1744
"A Techno sokkal több, mint egy hangzás, vagy b.p.m. adat, ez legalább annyira egy elmeállapot, mint amennyire kultúra is!"
STAY TECHNO
-
#735 reggel én ezt csapatom
-
#734 -
[spoiler]amikor hazafele sétálsz és megkönyezzel a csapatásvágytól:D[/spiler] -
#732 -
#731 tudom.... de fel is baszott abból 1:D -
#730 kb. 3-4 szám volt ismételve... és az is csak azért, mert "coros" -
#729 tök simán meg leghet oldani az egész dolgot:D
felcsapod a szemcsit azt leszarsz mindenkit:D
azt nézel meg és ÚÚÚÚÚGY:D ahogy akarsz:DDDD legnagyobb filling:D
am szerintem kurvajóhely csak már vasárnap kicsit idegesített hogy 2x 3x halottam ugyanazt a számot:\ kár hogy nem tudnak úgy lenyomni 20 órát hogy ne ismételjenek:\ -
#728 -
#727 coopert szeressük (Y) -
#726 sohajobbat nyugizás :) -
#725 azt viszont szokni kell... engem is zavar :) de itt ahova nézek mindig valakinek a szemébe... :D idegelő. -
#724 ismerős kör szintén ott köt ki szombat / vasárnap... én inkább hazajövök, ami lehet hogy fos, de legalább igényesen kipihenem magam a saját zenéimre, a saját igényeim szerint ésatöbbi.
ezért kérdeztem, mert ha ilyen kinézős parti, hát azokat nemszeretem. engem senki ne hesszeljen baszod :D -
#723 elsőre fura... aztán akarod! :D
többnyire sikerül a face control nem lelkiznek. nekem kb. ez a hely jön be az egész szigeten... Dokk akkor, ha van valami jó buli. Más helyekre szoktunk járni ahol más a közönség, de már kezd fogalommá válni coro a hétvégéken :D meg az a helyzet, hogy reggel nem igazán van más választás. én egész megszerettem a helyet mióta rendesen meg a tech is :) -
#722 egyszer voltam coroba
akkor a bejáratnál lévő pultig jutottam, ott kikértek nekem kilenc bákárdit meg 10jégert két redbullt meg 4mentes vizet.
ennyi az össz élményem.
most őszintén? mennyire ilyen tinifostróger hely?
jó tudom a hajógyári sem az. dehogynemaz.
ilyen mitveszel hogynézelki mennyivannálad fosság?
vagy jól is lehet érezni magunkat, mint egy normális bulin? :D -
#721 format b-t vágom de ezt nem.
és mekkoramár? [apro]tuddurdurdudrur -
#720 tüpptüpp türürüpp TÁKK TÁKK TÁKK :D
-
#719 kurvajók! thx! Aydan mixbe mi az első szám címe? régóta keresem... és tuti ismert csak nem jöttem még rá :) -
#718 thx! :) ott még nem voltunk... de kintől már láttuk :D viszont a most vasárnapi after igen durván jó volt Coroba :D -
#717 Sziasztok.
Tessék a múltheti Coro Cafe felvétele.
Elég jól éreztük magunkat. Nem rossz hely, leszámítva, hogy majdnem akkora mint a nagyszobám.
Jó szórakozást! -
#716 aztakurvarohadtéledbemána:@
defaszaleszkibírnieztahétvégét de muszály:@ -
#715 -
#714 novemberi Ramon Tapia mix... dánlód -
#713 faszommá:@ itt a hétvége oké itt a szombat dejó!
De miért kell mindig ennek lennie hogy dilemmázok mint a fasz hova menjek?:\ -
#712 party lista frissítve -
#711 amúgy akik ide írnak néha és nem ismerem őket személyesen: Ti mennyit és hova jártok bulizni, ha jártok? Vagy csak nagyobb bulikra vagy fesztiválra mentek? -
#710 végre hétvége...
-
#709 nagyon sokszor meghallgattam tegnap este :) -
#708 tyű, felcsapnám a kezem az égbe vé alakon és BÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMMMMM :DDD (Y) :)
kvaliti sit! :) -
#707 Ejje gyerekek, mit találtam?!
-
#706 nem kicsit abnormális a klipp, és rendkívül megnyugtató zene (is) -
MeTaL #705 zsiráf -
#704 akart lenni 2.32 :D -
#703 életem halálom :)
3.23...
-
MeTaL #702 jöttök a bigyóra ? kollektiva a38 asszem 27én.. igaz az nem minimal .. -
#701 tedd ki szikrát is työtyö:)
-
#700 a + 2k-t már el is felejtetted?:D -
#699 1500.- ami mire oda érsz 2000.- lesz :D:DD: mútkó így jártam... adom az ezerötöt erre benyőgi, hogy kéteze.. mondom oké. csá.
lájv lesz. hajógyárinak van rá péze :D -
MeTaL #698 illetve ez live lesz? vagy vmi magyar csinálja a bulit ? -
MeTaL #697 dokkba 1000 ft lesz a belépő a lützenkirchen bulira ??????? -