki azt magyaráz bele amit akar.
  • xido #7
    ettől függetlenül közel logikusabb cím lett volna a 4.rész premierjének árnyékában:)
  • kalapos01 #6
    Csak egy tipp. Ha az ifú Indiana Jones indulna be, akkor nem az lenne a cím, hogy "Folytatódik az ifjú Indiana Jones"? Szövegértelmezés csak.

    Hálistennek, hogy nem folytatódik, persze.