1744
"A Techno sokkal több, mint egy hangzás, vagy b.p.m. adat, ez legalább annyira egy elmeállapot, mint amennyire kultúra is!"

STAY TECHNO

• ascii
    hát részemről akinek a szettje érdekelt volna az Cassy, nem a Becké.
    ez egy rossz kollaboráns volt a szervezők részéről.

....no a másik meg ez az egymásra szervezés. én Cassy miatt másztam fel a szitibe, de a társaság többsége a hajóra vágyott, igy tartottam velük.

elötte meg a fabrikban, gozsdu udvarba(vagyhol?) hallgattuk szokol rádion a c+cééket, meg klaymant (meg talán suhaid volt).
    szégyen gyalázat olyan helyre lemezlovasokat hivni, ahol 20 decibelen szól a középmagas, bárkinek a telefonja tulcsörgette a hangfalakat :(
  • OrioN the S
    mentek át Gary Beck-re :) asszem Ő 3-tól játszott és sokan átmentek Cinema Hallba miatta.
  • Regiujzenek
    Ez könnyen előfordulhat, hogy egyeseknek nem tetszik, ellenben a blog elég nagy korszakkal foglalkozik kb. 60-as évektől máig, ezért ilyen jellegű és a képek is.Többen éppen erre figyeltek fel, vagyis a képek alapján kezdtek el érdeklődni.
    Maga a fejlécdizájn nem tetszik, vagy az egész felület elrendezéssel, mindennel?
    A bloggal nem (csak) a mát, hanem az elmúlt időszakot (80-as, 90-es évek) is képviselem.
  • ascii
    Hajón Klock perfetto volt, tökéletes szettet adott le, végig lendületes, és egy kicsit sem unalmas, rendesen megtáncoltatot. Házigazdák is mint mindig hozták a szinvonalat.
    Kellemes est volt.
    Némiképp én azt nem értem a sztárvendég lelépése után felére csappant a létszám, ilyenkor majdnem mindenki egyszerre fárad el, vagy tarja végesnek a bulit?
    Mert akkor valoszinüleg már hamarább elfáradt, és akkor nem érezte magát jól a szett befejezése elött?
  • ascii
    Uhhh, kezdésnek a dizájnnval valamit varázsolj, mert ez egy ilyen 1995ös felület, ezzel már tök hiteltelenné válik a blog, sőt inkább igénytelenné, ne sértésnek vedd, ezzel nem lehet 2012ben mit kezdeni, részemről zavaró.
    Időm lesz elolvasom a cikkeket is.
  • Purga
  • Regiujzenek
    A technóról készen van már a bevezető cikk:
    És akkor jött a technooo!!!
    További cikkek fogják követni az elkövetkező hónapokban.
    És mivel a minimal techno iránt is sokan érdeklődnek, de kevés a magyar info:
    Minimal Techno zene - A csupasz ütemek
    Jó és hasznos olvasást!
  • OrioN the S
  • OrioN the S
    Több Technót a Parlamentbe - Együtt a 4/4!!!!!!!!!!!!!

2012. március 16-án 19 órakor, hatalmas technó buli veszi kezdetét a város szívében.
    A technóünnep résztvevői a Hősök terén találkoznak, hogy méltóképpen ünnepeljék meg a 4/4-es egység dicsőségét.
    A kültéri rendezvény keretében kitüntetések átadására, és az állami rendez...vényeken megszokott ünnepélyes hangulatra számíthattok.
    Az elmúlt csaknem két év jól bizonyította, hogy mire képes az összefogás ereje. Az underground, civil kezdeményezésként indult Több technót a parlamentbe! mozgalom sokezer látogatót és a magyar elektronikuszenei szcéna teljes egységét tudhatja maga mögött.
    A TTP felszínre hozta a sokáig elhallgatott technókérdést, és olyan témákat tett a társadalmi konzultáció tárgyává, mint az állami technórádió, a DJ-k mentelmi jogának kérdése, vagy a DJ-t minden faluba nevű kezdeményezés.

Ezúttal nincs szükség szavazásra, a 4/4 egysége teljes, a március 1-én induló Facebook-os likeverseny tétje mindössze az, hogy melyik DJ-nek állítsunk szobrot a Hősök terén.

A Hősök terén tartott technódemonstrációt követően 22:00 és 23:00 között átvonulunk a Dürer kertbe ahol hasonlóan a kinti rendezvényhez, a magyar elektronikuszenei elit mutatja meg a 4/4 erejét.
    -------------------------------------------------------
    AFTER: DÜRER KERT 1146 Ajtósi Dürer sor 19-21 Belépő 800.HUF
    FELLÉPŐK:
    NVC,Lavalva, Kollektiva, Monkey6 ,Modul.aka.Mango,FeelGood INC, Dub Phase,Dublic,S10, Savage+Mc Fantom,Weide, Karányi & Seriseri aka Tempo, Ἰώ (Grasshop, Steady) ,Plastic Heaven, Anima DJ set, Simon Iddol, Ster,Aman,Buddhasmile (Beertok),Dj Tatlin,Dj Exigent
    +++ A Vecsési Hagyományörző Zeneegyesület Fúvószenekara+++

Visual By: Pussies on Wire, Flux, Lumpix Visual, Vj Aman. Micro-D, mowgli,Propyr,MRDR, Digitalistik, OBA&BlessYaSoul VJ Centrum
  • OrioN the S
    április 6. Dusty Kid :)
  • OrioN the S
  • OrioN the S
    Extrawelt olyat zenélt, hogy sírtam... féltem, hogy csak az új albumról nyom egy live-ot, de nem :))) vót minden.... :)
  • high life
    Hamár minimal (jó kis forum igy továb)

Continuous motion- mixed by System Start (live at somehere)

• OrioN the S
  • Inferno
  • OrioN the S
    mai menü...
    CHAOS # 2 @ Kashmir - 2012.március 02. péntek - Start: 22h, End: 05h
    BEHARANGOZÓ VIDEÓ:http://www.youtube.com/watch?v=uhit7FVS6T4

electro / dubstep / moombah stage:

... 22:00 - 00:00= Unicorn Project
    00:00 - 01:00= Crazy Shoelace
    01:00 - 02:00= Manipulator
    02:00 - 03:00= Adam Ajkay
    03:00 - 04:00= Kill The Bass
    04:00 - 05:00= Night Shift
    All Night Long Mc Fedora

techouse/ minimal / techno stage:

22:00 - 00:00= Tigran
    00:00 - 01:00= Daniel Mehes
    01:00 - 02:00= Purebeat
    02:00 - 03:00= MightyB
    03:00 - 04:00= Linda Kais
    04:00 - 05:00= Peat Noise

- Behopp 500.- ft
    - Start: 22h, End: 05h
    - Helyszín: Kashmir Klub, Bp.Ferenc krt. 17
  • OrioN the S
    egy kis emlék :)
  • Ricardo Snip
    egy kis saját trackem :)

• OrioN the S
    előző album jobban tetszett, de ez is király :) majd meglessük, hogy live-ba miként rakják össze. tuti brutálabb lesz.

• MeTaL
    ori: az új extrawelt hogy tetszik?
  • ascii
    én elmentem korházba teljeskörü audiovizsgálatra, mert már éreztem, h soxor nem hallok meg dolgokat, meg nehezen, illetve a bulik mindig tök hallkak, ezért az egész estét a dobozok közelében töltöm.

semmi baja nem volt a hallásomnak, hanem szelektiv, illetve lusta hallással rendelkezem.

azért később kaptam egy speciális füldugót tőlük, nem is tudom honnan szerezték, ilyen hálós volt, tavaly elvesztettem, de ahogy bujom a netet nem találok olyat! :S
  • OrioN the S
    értem-értem. szal akkor nem mondja az ember használat közben, hogy "faszom ez így nem jó...nem ugyanaz"

sry, h ilyen nehéz eset vagyok :D
  • ascii
    teljesen mindegy hogy hangosan mi szól , lehet az egy szép dallam vagy zakatolás is, maradandó élményt hagy az agyadba és a hallásodba.
    ezek a füldugók a rezgéseket tompítják, de attól még ugyanugy élvezhető a buli, rengeteg zenész, dj viseli, akiknek télleg igazán fontos, h a zenéjük ugy szoljon ahogy az kell.
    ezt most ne ugy képzeld el, h bedugsz egy ilyen dugot és onnantól instrumentálisak lesznek a zenék, mert 100%ban kiszüri a legjobban káros közepes hanmgasságot!
  • OrioN the S
  • Adaaam
    jóak a linkek extraweltre én is szívesen mennék, még meglátom hogy alakulnak a dolgok..
  • Adaaam
    Így gondoltam én is :) veretős technóhoz volt még csak szerencsém vele :)
  • OrioN the S
    ide lehet, hogy kéne... :D

• OrioN the S
    mondjuk ezek alapból nem bántóak a fülnek... sőt :)

• OrioN the S
    pl egy Adventes bulin lehet használnám, mert az náci teknó és olyan, mintha egy Dodge Charger motorterébe raknád a fejed :D de pl. egy Extraweltnél elég szépen fel van építve effektekkel egy szám és ott nagyon számít, hogy hallod-e azokat a kis részleteket... Legalábbis nekem :) (extrawelt buzi) linkelek pár számot példának :)
  • Adaaam
    Persze, én is csak ilyen nagyobb helyeken használom főleg arénásnál számít sokat mert ott a fémről visszaverődő hang élesebb is, de olyan helyen ahol elcseszett a beállítás is jól jön, pl. up the club. Nem biztos hogy tudom mire gondolsz :) de szerintem élvezhető, annyi hogy tompább kicsit, eddig nem vettem észre hogy kevesebbet adna vissza a buli a használatával. Elvileg a beszédet ugyan úgy lehet vele hallani, de egy kicsit azon is halkít.
  • OrioN the S
    mondjuk ez inkább akkor szükséges, ha egy hyper vagy bónusz méretű rendezvényen az első sorokban akarsz tombolni, nem? :) pl. lemegyek egy városi klubba, akkor oda nem szükséges gondolom.
  • OrioN the S
    jogos... de ugyanúgy élvezhető a buli? nem nyomja el annyira azokat az effekteket amik jelentéktelennek tűnnek, de mégis kell... érted mire gondolok? :)
  • Adaaam
    Nem zavaró és alig látni. Nekem azért többet ér a hallásom.
  • OrioN the S
    én sztem nem tudnék egy ilyennel a fülemben bulizni :D néha jó, ha fáj :D
  • Adaaam
    Ezért szereztem be egy partyplug-ot, sokkal jobb úgy felkelni hogy nem sípol a füled egy buli után. Tavalyi bónusz előtt vettem, úgy mentem be hogy már benne volt a fülemben, próbaképp kivettem és olyan éles volt a hang hogy már szinte fájt. Ha nélküle mész be akkor hozzászoksz, de így nagyon hallatszott a különbség.
  • OrioN the S
    30 dB zajszint pszichés
    65 dB zajszint vegetatív
    90 dB zajszint hallószervi
    120 dB zajszint fájdalomküszöb
    120-130 dB zajszint maradandó halláskárosodás
    160 dB zajszint dobhártyarepedés
    175 dB zajszint halálos
  • OrioN the S
  • OrioN the S
  • ascii
    szombaton Clive Henry (Crosstown Rebels) @ Cinema
  • OrioN the S
    holnap frissítek... ígérem :D lesz pár jó kis hepaj :)