1904
logo.png
  • rambuu
    OK nem baj, majd megoldom valahogy...
  • Bence94
    mivel még nem jelent meg így nem tudunk sajnos.
  • Máté94
    Hát gyere vissza 4 hét múlva addigra mindenkinek meglesz:)
  • rambuu
    72%-nál vagyok!
    Már csak 13 verseny és kész maga az összes verseny.
    70 autó megvan! 75van össz. de hogy a többi 5-t hogy lehet megszerezni, dunctom sincs.
    Na de az a 13 versenyem ami maradt, az meg a Stunt-os...
    És egy istenért nem tudom őket megcsinálni!
    Rohadt nehéz, már csak azért, mert ad 1:15 percet 210 000 pont összeszedésére és sehogy se lehet, me nincs olyan utvonal ahol annyi ugrató meg minden lenne hogy össze lehetne szedni.
    Szóval nem tudom, ha van valakinek valami ötlete, hogy mit csináljak akkor elfogadom.
  • Máté94
    ?
  • rambuu
    Hi.
    Van itt valaki, aki Konzolon játszik?
    Me a Konzolos fórum kihalt, és csak attól tudnák kérdezni, me PC-sek még nem birnak segíteni.
  • ricsa008
    még pán nap és megjelenés usában
  • ATi0021
    Burnout Paradise The Ultimate Box Trailer
  • RYO21
    a képeken (ha jól megfigyelitek) ps3-mas gombok vannak
  • ATi0021
    Remélem megfelel. Igyekeztem minél pontosabban fordítani. Ha hibát találtok benne nyugodtan javítsátok.
  • ATi0021
    - Játékon belüli böngésző
    A PC-s és PS3-mas verzióban lesz játékon belüli böngésző, melyen keresztül a Criterion Games Networkhöz csatlakozhatunk. És innen tölthetünk le majd dolgokat. Erről bővebb infó jövő héten jön. És szerepelni fog a következő CrashTVben is.

- Javítottak a járművek dinamikáján.
    A Burnout Paradise első kiadásához képes az irányítás hatalmas átalakuláson esett át. Például a Hunter Cavalry-t sokkal egyszerűbb, élvezetesebb vezetni. Ez az autó lassabb lett, nehezebb összetörni és alacsony sebesség mellett nehezebben lehet vele megpördülni.

- Átalakult a Junkyard
    Megváltoztatták a junkyardban az autók teljesítményének megjelenítését. Ennek köszönhetően könnyebben össze lehet hasonlítani az autók irányíthatóságát és egyéb tulajdonságait. A junkyark kapott egy szűrőt, mellyel könnyebben kitudjuk választani az igényeinknek megfelelő járművet. Válogathatunk autók, motorok és (ha megvan a DLC) Legendary Cars (legendás autók), Toy Cars (játék autók),Boost Specials kategóriára szűkítve, így könnyeben tudjuk elérni a kívánt járművet.

- Átalakított Stunt Run időmérő
    A Stunt Ran fanok nagyon fognak örülni, hiszen az időmérő lassabban számol vissza. Könnyebb lesz azoknak akik még eddig nem játszottak Stunt Ran-t. A tapasztaltaknak viszont a megszerzett pontjaiktól függően gyorsabban számol vissza az óra.

- Burnout Paradise Events
    Módosították az összes esemény(versenyek) nehézségét. A rivális autók sebességét és a Burning Route versenyeken a nyeréshez szükséges időt a különféle autók sebességéhez igazították.

- Road Rage átalakult
    Ahányszor Road Rage-t játszunk többé nem kapunk plusz időt ha már megfelelő mennyiségű ellenfelet lezúztunk. Ez azt jelenti, hogy a játék végén tisztábban látszanak a pontszámok és leszűkíti a túlzóan magas pontszámokat. Ugyanakkor a verseny sokkal nagyobb kihívást jelent még a tapasztaltaknak is.

- Megjelölt elemek
    Paradise City tele van felfedezésre váró elemekkel. Szerették volna mindezt kicsit egyszerűbbé tenni azzal, hogy megjelöljik őket különféle színekkel, így a Billboards (hirdetőtáblák - piros) és Smashes (összetörhetők dolgok- sárga) és Super Jumps (szuper ugratók - kék) színt kaptak. Így sokkal jobban láthatóak.

- Restart hozzáadva
    Sokan kérték, ezért a játék megkapta a restart lehetőségét. Ha kilépsz vagy hibát követsz el egy versenyen, akkor újraindíthatod azt.

- Barrel Rolls kezdőknek
    Nem kicsi átalakításon ment át a Barrel Rolls (megpördülés) a Burnout Paradiseban. Ha rámegyünk egy split-rampra (nem teljes, kisebb ugrató) automatikusan megpördülünk. Ez azt jelenti, hogy az új játékosként is képes leszel mozdulatokat villantani, de ez nem jelenti azt hogy máris profi lettél. Továbbra is lehet veszélyes többszörös forgásokat végezni, a jobb stick irányíthatod a forgást.
  • Máté94
    Magyarul?Tömören?
  • ATi0021
    Everything you need to know about our FREE 6th Feb update
  • felony
    Hivatalos pc-s megjelenés:február 5. Várom már nagyon!
  • RYO21
    ez nemtudom honnnan van de

Rengeteg új kép a gamekapocs.hu-nál.
  • grebber
    Ha volt már akkor bocsi:

"A közeljövőben fog megjelenni a Burnout Paradise: The Ultimate Box csomagja, magyar nyelven. A magyar nyelven is elérhető honlap szerint a pakkban benne lesz a díjnyertes Burnout Paradise, a korábban megjelent Burnout Paradise Cagney, a Burnout Paradise Bikes, valamint egy teljesen új kiegészítő a Burnout Paradise Party (akik rendelkeznek az alapjátékkal, letölthető tartalomként magukévá tehetik ezt a kiegészítőt).

Az oldal szerint 2009 februárjában rohamozhatjuk majd érte a boltokat, s ráadásul előtte mindenki kipróbálhatja kénye kedve szerint a játék PC-s változatát, amelyről biztosan állíthatjuk, hogy magyar feliratos lesz. A többi platform lokalizációjáról azonban még semmi információnk nincsen."

info: Magyaritasok.hu
  • felony
    Kössz! Reméltem, hogy olcsóbb lesz...
  • kakaoskalacs
    cdgalaxis pl
  • felony
    Nem tudja valaki, hogy lehet-e már előrendelni valahonnan?
  • gergobaby
    Remélhetőleg jobb port lesz mint a GTA IV :) PS3-on naon jó! :D
  • bertino

:)
  • [HUN]FaTaL
    de még mindigjobb mint a gameszar :D
  • [HUN]FaTaL
    igaz :)
  • bertino
    gamepodon sok hülyeséget írtak már.
  • [HUN]FaTaL
    Hátha a következő kultúrált lesz, bár a gamepodon meg azt olvastam, hogy az is kérdéses hogy lesz e egyáltalán NFS. Bár ha ugyanolyan irányban halad tovább mint amilyenben a hp2 óta, akkor inkább ne is legyen.
  • grebber
    A hírek szerint ugyanis a következő Need for Speed játékot a Burnout sorozattal már bizonyító Criterion Games készíti és 2009. végén jelenik majd meg.
  • bertino
    kis köszöntő Karácsonyra a Criterion-tól.
  • RYO21
    LOL! van ám grafikája. Ezt hívják optimizált játéknak.

• Snexi
    azért van némi különbség a textúrákon is,az utolsó képen látszik a legjobban
  • RYO21
    jeee végre valami hír.
  • bulba
    Nincs nagy különbség a low és high között. Ahogy elnézem szinte csak a fények és az árnyékok hiányoznak. A textúrákban csak én nem látok semmi különbséget?
  • Máté94
    Úgy látszik inkább procit eszik:)
    Q8200-al elindul?:)
  • bertino
    zsír.
  • ATi0021
    Burnout Paradise (PC): High vs. Low Settings

Megérkezett a minimum gépigény is:

Windows XP (Service Pack 2 or greater):
    - CPU: 2.8 GHz Intel Pentium 4 or equivalent
    - RAM: 1 GB of RAM
    - Graphics card: 128 MB Video card with Pixel Shader 3.0
    - Internet connection: Broadband connection for online activation and online gameplay - 512 Kbps or faster

Windows Vista:
    - CPU: 3.2 GHz Intel Pentium 4 or equivalent
    - RAM: 1.5 GB of RAM
    - Graphics card: 128 MB Video card with Pixel Shader 3.0
    - Internet connection: Broadband connection for online activation and online gameplay - 512 Kbps or faster

Required Installation Size: 4 GB free hard disk space. The installation of DirectX 9.0c and saved games require additional hard disk space.

EA Download Manager Users require 8.16 GB additional space for temporary installation files.

Forrás: pcgameshardware.com
  • bertino
    nem nagyon örülök ennek a demó megoldásnak.

valahogy nekem is azaz érzésem, hogy fogják és feltörik, aztán lehet megveszik, csak mégse annyian.
    persze gondolom online-hoz egyértelműen eredeti kell, de ha millioan leszedik, akkor félő, hogy talán ez volt az egyetlen burnout PCre.
  • SötétBarom
    Első körben próbáld a konzolos topikban kérdezni, ott olyanok is vannak, akik játszottak már vele. -.-
  • Brad85
    Gyerekek én nem tudom lehet h béna vagyok de ebbe a játékba nem nagyon tudok kiigazodni...
    pl hol tudok olyan versenyre váltani ahol minél nagyobbat kell törni egy balesetben? Előző részben azt imádtam nagyon...
    Segítsen valaki
  • RYO21
    ez 100% hogy pc s verzió

• RYO21
    ááááááááááá már nagyon váááááááááááárom
  • mikiking
    időkorlátos demo :D van ott egy hozzászólás, amiben azt irja,hogy ugyanaz lesz mint a vista --- 30 napos probaverzio .---- crack----koszonjuk hogy megvásárolta a programot :D lol.igaz