13
  • emp
    Hát gyerekek! Én most nemrég néztem meg a rajzolt Clone Wars művet. Borzalom. A grafika egy az egyben a Cartoon Network rajzfilmek szellemében készült. Nulla történet, ultraratyi dialógusok és tényleg már szinte nevetséges volt a Jedik ereje benne. Jó hogy Anakin nem lőtt halálsugarat a kisujjából... Szörnyű volt. Remélem az animációs jobb lesz. Várom!

(SW fanatikus)
  • ziipp
    Nekem is bejönnek, csak nem így SW kapcsán. Olyan furcsa Obi mestert így látni. Kicsit elvesz SW komolyságából. Mi lesz ebben a filmben? Pár rajzfilm karakter lekombóz megannyi droidot. Ez tök jó, csak... érted.
  • Wittgen
    Nekem semmi bajom nem volt a rajzfilmmel, sőt ez is nagyon bejön. Nekem oltárira bejönnek ezek a durva, elnagyolt rajzok. Azért örüljetek, hogy nem South PArk stílusban van megrajzolva.
  • CaptainRumi
    a harmadik és a negyedik rész közti történeteket majd az élőszereplős sorozat fogja elmesélni, úgyhogy nem kell aggódnod.:D
    Csak kérdés , hogy meddig kell arra várnunk?
  • Picizöldfül
    Én SW fan vagyok,de ez az új clone wars SZERINTEM tök felesleges és unalmas. Én jobban örülnék egy 3.( revenge of the sith) rész és a 4.(new hope) rész közötti történet elmesélésnek. Én így látom.
  • ziipp
    Ja, még annyit, hogy remélem érdemben is bővül majd az SW világ. Nem csak egy újabb, Obi-wan + Skywalker mission accomplished szösszenetet látunk majd.
  • ziipp
    Obi-wan kenyeret is vághat a szakállával. LOL. :D
  • Cat 02 #6
    Oba-wan feje DDRDD
  • Loverman
    nem nem úgy gondolom.
    nvm
  • DarkEvilPiccolo
    Ezekszerint te úgy gondolod, hogy a rajzfilm CW-t csinálják meg 3D-be, pedig ez nem igaz.
    Ez nem egy átvezető lesz a 2. és a 3. rész között (mert ugyebár a rajzfilm az volt), hanem mindenféle storykat fog feldolgozni.
  • Loverman
    azt nem értem, miért nem volt jó a rajzfilm Clone wars, miért kell még egy másik, máshogy kinéző? az első is korrekt volt, és inkább az a grafika, mint ezek a fejek..
  • DarkEvilPiccolo
    Igaz, de a plakátot nem, és gondolom itt most azon van a hangsúly leginkább.
    Én nagyon várom ezt a cuccot, és remélem nem lesz úgy elcseszve mint a legutóbbi CW rajzfilm... Persze nekem az is tetszett mert hát azért mégiscsak Star Wars, meghát jókat is röhögtem rajta, meg végülis a harcok is kemények voltak benne.
    Ha a rajzolása pár fokkal jobb lett volna, meg azért valljuk be enyhe túlzások voltak benne Jedi erő ügyileg, nah szóval, ha a rajzolás jobb lenne és nem lett volna ilyen szinten eltúlozva akkor akár durva is lehett volna. :)
    De nem szabad elfelejteni, hogy elsősorban gyerekeknek készült a CW cartoon, és ezért lett olyan amilyen, szóval gyerekes.
    Viszont itt van ez a kis gyöngyszem, elvileg ennek a készítésébe George Lucas maximálisan beleszólogat, mert a rajzfilmhez köztudottan nem sok köze volt...
    Jah és a grafikát leszámítva, ez komoly cucc lesz, szóval nem nagyon fognak benne lenni túlzások, meg rendes fasza storyk lesznek benne.
    De valahogy ennek a grafikája sem fog meg... Azt nem értem, hogy miért nem lehetett volna valami faszányosabbat összehozni.
    De végülis csak a karakterek feje az ami nem néz ki túl jól, mert a járművek/repcsik speciel királyosnak néznek ki benne.
    Meg gondolom a lightsaber duel-ekre sem lesz panasz látványilag, szóval az eksön biztos qva jó lesz benne. :D
    Mindenesetre én nagyon várom ezt, legalább lesz valami SW amit végre nézhetek!
    Úgy rebesgetik, hogy 100 részes lesz, és 1 rész olyan 25-30 perc lesz, szóval egy darabig le fog kötni.
    Mellesleg már kilopták vagy fene tudja mit csináltak vele a 2. trailert is. Egy ideig fent volt youtube-on, de leszedték mert kiderült, hogy hivatalosan az a trailer még nem jött ki. :D
    Akit érdekel az itt megnézheti: SW CW 3D trailer 2
  • CaptainRumi
    Ezt az előzetest lassan már féléve lehet látni.....