1904
-
#1904 remélem ezután végre az NFSUG2 remastered jön.. :D -
Anonymusxx #1903 Még a grafikája is ugyanaz-.... -
mester1987 #1902 De lesz hozzá konzol-exkluzív DLC, meg a sima fizetősei is, lehet lesz benne több motor is. -
#1900 Burnout Paradise Remastered Official Reveal Trailer
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.02.20. 19:10:39 -
Menyus16459 #1899 Valaki most? Menyus16459, kihívások :DDD
-
XxXegyFiuXxX #1898 gyerekek,tudtok vmi műkődő trainert a játékhoz? -
mans #1897 Jóest
Valahogy lehet berakni a játékba saját zenét?mert link ezt megcsináltam,de amikor megszólalna a zene kirak az asztalra. -
RYO21 #1896 én -
dragger2 #1895 multizik valakimég?
-
mester1987 #1894 :P
-
#1893 -
mester1987 #1892
-
#1891 októberben játszottam vele utoljára, nemigazán emlékszem :D -
warriorGula #1890 Van. Tobábbi instrukció? :D -
#1889 webkamera -
warriorGula #1888 Hali, nem tudjátok, hogyan kell saját képet rakni a jogsira? :D
Nekem ha a menüben rámegyek a jogsira csak fehér képernyő lesz, meg egy vissza a játékba gomb. Originről tolom. -
ToMM23 #1887 Sziasztok! A voip nálam kijelzi hogy beszélek, de mások nem hallanak, holott minden rendesen be van állítva.. Mi lehet a gond ? Illetőleg jó lenne néhány értelmes magyar honfitárssal hülyülni fennt és versenyezni.. Ha van ilyen az vegyen fel nyugodtan " TOMM23" néven megtalálhat. Köszönöm előre is a válaszokat :) -
#1886 Sziasztok.
Én még új vagyok a burnout-ban és van egy olyan problémám, hogy a telepítő nem rakta föl a duda, és a sziréna hangokat. :(
Ezeket honnan tudnám megszerezni?
Előre is köszönöm. -
mester1987 #1885 Nemtom, de DiRT 2 után ne nagyon álljon le senki rögtön Burnout-ozni xD -
Tcsm #1884 Nincs várható leárazás? -
Tcsm #1883 hát az elég rossz :(
-
#1882 sajnos nincsenek leárazva.. hiába ősrégiek már.. :( -
Tcsm #1881 Az xbox Live-on az xbox-os dlc-k ára nem irreális kicsit? -
mester1987 #1880 *Természetesen működik. -
mester1987 #1879 DLC Unlocked v1.1 BETA
Feltételek
~~~~~~~~~~
1. 1.1 verzió
2. A mellékelt mentés bemásolása
Windows XP:C:\Utenti\%username%\Appdata\local\Criterion Games\Burnout Paradise
Windows 7: C:\Users\<username>\Appdata\local\Criterion Games\Burnout Paradise\Save
3. DLC Unlocker.exe elindítása bárhonnan
4. Launch game majd ha bejön a játék: ALT+TAB és katt a kívánt Unlock DLC-re.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
'Legendás Autók' DLC tartalma:
Az autók listája a következő; Jansen 88 Special (Vissza a jövőbe c. filmből származó időmasinával felszerelt jármű), a Hunter Manhattan Spirit (Szellemirtók mindent tudó szellemvadásza), a Hunter Cavalry Bootlegger (a Hunter Cavalry erősebb változata) és végül, de nem utolsó sorban a Carson GT Nighthawk (a Knight Rider intelligens autója egy régi ismerős autóval egybeolvasztva).
'Játékautók' DLC tartalma:
A csomag összesen 9 gyerekjátékból ismerős autót tartalmaz összeépítve a Burnout járműveivel, nosztalgiára sem utolsó.
'Boost különlegességek' DLC tartalma:
Montgomery Hawker Mech(egy futurisztikus, alienes fejlettebb változata a Hawker-nek típusú autónak) és a Carson Extreme Hotrod (a Carson jármű újraértelmezett formációja. Ez a két jármű újraértelmezi a boost fogalmát, lerí róluk, hogy nem e világba valóak.
-
#1878 -
#1877 kedvenc járgányom a játékban :D
-
ratgab #1875 Nem segít! Mindegy, annyira nem érdekel ez a játék. -
RYO21 #1874 Az ea account locationt áttenni UKra? -
ratgab #1873 Azt próbáltam! Nekem nem segít! -
RYO21 #1872 Azthiszem igen. -
ratgab #1871 És azt hogyan kell, mert én nem találtam rá opciót (nyelv lenne?) -
RYO21 #1870 Az origint kell átállítani hogy UK legyen. -
#1869 próbáltam új reg.-gel,proxy átirányítással.Nálam nem jött össze. -
Ironman2 #1868 aha.akkor lehet hogy ide is kell a kamu email cím,vagy használni kell a hide ip progit -
#1867 Azt írja, hogy UK only. -
Ironman2 #1866 Amúgy most nézem hogy a Battlefield is ingyenes lett? -
Ironman2 #1865 Nekem nem fogadta el a kódot.Beraktam a kosárba,checkout,és ott van a promo kód,de nem fogadta el.Vagy lehet azért mert magyarra választottam a játék nyelvét? -
RYO21 #1864 Igen -
Ironman2 #1863 Ez még érvényes?