1904
-
#46 Ez gyorsan ment.Bejelentték és máris trailer:D
Szép -
#45 PC trailer hardwired-ről -
#44 Kijön egy játék ami eddig konzol exkluzív volt, és mindenki elkezdi verni a mellét, hogy igen, a pcsekre is figyelnek?! Az atom nevek soha nem fognak pcre jönni, pl gran turismo, vagy tekken, vagy fight night. Gyanítom ez az első és utolsó burnout is ami kijön pcre. Ettől függetlenül nem kell temetni a pct, de isteníteni se amiatt mert ez végül megjelenik majd. -
#43 egyetértek utálom ezeket a PC-s játokoknak leáldozott vagy mi a tököm topikba ahol menőznek a buzi GTA IV-el -
#42 Legyen igazad.Remélem belátják,hogy nem a konzol a jövő:) -
#41 Yípi!!Már csak GTA4 kell pc-re és nem leszek irigy a konzolosokra -
#40 Ezt meg kell szereznem 360-ra:DD. -
#39 Majd év vége felé lesz kb:) -
#38 Ha belesz, pls tegyétek be ide. Thanks. -
#37 Nem tudjuk, még a gépigénye sincs bejelentve. -
#36 elfut Ati Radeon 9 600al és 512 mb rammal? -
#35 Ezt szájtátva bámulom és köpni nyelni nem tudok. Ez nagyon nagy!!! -
#34 Aha, mondod ezt most. :) max 25-30 óra után úgy ráunsz mint a picsa, majd meglátod.. ;) -
#33 Persze a paradise csak nextgenre jött ki, biztos csinálnak belőle egy PS2 portot majd abból egy PC-st mi? :D -
#32 Mivel szerény személyem imádom a törés és zuzást egy örök életen keresztül játszani fogok vele! -
#31 Van egy nagy város ahol lehet kocsiázni tombolni... vannak versenyek és modok mint pl: rendes verseny x AL ellen, Stunt ( bizonyos pontokat kell összeszedni akrobatikából törésekből, kombokból ), time trial, meg ilyen lökd ki a másikat vagyis adott idő alatt lökj ki ( tedd totál kásrossá ) pl 6 ellenfelet, ja és van 1v1... ez jól hangzik csak pár óra utén dög unalom mert ismétlődik... aztán még van benne egy olyan dolgo hogy megnyomsz 2 gombot akkor elkezd a kocsi pattogni a levegőbe és másik autókra rá kell esni és igy minél tovább pattogni:)
Szóval ez egy fun gém, semmi realitás nincs benne, a lényeg a tombolás... a törés első osztályú, látványos és hangulatos... a multi is jó, de az is unalmas lesz a kevés mod híján...
Az előző részek jobbak voltak. -
#30 játszottam vele boxon, hát nem egy nagy eresztés szerintem:\ -
#29 Látom te szépen lemaradtál meg a többiek is:) -
#28 megnyugodtam... :) -
#27 Ebbe nincsenek is szép törések?? -
#26 Ez miről szól amugy rendes versenyek vagy mi?? Mert én olyan videokat látok amibe szarrá törik az autó amive mennek!
Amúgy kb 80% ban mindenki lewarezolja majd azt többet se jön Burnout pc-re! -
#25 Emberek.Szerintem mindenki el van tákolva.Ez BurnOut Paradise a gyengébbek kezvéjért.Ilyen volt egy artwork.
Ez lett
-
#24 Vajon mikorra??? Amúgy nagyon jó game PS2-n jáccottam vele egyszer tök jó!!!! -
#23 De megbocsátok mert Máté vagy!:D -
daneszbaby #22 Hallod.
Te nemtudsz lenyugodni sose?
Szánalmas vagy. -
#21 Mibe fogadjunk hogy ps2-es port lesz?-.- -
#20 várjuk -
#19 +fav -
#18 bocs igazad van csak nagyon örültem a hírnek . takedown-nal még most is szoktam játszani barátomnál paz új résszel csak egy kicsit a saturn-ban -
#17 most olvastam hogy magyar idő szerint hajnali öt körül élő videoadás lesz a fejlesztők weboldalán a pc-s verzióról. -
#16 "imádom ezt a játékot és a legjobb rész jön pc-re"
szóba se került a Takedown, csak a Paradise jön!!! ;) -
#15 imádom ezt a játékot és a legjobb rész jön pc-re.nem bírom ki.
törésről ebben a legjobb nemcsak leszakadnak az alkatrészek hanem az alváz is összemegy. -
#14 hahahah :D nagyonörül +FaV -
daneszbaby #13 +fav véégre -
#12 Ennyit a PC leáldozásról!!
Várjuk!Jó benne a törésmodell videók alapján! -
#11 Ps2-n játszottam anno vmelyik résszel, marha jó game... :)
Várom ezerrel...
+fav -
#10 várjuk várjuk váááárjuk! :D
/fav -
#9 Fuck Yeah! :D
/fav -
#8 és jönni fog az uj flatout is
bár abban sok ujítás nem lesz -.- -
#7 JEEE!!
PS2-n játszodtam vele és nagyon megfogott.......
sztem a kedvenc gammám lesz