Minimal/Techno/Tech-House/House/Deep
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
de délután a csillebérci parkban ugrattam, és már akkor és ott iszonnyat brutál zenékkel meg hangerõvel tesztelték a technikát.
szóval aki oda ment annak jó csörgést. tuti megõrülés lesz!!!
u dont have to listen anybody else but me
Circus Maximus – Drum and bass Alakuló tér
Sp /Circus Maximus/
Wick
...Norm b2b Siet /Mameluk System/
Weide /Mameluk System/
Spytech & Endor & Darth Fader /Ninjabreakz/
tba...
Fractal FM - Goa Tisztás
Jorgi
Sasa
Tien
Hruscsov
Snag - Live act
Ninjabreakz & Blog.hu – Break & Blog bozót /breakbeat, dubstep/
Pryus /Ninjabreakz/
Krueger /Ninjabreakz/
Wick – dubstep set
Noco Cojumbo
Nathanp (tarda)
Nosferato (b-oldal)
NVC – Erdész ház /minimál, house, tech house/
Beta /Hairy/
Subotage /NVC/
Ioda /NVC/
Dr. Zoidberg /NVC/
Sinko /NVC/
Merovingi – warm up set
Noise Life – Rave fennsík
21.00-23.00 Manipulator
23.00-01.00 Robotrock - teljes legénységgel /Geri, Buzzlight, Rjean, Pedro/
01.00-02.00 Sikztah /Ayra/
02.00 Plastickids /Noise Life/ vs. Stereo Killaz /Noise Life/
Idõpont:
2010. Szeptember 24. Péntek 21.00
Helyszín:
Normafa – Csillebérc Szabadidõ- és Ifjúsági Központ
H-1121 Budapest, Konkoly Thege Miklós út 21.
Jegyek:
Csak a helyszínen:
21.00 - 0.00-ig: 1000 huf
0.00-tól: 1500 huf
Megközelíthetõség:
Normafa Party busz:
A Moszkva térrõl (Várfok utca) a 90-es busz megállójából:
23.00, 23.30, 0,00, 0.30, 01.00, 01.30, 02.00, 02.30, 03.00
A party busz 200 forint!
Tömegközlekedés:
90-es buszokkal: a Moszkva térrõl (Várfok utca): 22.01, 22.21, 22.41, 23.01, 23.21, 23.45 - Csillebérc, Magas út megállóig, onnan 1 perc séta!
90 A jelzésû buszokkal: a Moszkva térrõl (Várfok utca): 22.11, 22.31, 22.51, 23.11, 23.31 – A Normafa végállomásig, onnan kövesd a nyilakat – 10 perc séta!
990-es éjszakai busszal: Moszkva térrõl: 0.18, 1.18, 2.18, 3.18, 4.18 Normafáig, onnan 10 perc séta!
Gépjármûvel:
Déli pu. – Nagyenyed utca – Istenhegyi út – Eötvös út – Konkoly Thege Miklós út útvonalon
Normafa Mini Taxi:
Moszkva tér – Normafa útvonalon fix, kedvezõ: 1990 forintos áron. Hívd a Mini Mobil-t a 06.1.333.2222 számon. A ’999’-es kód bemondásával Budapest bármely pontjáról a legkedvezõbb tarifával juthatsz el a Normafára!
Látvány:
Kerek Erdõ, Vj Enikõ, Keep Watching, Illuvision, Desire’, Laser Circus, Tûzfészek, Tele-Szubjektív
Italakció:
Bomba! + Bols vodka (a rendezvény egész ideje alatt)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
igaz csask oda kéne úsztatni már meg összekapcsolni:D
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
A januári, Olof Palme házban megrendezett parti után már másnaptól fogva azon járt a teljes Hi!Fly legénység esze, hogy ezt a fantasztikus mûsort illene megismételni, illetve túlszárnyalni belátható idõn belül. Szerencsére nem csak mi, hanem Karotte és ügynöksége is teljes támogatásáról biztosított bennünket, így semmi akadálya nem volt, hogy a legendás debütáló est után újra vendégül láthassuk Õt Budapesten. A helyszín ezúttal a felújított Merlin lesz, ahol ezen az estén a Hi!Fly elsõ születésnapját ünnepeljük! Már egy éve, hogy Kabale und Liebe megnyitotta külföldi vendégeink sorát, és azóta jópár hatalmas, kézfelrakásokban gazdag éjszakán vagyunk együtt túl Veletek. Legyen hát ez a parti ünnep mindannyiunk számára, Karotte négyórás szettje vélhetõen megfelelõ aláfestése lesz a nemes alkalomnak! További részletekkel hamarosan jelentkezünk!
A Hi!Fly bemutatja: KAROTTE ÚJRA BUDAPESTEN
2010. november 12. péntek
Merlin, Budapest
Karotte (Break New Soil Records – D)
Yvel & Tristan
további info hamarosan…
Karotte 2010.11.12. @ ismeretlen :D
Ízelítõ:
ááááááá
legyünkmárottttááááááááááááá
:AD:ASD::ASD:ASD:DDDD
NVC & Hairy – Erdész ház /house, tech house/
Beta /Hairy/
Subotage /NVC/
Ioda /NVC/
Dr. Zoidberg /NVC/
Sinko /NVC/
Merovingi – warm up set
NORMAFA OPEN AIR - RÁADÁS! - 2010. SZEPTEMBER 24. Péntek
Helyszín: Normafa – Csillebérc Szabadidõ- és Ifjúsági Központ - Budapest
Idõpont: 2010. szeptember 24. 21:00
közben meg mondom hogy mocskosulpics@mód meguntam hogy azt kell néznem mennyi van még nálam és csóróznom kell.
inkább kihagyok egy-két banzájt. de ha elmegyek akkor csak magamhoz veszem amit az akutális pillanat megkíván hogy még teljesebb legyen az egész éjszakán át tartó katarzisom.
aztán mehet az arconpörgés :$ :)
/ori most már tényleg kéne rotyogni egyet közösen... neked tées veretõ nem játszik? :$
errõl nem tudok lekattani..
de ez a tegnap kicsit odatett:\
hát én szerintem agyilag meghaltam kb melóban 2-kor:\ utána már nem tudom mi vitte a testem de majdnem összeesés volt FUCK:D
mosviszont :D
2010.09.25. -Stayfly & Cabaret & Antropos.hu w/STIMMING LIVE!@ChaChaCha terrace NYÁRZÁRÓ
tudom... nem jössz XD
ezen a hétvégén itthon nyugiztam.
a pénztárcám kis pihenõt kívánt :/
de okt.13 TÉES - nov.27 (szülinapi hétvégém) HÁCÉ
szóval lesz min bepótolnom a veretõt.
közben meg egy két "a topik által is preferált" zenélõs est úgyis becsúszik :D
és ott a zene!!!!!
Kíbaszott jó volt:D
Kár hogy most kb ilyen halál közeli állapotban vagyok:\
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
amúgy már 4 körül nem nagyon láttalak, mikor léptetek le a hajóról ?