144
-
#24 Köszönjük mester!:D
Szóval jöhettek és hozhatjátok az új infókat! -
#23 Nyitva újra. Ha valaki megint bezárja, kinyitom megint, bár most sem tudjuk ki volt az. Mivel a játék nevében van a vs, így maradhat nyilván. -
#22 pontosan:) -
#21 kinek mi jön be... -
#20 okok:P -
#19 Lófaszt nem írok, csak egy darabig azért ne mírtam mert még nem néztem emg a backlasht. -
#18 Nem azért butítják le a graft hogy ráférjen egy DVD-re (egyébként 8 gigáés is van...) hanem mert nem bírja.
Ennyi eriővel X360ra is lebutítanák mert az is DVD-s. -
#17 Vér biztos lesz benne, mint a 08ban. A hardcore meccsek pl, hozzá vágsz1széket és bemm, folyik a vére.
csak vennem kell egy kurva xboxot, mer a buzi teszkósok basztak rá, h kicseréljék, pedig garanciás volt és két hónap után dobhattuk ki ezt a fos szart, a kurva élet *ideges mindig, ha xbox eszébe jut* -
#16 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.... remélem javítanak valamit a 24/7 módon, ha lesz megint.... mer az a történet szar volt....tegyék be az eddigi eseményeket szóról szóra!
De ne csak egy emberét, v háromét.... hanem mindenkiét, h bármelyik karakterrel lehessen vinni és mindenkinek a saját történetét. -
#15 PS2-n is ilyen a graf?:O -
#14 :D bezzeg aPankráció Tápigba nem írsz:D:D nekem is a kedvencem:D -
#13 Ááh, kedvenc játékom :$
+fav!!!!!!!!!!!4444444444444444444444444444 -
#12 Valameik PS3 valameik X360! -
#11 Elég fos graf... -
#10 Aki tud valami bannert csinálni és behelyezni ide azt elfogadnám szívesen:P:) -
#9 Nincs benne vér?:S szerintem a képeken nincs de amúgy szentem 100% hogy van mert ha ebbe már az izzatságot is csináltak akkor a vér az még alapdolog lenne pláne egy "Verekedős játékba" -
#8 hát elég szépek mit ne mondjak:) elvileg PS2-re is kijön de ilyen grafikával nem tudom hogy oldják meg de szerintem a PS2-re lebutítják agrafót hogy 4.7GB-s CDVD-re ráférjen:D -
#7 csak az a gáz,hogy vér nincs benne,pedig az sokat dobna a hangulaton:) -
#6 AZ A GRAFIKA KELL EGY XBOX -
#5 ez érdekes itt pedig azt írja hogy őszre várható bár mondjuk ez hihetöbb mert 2008.03.29-re kicsit értelmetlen lenne ki adni egy 2009 szoló játékot szóval Őszre várható lessz a megjelenés -
-
-
#2 Pár darab elég szépen kinéző grafikailag Tréler:P -
#1 Sziasztok általába a SD! vs. Raw 2005-2008-ig végig meg vettem le teszteltem és végig is játszottam de megjelente a legújabb része a 2009 elvileg kijött már 2008.03.29.-én de szerintem 2009.03.29. gondolhattak mindjárt próbálok 2-3képet beszúrni milyen is a grafó (PS2, PS3, PSP, X360, Wii, DS Konzolokon jelenik meg)