1904
-
#166 Kijelentesem visszavonva :D Gta tenyleg eleg bena -
#165 GTA-t is sikerült -.- -
#164 GTA-t is elkúrták -.- -
#163 Burnout-ot nem nagyon lehet elkurni :D halál primitiv egy game.. -
#162 Remélem lessz akkora szar mint az undecover.Úgyis igazam lessz.Amúgy burnoutok kegyetlen jó gamek. -
#161 2009 februárban jön a demo -
ATi0021 #160 Szerintem nem csak az Ultimate Box.
"Burnout Paradise PC will be available in February 2009."
Forrás: criteriongames.com -
#159 Bocs. -
#158 De ez csak az Ultimate box kiadása.A sima az januárba jön -
ATi0021 #157 Ezek szerint késnek egy hónapot és csak februárban lesz PC-re. Nem értem miért kell ennyire húzni a PC-s verzió kiadását. -
ATi0021 #156 Az EA bejelenti a Burnout Paradise Ultimate Box kiadását
A Criterion Games, az Electronic Arts Inc. stúdiója ma bejelentette a Burnout™ Paradise The Ultimate Box kiadását – a csomagot, mely a díjnyertes Burnout™ Paradise játék és a korábban megjelent Burnout™ Paradise Cagney illetve Burnout™ Paradise Bikes frissítések mellett tartalmazza a vadonatúj Burnout™ Paradise Party kiegészítőt is. A Burnout Paradise Party offline többjátékos mód, melyben nyolc résztvevő adhatja kézről kézre a vezérlőt, s teheti próbára képességeit több tucat Burnout kihívásban. Azok, akik már rendelkeznek a Burnout Paradise alapjátékkal, a Burnout Paradise Party-t önmagában, letölthető tartalomként is beszerezhetik.
A Burnout Paradise Party a Burnout Paradise garantálta közösségi élményt ülteti át offline környezetbe: a baráti társaságok tagjai mostantól a vezérlőt kézről kézre adva játszhatnak egymás ellen. A program több tucat könnyen elsajátítható, körökre osztott kihívást tartalmaz, melyek során a játékosoknak különféle kunsztokat, gyorsasági és ügyességi feladatokat kell végrehajtaniuk. A Burnout Paradise Party tartalom mellett a Burnout Paradise The Ultimate Box számos különleges szolgáltatást kínál, köztük a futamok újraindításának lehetőségét, kezesebb belépő szintű járműveket és – a PLAYSTATION®3 számítógépes szórakoztató rendszerhez – az új Burnout™ Paradise Network szolgáltatást. A Burnout Paradise Network a legfrissebb Burnout Paradise közösségi opció: lehetővé teszi a játékosok számára, hogy barátaikat nyomon kövessék, és azonnal hírt kapjanak az aktuális Burnout eseményekről – a játékban és azon kívül egyaránt.
– A Burnout Paradise olyan játék, mely kezdők és haladók számára egyaránt kellemes időtöltést kínál – mutat rá Pete Lake, a Criterion Games rangidős producere. – Az Ultimate Box kiadással az a célunk, hogy a lehető leggazdagabb és legjobb minőségű tartalmat biztosítsuk az online közösség és az offline felhasználók számára.
A londoni játékfesztivál EA standján a Burnout Paradise Party is bemutatásra kerül. Megtekinthető és ingyenesen kipróbálható a Trafalgar Square-en 2008 október 31-től november 1-ig.
A guildfordi székhelyű Criterion Games által fejlesztett Burnout Paradise The Ultimate Box az ESRB-től E10+, a PEGI-től 7+ besorolást kapott. A Burnout Paradise The Ultimate Box 2009 februárjától kapható PLAYSTATION 3 és Xbox 360® videójáték és szórakoztató rendszer platformokra, és ekkor jelenik meg először PC platformra is.
FORRÁS: electronicarts.hu -
#155 Januárba jön. -
#154 :D élnis :D -
#153 Csak annyi, hogy én már nyomnám :DD -
#152 vmi hir a gammárol? -
#151 Hm így jár aki nem olvass vissza most már legalább tudom hogy Januárban érkezik csak :D -
#150 Biztos jön ez PCre? Mert semmi info :D -
#149 konzolra már egy éve -.- van konzolos demo -
mikiking #148 amugy ez a game kijött már konzolra ?? vagy a demoja ? -
#147 pff -
#146 #1 -
mikiking #145 ha tudnam ,nem kérdezném... hivatalosan is bejelentették ? -
#144 Szerinted?-.- -
mikiking #143 Ez jön pc-re is tutira ? -
#142 Ajánlom figyelmedbe -
ATi0021 #141 A három monitoros widescreent megnézném. A másik, hogy itt az idő, hogy vegyek egy webkamerát. Csak még nem tudom, milyet kéne venni. -
ATi0021 #140 De itt is kint van. Operation Burnout -
ATi0021 #139 Amit eredetileg írtam a GameKapcsosok kicsit megvágták. Íme a forrás: GameSpot -
#138 De honnan az infó?:D
Mert a criteriongames.com-on nincs kiírva:D -
ATi0021 #137 Szívesen! :)) -
#136 Köszi!:) -
#135 Óhh basszus:) -
ATi0021 #134 Burnout Paradise - itt a PC-s megjelenési dátum - GameKapocs.hu -
#133 de pc-re is lessz:) -
#132 Csak az a baj,hogy ez konzolon van:) -
#131 VIDEÓ:
innen tölthető -
#130 Nincs információ:( -
#129 mikor jön már ki ez a bullshit annyira ígérgették hogy milyen jó lesz és nyáron megjelenik még infó sincs meg képek. -
#128 Visszamennyé! -
Danyi8888 #127 Bullitt:hát én eggyet sem láttam vagy lehet h én nem jó oldalon kerestem mert én ugy tudom h a criteriongames.com a hivatalos oldal vagy nem????