1904
-
#86 az összes Games for Windows logós játék kezeli 1:1-ben ugy, mint xboxon, az összes többi(régebbi) játékban pedig egy átlagos gamepadként működik
a vezetékes verziot simán usb-be be lehet dugni, a wireless változathoz kell egy vevőt venni, de azután az több wireless kontrollert is elkezel
szvsz a bal analog 'megemelése' miatt sokkal kényelmesebb, mint az átlag gamepad, az analog ravaszok pedig autosokban, fps-ekben nagyon jól jönnek!
vs.
-
#85 +1 fav :) -
#84 ya egyes gamek tudjak kezelni -
#83 ki érdekel a proci meg a ram? a vga fontosabb és az elég gyenge a laptopban...
amúgy a vieón xbox kontrollerekkel játszanak. most lehet, hogy én vagyok a hülye, de azok működnek pc-vel is? ^^ -
#82 A konzolos verziókból már bejöttek a pénzek... jóideje kint van, vége a hájpnak, a pécés eladások meg oly csekélyek lesznek h az leirni nem lehet...
Sony? ehhez a Sonynak semmi köze mivel ez EA játék. -
#81 lehet hogy a Sony jónak látta hogyha PC-re is kiadja mert az is hoz némi pénzt....nem? :)
Sőtt többet is mint a konzolhoz :) -
#80 Mivel full full árkád, ha a városon belül kell mászkálni az kb fél perc :) Ha a hegyekbe kell az szopó, akkor szoktam kikapcsolni a pst:D -
#79 fasza kis game ez!! -
#78 szerintem is a kész közeli állapotban van már.gondolom titokban elkezdték portolni. -
#77 Fo2UC esetén szvsz ez már nem áll - sztem az bebünteti a paradicsomvárost :)
ráadásul én visszasírom a Burnout Takedown 'küldetésalapu' pályáit/versenyeit/eventjeit, egy idő után idegesit, h mászkálnom kell a helyszinekre ... -
#76 Csak amig az FO2ben van egy csőpálya, itt van egy komplett város, grafikában a Paradise sokkal de sokkal fejlettebb. -
#75 kinek mi a kicsi :) -
#74 flatout 2-nek sincs nagy gépigénye -
#73 2,6 GHz meg 4giga ram az kicsi?? az sztem nem rossz reális... -
#72 enynire "kicsi" lenne a gépigénye?
érdekes -
#71 hogy-hogy gyanús?? -
#70 ez gyanus :DDDD -
#69 Procik amik vannak ebbe a laptop-ba:
ntel® CoreTM 2 Duo T5550 processzor (1,83 GHz, 667 MHz FSB, 2 MB L2 gyorsítótár)
Intel® CoreTM 2 Duo T5750 processzor (2,00 GHz, 667 MHz FSB, 2 MB L2 gyorsítótár)
Intel® CoreTM 2 Duo T7250 processzor (2,0 GHz, 800 MHz FSB, 2 MB L2 gyorsítótár)
Intel® CoreTM 2 Duo T8100 processzor (2,1 GHz, 800 MHz FSB, 3 MB L2 gyorsítótár)
Intel® CoreTM 2 Duo T8300 processzor (2,4 GHz, 800 MHz FSB, 3 MB L2 gyorsítótár)
Intel® CoreTM 2 Duo T9300 processzor (2,5 GHz, 800 MHz FSB, 6 MB L2 gyorsítótár)
Intel® CoreTM 2 Duo T9500 processzor (2,6 GHz, 800 MHz FSB, 6 MB L2 gyorsítótár)
Op rendszerek amit ehhez adnak:
Eredeti Windows Vista® Ultimate
Eredeti Windows Vista® Home Premium
Memória :
Legfeljebb 4 GB megosztott4 kétcsatornás, 667 MHz-es DDR2 SDRAM lenyűgöző teljesítményt nyújt.
A kétcsatornás DDR25 memória kiváló teljesítményt és sávszélességet biztosít. Ezt a memóriaarchitektúrát a rendszer átfogó teljesítményének növelésére és az energiafogyasztás csökkentésére tervezték. A processzorok, a grafika és a hálózatkezelés igényeinek növekedésével a DDR2 vált a notebookokban használt memóriaszabvánnyá.
GraFIKA :D :
Standard:
Intel Graphic Media Accelerator 3100
Opcionális:
NVIDIA GeForceTM 8400M GS grafikus vezérlő 128 MB dedikált DDR3 grafikus memóriával
Képernyő:
Standard:
13,3 hüvelykes UltraSharpTM WXGA kijelző TrueLife technológiávalTM
2 megapixeles kamera (normál CCFL kijelző)
Opcionális:
13,3 hüvelykes UltraSharpTM WXGA kijelző TrueLife technológiávalTM
0.3 megapixeles kamera (opcionális WLED kijelző esetén)
Winyók:
Max. 250 GB, 5400 f/perc sebességű SATA meghajtóval.
Max. 200 GB, 7200 f/perc sebességű SATA meghajtóval.
Optikai tárolás:
Beépített, betöltőnyílásos DVD-lejátszó
Beépített, betöltőnyílásos DVD+/-RW-meghajtó
I/O Portok:
Két USB 2.0-kompatibilis, 4 tűs csatlakozó
IEEE 1394a
RJ45 Ethernet port (10/100)
Külső, USB-s modem
Videó: VGA
Videó: HDMI
54 mm-es ExpressCard-foglalat
8 az 1-ben memóriakártya-olvasó (eltávolítható)
Audiocsatlakozók: Sztereó bemenet, fejhallgató/hangszórókimenet (2 db), kettős digitális mikrofon
Ez az a laptop sztem ami a 2-es vidijóba van :)
De nem biztos ez csak a tippem mer ilyen van ism-nek oszt hasonlít arra :) -
#68 Sztem ez egy XPSTM M1330 laptop ha minden igaz ami egy elég jó játéklaptop de nem a legerősebb... -
#67 Szerintem ha laptopról van szó akkor nem lesz nagy a gépigénye.Mert nem egy nagy darab. -
#66 Sztem is elég kiadáskésznek néz ki... -
#65 én ugytudom konzolosok kapnak egy olyan patchet/kiegeszitest Burnout-hoz hogy motorral is lehet menni ez erre is igaz lessz? -
#64 VAlaki derítse ki, az milyen dell laptop, és rögtön fényderül a gépigényre..
Amúgy ha ezt így tolja, akkor teljesen kiadáskész.. Vagy? -
#63 2.video jonak nezki :) -
#62 helo vannak videok a játékoból
teszt 8 játékossal pc-n
paradise laptopon játszva -
#61 én még nem játszottam vele és élöbe nem is láttam, csak igy hirekben meg forumokon olvastam erről a játékrol és elég jokat lehetett hallani.
remélem jo lesz pc-n is majd egyszer -
#60 :O -
#59 jajj de várom végre a kedvenc XBOX360 gémem PCre jajj de jo remélem mostmár a kövi burnout 1szerre jön mindenre ki majd PC PS3 XBOX360 csak faxára csináljanak meg most itt ennél de nmhiszem hogy gond lenne.... Sok sikert a portoláshoz -
#58 Ilyen nem lesz, csak a gémszar hozza a formáját, a GT5 psra amugyis 2009 végén jön ki és Sony exluzív... talán majd 10 év mulva. -
#57 oké -
#56 Nincs benne elmosódás:) -
#55 Mégha jön is, kiváncsi vagyok mikor, és kiváncsi vagyok milyen gép kell majd alá. De GS-nek nem hiszek. Mondjuk engem ezek nem is érdekelnek, mert van ps3 is a gép mellett. -
#54 Nekem elsőre a Most wanted ugrott be tuningolt graffal!
Sztem szép, tetszik. -
#53 GT5 nek örvendeznék^^
Annak idején majdnem csak a a GT4 miatt vettem PS2t de nem is vettem meg:D -
#52 AA-val nincs rece :)
ez legalább tuti ingame kép :) -
#51 Hát én ebben nem lennék biztos!
Grand Turismo 5 PC-re?? ... -
#50 ugyis szaggatsz a jatekban mint a picsa elmosodva nemfogja senki sem figyelni a recéket sztem -
#49 Hátén nem vok elájúlva tőle...UE3 szagú!
Rece rece hátán... -
#48 szép -
#47 Akkor képek.