Minimal/Techno/Tech-House/House/Deep

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
igen gonoltam erre a megoldásra ,de az a baj, hogy nekem fasza 320 kbps minõségben kéne :| A Videóban meg közel sem olyan

ez most nagyon kellemes 😄

YEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHAWWWWWWW!

http://www.dvdvideosoft.com/

van ilyen izé bigyó youtube downloader progi... keress rá googlen aztán azzal le tudod szedni jutubról a cuccosokat

SLICK
ehhez valaki tud letöltõ linket? :|

Ezen is ott voltam

VRSDM
<#wink><#beka3>

u dont have to listen anybody else but me

re. fasza volt tegnap a lazarus... kõkeményen "utaztam" 😄

SLICK
Remélem ez sem vót még ^^

CheAteR88
jólesz gecie😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

VRSDM
<#miaz><#bohoc><#hehe>

OrioN the S
élvezni fogod 😄DD

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
dedikált flyer lazarustól...és soron kivüli bejutás... 😄DDDDDD nem tré, h akkor kérek aláírást a bulin amikor akarok.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
meg 1:03-nál is 😄 bazeg.. oszt véletlen találtam jutyúbon D:

OrioN the S
lol! 😄 ezen 1:38-nál én igazítom a táskámat! XD

OrioN the S

lehet.. annyira nem akarok kikészülni szóval sztem én józan maradok. élvezni akarok a bulit

OrioN the S
sztem oda simán leühetsz, ha korán érkezel 😄 sztem vmi alkoholos sztori 😄

egy tippem van, biztos leülhetsz... hátul a bárpult mellett vannak székek asztalok, ott midnig televan, gondolom azok a vipeseknek szól sztem... mer amúgy meg nem nagyon van ülõhely. na mindegy majd kiderül

OrioN the S
erre 😄 és fogalmam sincs 😄

persze de melyik bulira lesz vip jegyed, és az mit fog takarni?

OrioN the S
Csalló nyert kettõt 😄DD oszt nem is akart bulizni 😄 egyiket megveszem tõle... nekem tök8, h neki vagy nekik adom a pézt.

micsoda vip jegy?

OrioN the S
vip jegy xD

OrioN the S

OrioN the S
mindenképp! én szeretnék 11 fele ott lenni.

Kb. hányra mentek le, Orion? Éjfél elõtt?

OrioN the S
nem csak elvileg 😄

és elvileg fûtött tetõterasz vár majd bennünket

OrioN the S
Éééésss eljött a nap:

Stayfly pres MNML nyárzáró w/ DAMIAN LAZARUS@A38 Tetõterasz

A név különösebb bemutatást nem igényel, hiszen ki ne ismerné a dallamaival ezreket megmozgató zenészt? Utánozhatatlan szettjei a hip hop, elektro, soul és funk egyvelegébõl indulva a house-on át jutottak el a kiforrott, nyers erõt képviselõ, sötét underground technóig.
Lazarust a magyar mûvészek színe-java kíséri majd. A hipnotikus zenéjével újra és újra,zenei hovatartozástól függetlenül mindenkit transzba ejtõ mûvészlélek, Tóth Andris visz majd táncba minket. A sort Pöli folytatja igényes house lemezeivel, majd az A38 MNML két atyja, a Collins & Behnam duó tart minket a táncparketten a tõlük jól megszokott seggrázós ütemekkel.
A feledhetetlennek ígérkezõ parti kezdõ taktusait pedig a Stayfly rezidens, Roofio adja majd.

Varázslatos nyári éjszaka, testet, lelket és szellemet egyaránt megmozgató, szuggesztív dallamok, melyek játszva kutakodnak majd tudatunk legmélyebb bugyraiban – a végeredmény a tökéletes eksztázis és eggyé válás a Zenével...

Ami kell:
Éjfélig 2000/500 lefogyasztható
Éjfél után 2500/500 lefogyasztható

VRSDM
minden szar de a zene jó.
továbbá fiatal vagyok és bohém.
keresetem nincsen gyakorlatilag.
muszáj kell beosztanom azt a keveset amennyi van :/
jó bulikból meg annyi van mint a nyû hála az égnek.
most is bõven túlléphetném a rászánt keretet annyi csiricsöri parti ígérkezik...

inkább ilyen lájtok, és egy-egy agyveretõ.
mint hogy minden bulin csóróznom kelljen. 😊

megvolt a #400. !!!

ezt jól megaszontad.. tehát akkor minden szar de amúgy jó 😄

1:24:45-tõl melyik szám megy??????,:

http://www.partyzoo.hu/letoltes/Cooki%20M%20Gee%20Blond%202008%2002%2008.mp3
VRSDM
én most szombaton palotai-ludmillára megyek.
corvintetõ.
a helyet nem szeretem, az odajárókat nem szeretem, a zene foshalk.
de legalább jó zene van, sörözéshez jóazz. 😊

OrioN the S
má minnyá az lesz 😊

legyen má holnap este...

Márcsak 1 nap Lazarusig!

Na erre varrjatok gombot!

OrioN the S
engem is az nvc érdekel... bónusz meg mindenhogy meglesz 😄

engem ebbõl max a motorbär érdekelne... de szeretnék menni bónuszra is.. szóval sztem erre most nem megyek.

OrioN the S
Ninjabreakz presents: PLUMP DJS
2010.10.02. Szombat
A38 hajó

MAIN HALL:
PLUMP DJS (Finger Lickin' / UK)
LUDMILLA (Ayra Recordings)
CHEEKY (Antropos.hu)
PRYUS (Ninjabreakz)
KRUEGER (Ninjabreakz)

VJ PRAXINOSCOPE (Antropos.hu)

MOTORBäR:
DR. ZOIDBERG (NVC)
IODA (NVC)
MEROVINGI (Circus Maximus)

Belépõ:
2000 Huf elõvételben (!!!)
2500 Huf a helyszínen
Elõvétel az Akt Recordsban és az A38 jegypénztárában!

OrioN the S
2010.10.02. -NINJABREAKZ PRESENTS PLUMP DJS @ A38 😄...

Jah a régi is jó, de én az újabbak közül is meghallgatok párat. "újabbak"... 2005 már 5 éve volt. 😊 De pl. volt egy szám amit a rádióban is sokat játszottak, nem ugrik be a címe. Az egy nagy fos volt.

Íme egy goa buli:

Helyszín:
A volt Supersonic technikum (Red/Blue Hell egybenyitva) 1030 Budapest, Pacsirtamezõ utca 41. Óbuda
Idõpont: 2010. Október 02.

Fellépõk:

Classic Terem:

Skarma
Pálmester
Snag
Radzsa

Prog. terem:
Kezo
Botond
Sasa
Erix
Ford

Fullon terem:
Transabi
Hruscsov
Dolphin
Toge

Dark terem:

Aurafood
Pondesz
Zegotha & Monga
Dolphin (w-1 rec)

Belépõ: 1500 Huf. Csak A Helyszínen.

OrioN the S
jaja egy idáig goára jártam... filózok is, hogy el kéne má menni egy partyba 😊

szeressük 😊 scooterbõl meg a régi scootert. az új az egy fos.

látom szereted a goát is, azt én is. meg a scootert is 😄 de fõleg minimal meg a goát hallgatok.

OrioN the S
😊

akkor pont lemaradtam róla <#vigyor3><#vigyor3>