Burnout Paradise
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.02.20. 19:10:39
Next PC upgrade: 2022
Valahogy lehet berakni a játékba saját zenét?mert link ezt megcsináltam,de amikor megszólalna a zene kirak az asztalra.
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Nekem ha a menüben rámegyek a jogsira csak fehér képernyõ lesz, meg egy vissza a játékba gomb. Originrõl tolom.
Én még új vagyok a burnout-ban és van egy olyan problémám, hogy a telepítõ nem rakta föl a duda, és a sziréna hangokat. :(
Ezeket honnan tudnám megszerezni?
Elõre is köszönöm.
H KCM-496 Kisalföld Volán Zrt., Sopron
Feltételek
~~~~~~~~~~
1. 1.1 verzió
2. A mellékelt mentés bemásolása
Windows XP:C:\Utenti\%username%\Appdata\local\Criterion Games\Burnout Paradise
Windows 7: C:\Users\<username>\Appdata\local\Criterion Games\Burnout Paradise\Save
3. DLC Unlocker.exe elindítása bárhonnan
4. Launch game majd ha bejön a játék: ALT+TAB és katt a kívánt Unlock DLC-re.
'Legendás Autók' DLC tartalma:
Az autók listája a következõ; Jansen 88 Special (Vissza a jövõbe c. filmbõl származó idõmasinával felszerelt jármû), a Hunter Manhattan Spirit (Szellemirtók mindent tudó szellemvadásza), a Hunter Cavalry Bootlegger (a Hunter Cavalry erõsebb változata) és végül, de nem utolsó sorban a Carson GT Nighthawk (a Knight Rider intelligens autója egy régi ismerõs autóval egybeolvasztva).
'Játékautók' DLC tartalma:
A csomag összesen 9 gyerekjátékból ismerõs autót tartalmaz összeépítve a Burnout jármûveivel, nosztalgiára sem utolsó.
'Boost különlegességek' DLC tartalma:
Montgomery Hawker Mech(egy futurisztikus, alienes fejlettebb változata a Hawker-nek típusú autónak) és a Carson Extreme Hotrod (a Carson jármû újraértelmezett formációja. Ez a két jármû újraértelmezi a boost fogalmát, lerí róluk, hogy nem e világba valóak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
TDU nick: HUN_Matt_92
RYO21:
Amúgy sajna már nem mûködik, asszem dec 29. mûködött.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Amúgy lehet LAN-ban játszani a játékot?
Márt nem ingyenes xD
Pedig jó sok haverral megcsináltuk.
www.epsilon-esports.com PSN: h0rec_D
Utána beírsz vmi vrit címet nevet tel.számot és EA Download managerbõl leszedede a gamet.
De ez la van írva arra a linkre is amit küldtem.<#falbav>#falbav>
Akkor jó. Az oldalon a "Check out"-ra kell menni?
+ Ha van EA felhasználóm akkor lépjek be?
Csak brit proxyról kell csinálni, mert csak az UK-ban ingyenes.