Minimal/Techno/Tech-House/House/Deep

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv Mindenkinek 😊

Dj R!ch -- Techno Podcast # 002 <2011.11.18.>

http://soundcloud.com/djrichhh/sets/dj-r-ch-techno-podcast-002/

Tracklist:
https://www.facebook.com/pages/Dj-Rch/166077376820995
Nem tudom mennyien emlékeztek John Johnson-ra. A millenium idején gyakran forgott a neve nívós release-ken. Hosszabb kihagyás után visszatért és friss mixekkel jelentkezett. A legutóbbit a Deep Zone Musix blogon tudjátok meghallgatni és letölteni.

Tracklist:
1. Max Piske - WTF (JJ's Intro Cut)
2. Deadmau5 - Aural Psynapse
3. Sasha - Xpander (Funkagenda Remix)
4. Phong Sul - Wintermute (Superpitcher Remix)
5. Hartmut Kiss - Water Games (Eelke Kleijn Vintage Remix)
6. 16 Bit Lolitas & Glowfield - 6 O'Clock (JJ's 3 A.M. Edit)
7. Underworld - Dark And Long (Christian Smith Hypnotica Dub)
8. Underworld - Dark And Long (JJ's Treatment Edit)
9. Christian Smith - Pitanga (JJ's Who is Grey? Edit)
10. DSolve - Anyday (Minimize Remix)
11. Johnson & Beltek - Back In The Race (JJ's Club Edit)
12. Daniel Portman & Stanley Ross - Rock The Key (JJ's Fast Forward Edit)
13. Christian Cambas - On The Edge
14. Astrix - Reunion (Jerome Isma-Ae Remix)
15. Suspect 44 - Japanese Schoolgirls (JJ's Shibuya Central Mix)
16. Weekend Heroes - Tribal Dose (JJ's Bum Bum Edit)
17. Bart Skils - Hold Your Horses (JJ's Deep Zone Cut)
18. Who? - Feels So Good

Listen & download

Semmi más, csak melódiák

Brolly

+ egy kis klasszikus

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

OrioN the S
nincs mit. majd még rakok.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

ááá ezek nagyon jók...ezekbõl soha sem elég 😄 ...thx
Meg Andrey Pushkarev a Merlinben

Lesz Ahmet Sendil is:

http://www1.partynews.hu/esemenyek/Slager-Palota/2011-11-18-Slager-Palota-Ahmet-Sendil.html

OrioN the S
Kashmir [email protected]. 25. - Concorde christmas edition w/ Sasha Carassi !!!!!!!!!!!!!!!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
a személyeskedést meg hagyjuk szerintem 😊 thx!

OrioN the S
szólj, ha nem elég 😊

OrioN the S
nem tudom mennyire felelnek meg, de itt egy pár és mellettük találsz még "javaslatokat"

Bocsánat fõnök úr. Nem gondoltam, hogy egyeseket megsértek azzal, hogy egy "Minimal, Techno, Tech-House, House, Deep" nevezetû fórumon, ahol naponta linkelik ki az ezekben a stílusokban készült számokat, kérek ugyanilyen stílusirányzatú számokat, amelyikben jó a basszus. És drogos barátom ne sértõdj meg, de én nem parancsoltam, hogy álljatok neki keresni nekem megfelelõ számot. Csak ha ismertek ilyeket, akkor segithettetek volna. De úgy látom ez itt már túl nagy kérés. Mégegyszer bocsánat. Talán keresek más fórumot, ahol az emberekbe szorult némi inteligencia.

ui.
Nem akarom õket összemixelni, és ha mixelném is akkor tudd, hogy nem használok traktort.
ascii
persze majd nekiállunk hasonlókat keresni, groove-ot, hertz-et, bass-et figyelembe véve, csakhogy te a grundra össze bírjá mixelni a traktorral egy odabaszós katifogyasztós mikszet!

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

en is belinkelek egy sajat mixet 😊

http://soundcloud.com/sebastienrej/sebastien-rej-oktober-mix
Hello

Techno, tech house számok kellenének, amelyikekben nagyon jó basszus van....hasonlóra gondolok, mint pl ezek: nicole_moudaber-im_a_gangsta_(alli_borem_remix), Gabriel Rocha - 2012
autóba kellenének nekem düngetni 😊 ...megdobnátok pár cimmel??
Akit érdekel Tracklist szivesen küldök csak jelezzétek! Akinek tetszik a mix nyomjon már egy tetszik-et erre az oldalra elõre is kösz és jó szórakozást a mixhez 😊
https://www.facebook.com/pages/Dj-Rch/166077376820995
Sziasztok

Dj R!ch - Techno Podcast # 001 <2011.11.11.>

http://soundcloud.com/djrichhh/dj-r-ch-techno-podcast-001
Adaaam
Eléggé, a terület nagy része ugye a jégpálya felett volt, és azt hûtötték folyamatosan, a rámpánál is ment a hûtés ugye, az arénában meg hiába volt rengeteg ember, ott se volt sokkal melegebb. Na de majd december elején lesznek jó klubos bulik 😊

everything's better with music

ascii
nemmondod, h olyan hideg volt?
mondjuk én elvbõl ki nem tettem volna oda a lábam, meg ammennyi negativ kritikával illeték a fesztet, nem is bánom, Umek ide v oda.

Adaaam

Adaaam
Én azért kicsit több saját számot vártam, meg egy kicsit változatosabb is lehetett volna, de azért jó volt nagyon 😊 Laserkraft és Warren tegnap nagyon adta. A szervezést még gyakorolniuk kell a Fridgeseknek, és legközelebb azért meggondolom hogy elmenjek-e ilyen nyitott fesztiválra hidegben. A party aréna hiába volt fedett, de ott is kabátban kellett lenni :S

OrioN the S
hát ezt kár volt kihagyni... és kár, hogy a kibaszott Fridge-re lehetett csak elhozni. :s (elsõszámú kedvence)

ProHasca
Az elõzõt törölnöm kellett, de felraktam még egyszer 😊

blackparty
Jóféle <#eljen>

ProHasca
WAWA: Sombrita 2011 (kicsit másképp) 😊

ProHasca
Ma délutáni unatkozásom eredménye: 😊

andrey pushkarev-re megy vki?

SLICK
Gyerekek... ez kõkemény, masszív basszusos, agyeldobós! Szerintem!

OrioN the S
<#guluszem1>

akit érdekel 43as fehér converse cipõ az írjon privát üzit. olcsón, új, garis.

Sziasztok! létrehoztam 1 oldalt a dance szerelmeseinek a facebookon!http://www.facebook.com/pages/I-Love-Dance-A-legjobb-dance-szerzem%C3%A9nyek-A-Z-ig/281378445228292 Várom a csatlakozásotokat. !I Love Dance! A legjobb dance szerzemények A-Z-ig

ascii

írjatok vmi fasza minimal zenét, mixet.

OrioN the S
jertek-jertek.... én leszek a pénztárnál<#idiota>

OrioN the S
Mateo & Spirit, Tigran b2b Dub, David Temessi, Gaben & Murphy @ Club D1
‎2011. november 11. at 22:00, club d1 Budapest

ascii
Minimono - Ratman

(vagy az original vagy a hugo remix)

Adaaam

Sziasztok!

Ennek a számnak a címét szeretném megtudni. Sajnos kifogytam az ötletekbõl, ezért fordulok hozzátok. Ha bármi ötletetek van légyszi segítsetek.
SLICK

ascii
tisztára mint tavaly 😊

12.02. Butch @ A38
12.02. Robert Babicz @ Merlin
12.02. Hernan Cattaneo @ Studio
12.03. Ellen Allien / James Holden @ Millenáris
12.09. Gaiser Live @ Merlin
12.17. Tale of Us @ Cinema Hal
12.23. Lucy @ A38
12.25. Pushkarev @ Cub Korona, Kecel
12.26. Troy Pierce @ Cinema Hall

OrioN the S
<#eljen>

blackparty
Meg ennyi idõ után is adja 😄

blackparty
2:00-tól <#szeret><#eljen>

Adaaam
<#idiota>

OrioN the S
2012.02.11. HI!FLY pres. KAROTTE birthday party

OrioN the S

OrioN the S

OrioN the S
én nem tudtam merre vagyok arccal azt se tudtam ki zenél csak verettem 😄 nagyon megreccsentem aztán szartam mindenre. szal jó volt 😄