1904
logo.png
  • arty
    az összes Games for Windows logós játék kezeli 1:1-ben ugy, mint xboxon, az összes többi(régebbi) játékban pedig egy átlagos gamepadként működik

a vezetékes verziot simán usb-be be lehet dugni, a wireless változathoz kell egy vevőt venni, de azután az több wireless kontrollert is elkezel

szvsz a bal analog 'megemelése' miatt sokkal kényelmesebb, mint az átlag gamepad, az analog ravaszok pedig autosokban, fps-ekben nagyon jól jönnek!

vs.
  • Carlos HUN
    +1 fav :)
  • kakaoskalacs
    ya egyes gamek tudjak kezelni
  • PyRex
    ki érdekel a proci meg a ram? a vga fontosabb és az elég gyenge a laptopban...

amúgy a vieón xbox kontrollerekkel játszanak. most lehet, hogy én vagyok a hülye, de azok működnek pc-vel is? ^^
  • Istencsászár
    A konzolos verziókból már bejöttek a pénzek... jóideje kint van, vége a hájpnak, a pécés eladások meg oly csekélyek lesznek h az leirni nem lehet...

Sony? ehhez a Sonynak semmi köze mivel ez EA játék.
  • Attila889
    lehet hogy a Sony jónak látta hogyha PC-re is kiadja mert az is hoz némi pénzt....nem? :)
    Sőtt többet is mint a konzolhoz :)
  • csabush
    Mivel full full árkád, ha a városon belül kell mászkálni az kb fél perc :) Ha a hegyekbe kell az szopó, akkor szoktam kikapcsolni a pst:D
  • John Cena
    fasza kis game ez!!
  • Bence94
    szerintem is a kész közeli állapotban van már.gondolom titokban elkezdték portolni.
  • arty
    Fo2UC esetén szvsz ez már nem áll - sztem az bebünteti a paradicsomvárost :)

ráadásul én visszasírom a Burnout Takedown 'küldetésalapu' pályáit/versenyeit/eventjeit, egy idő után idegesit, h mászkálnom kell a helyszinekre ...
  • Istencsászár
    Csak amig az FO2ben van egy csőpálya, itt van egy komplett város, grafikában a Paradise sokkal de sokkal fejlettebb.
  • kakaoskalacs
    kinek mi a kicsi :)
  • acsati
    flatout 2-nek sincs nagy gépigénye
  • RoR zsozso
    2,6 GHz meg 4giga ram az kicsi?? az sztem nem rossz reális...
  • kakaoskalacs
    enynire "kicsi" lenne a gépigénye?
    érdekes
  • RoR zsozso
    hogy-hogy gyanús??
  • kakaoskalacs
    ez gyanus :DDDD
  • RoR zsozso
    Procik amik vannak ebbe a laptop-ba:

ntel® CoreTM 2 Duo T5550 processzor (1,83 GHz, 667 MHz FSB, 2 MB L2 gyorsítótár)
    Intel® CoreTM 2 Duo T5750 processzor (2,00 GHz, 667 MHz FSB, 2 MB L2 gyorsítótár)
    Intel® CoreTM 2 Duo T7250 processzor (2,0 GHz, 800 MHz FSB, 2 MB L2 gyorsítótár)
    Intel® CoreTM 2 Duo T8100 processzor (2,1 GHz, 800 MHz FSB, 3 MB L2 gyorsítótár)
    Intel® CoreTM 2 Duo T8300 processzor (2,4 GHz, 800 MHz FSB, 3 MB L2 gyorsítótár)
    Intel® CoreTM 2 Duo T9300 processzor (2,5 GHz, 800 MHz FSB, 6 MB L2 gyorsítótár)
    Intel® CoreTM 2 Duo T9500 processzor (2,6 GHz, 800 MHz FSB, 6 MB L2 gyorsítótár)

Op rendszerek amit ehhez adnak:

Eredeti Windows Vista® Ultimate
    Eredeti Windows Vista® Home Premium

Memória :

Legfeljebb 4 GB megosztott4 kétcsatornás, 667 MHz-es DDR2 SDRAM lenyűgöző teljesítményt nyújt.

A kétcsatornás DDR25 memória kiváló teljesítményt és sávszélességet biztosít. Ezt a memóriaarchitektúrát a rendszer átfogó teljesítményének növelésére és az energiafogyasztás csökkentésére tervezték. A processzorok, a grafika és a hálózatkezelés igényeinek növekedésével a DDR2 vált a notebookokban használt memóriaszabvánnyá.

GraFIKA :D :

Standard:
    Intel Graphic Media Accelerator 3100

Opcionális:
    NVIDIA GeForceTM 8400M GS grafikus vezérlő 128 MB dedikált DDR3 grafikus memóriával

Képernyő:

Standard:
    13,3 hüvelykes UltraSharpTM WXGA kijelző TrueLife technológiávalTM
    2 megapixeles kamera (normál CCFL kijelző)

Opcionális:
    13,3 hüvelykes UltraSharpTM WXGA kijelző TrueLife technológiávalTM
    0.3 megapixeles kamera (opcionális WLED kijelző esetén)

Winyók:

Max. 250 GB, 5400 f/perc sebességű SATA meghajtóval.
    Max. 200 GB, 7200 f/perc sebességű SATA meghajtóval.

Optikai tárolás:

Beépített, betöltőnyílásos DVD-lejátszó
    Beépített, betöltőnyílásos DVD+/-RW-meghajtó

I/O Portok:

Két USB 2.0-kompatibilis, 4 tűs csatlakozó
    IEEE 1394a
    RJ45 Ethernet port (10/100)
    Külső, USB-s modem
    Videó: VGA
    Videó: HDMI
    54 mm-es ExpressCard-foglalat
    8 az 1-ben memóriakártya-olvasó (eltávolítható)
    Audiocsatlakozók: Sztereó bemenet, fejhallgató/hangszórókimenet (2 db), kettős digitális mikrofon

Ez az a laptop sztem ami a 2-es vidijóba van :)
    De nem biztos ez csak a tippem mer ilyen van ism-nek oszt hasonlít arra :)
  • RoR zsozso
    Sztem ez egy XPSTM M1330 laptop ha minden igaz ami egy elég jó játéklaptop de nem a legerősebb...
  • Máté94
    Szerintem ha laptopról van szó akkor nem lesz nagy a gépigénye.Mert nem egy nagy darab.
  • RoR zsozso
    Sztem is elég kiadáskésznek néz ki...
  • kakaoskalacs
    én ugytudom konzolosok kapnak egy olyan patchet/kiegeszitest Burnout-hoz hogy motorral is lehet menni ez erre is igaz lessz?
  • SötétBarom
    VAlaki derítse ki, az milyen dell laptop, és rögtön fényderül a gépigényre..

Amúgy ha ezt így tolja, akkor teljesen kiadáskész.. Vagy?
  • kakaoskalacs
    2.video jonak nezki :)
  • Bence94
    helo vannak videok a játékoból

teszt 8 játékossal pc-n

paradise laptopon játszva
  • acsati
    én még nem játszottam vele és élöbe nem is láttam, csak igy hirekben meg forumokon olvastam erről a játékrol és elég jokat lehetett hallani.

remélem jo lesz pc-n is majd egyszer
  • kakaoskalacs
    :O
  • overlocker
    jajj de várom végre a kedvenc XBOX360 gémem PCre jajj de jo remélem mostmár a kövi burnout 1szerre jön mindenre ki majd PC PS3 XBOX360 csak faxára csináljanak meg most itt ennél de nmhiszem hogy gond lenne.... Sok sikert a portoláshoz
  • Istencsászár
    Ilyen nem lesz, csak a gémszar hozza a formáját, a GT5 psra amugyis 2009 végén jön ki és Sony exluzív... talán majd 10 év mulva.
  • Legend Killer
    oké
  • Istencsászár
    Nincs benne elmosódás:)
  • csabush
    Mégha jön is, kiváncsi vagyok mikor, és kiváncsi vagyok milyen gép kell majd alá. De GS-nek nem hiszek. Mondjuk engem ezek nem is érdekelnek, mert van ps3 is a gép mellett.
  • Prince of Máté
    Nekem elsőre a Most wanted ugrott be tuningolt graffal!
    Sztem szép, tetszik.
  • ChuckyHUN
    GT5 nek örvendeznék^^
    Annak idején majdnem csak a a GT4 miatt vettem PS2t de nem is vettem meg:D
  • arty
    AA-val nincs rece :)

ez legalább tuti ingame kép :)
  • berczely
    Hát én ebben nem lennék biztos!

Grand Turismo 5 PC-re?? ...
  • kakaoskalacs
    ugyis szaggatsz a jatekban mint a picsa elmosodva nemfogja senki sem figyelni a recéket sztem
  • berczely
    Hátén nem vok elájúlva tőle...UE3 szagú!
    Rece rece hátán...
  • mama2
    szép
  • Máté94
    Akkor képek.