161
az élet értelme a pisztácia
-
st3ve #161 A piros mogyórós szintén zenész.Már azt sem tudom milyen az íze.Bassza meg !!!!!!!A parlamenti mocskok akadtak volna keresztbe ott ahgol mikor megszulettek.Gyúrcsótányékról nem is beszélve. -
st3ve #160 3 éve mindennap vettem egy csomaggal.(Akkor 159 Ft volt)De azóta olyan kurva drága hogy csak a pénzes gecik tudják megvenni. -
marosiviki #159 Én csak pár éve fedeztem fel magamnak a pisztáciát, és nagyon megszerettem, de én is őrült drágának tartom.. :(
Igen, a mogyi márka, amúgy sem olcsó, de szerintem még a tescósat is horribilis összegekért árulják.
Nincs valakinek valami tippje, hol lehet a szokásosnál olcsóbban hozzájutni jó minőségű pisztáciához? Pörkölthöz, ami azonnal fogyasztható :D -
#158 érdekes, hogy mennyire drága lett, most nézegettem a mogyist, ilyen 370-80 Ft körül volt az ára 80gr -nak...mi a tököm,...fogy a termelés vagy mi? :S -
#157 Most kezdtem el zabálni az iráni eredetű tesco-s pisztáciát.Olcsóbb a mogyisnál de kiváncsi lennék rá mivel permetezgetik és mekkora az aflatoxin szintje. -
Szabi1991 #156 előbb láttam reklámot hogy már van is pisztáciás :O -
#155 -
#154 ÁÁÁ ez mekkora egy kamu csalás.
Az uccsó pillanatban 44%-ra ugrik a mogyorós csokis! -
#153 Nem tudjátok h mikor lesz a végeredmény? -
#152 bocs, keksz:D nem kaksz:P -
#151 A kaksz ízt nem egy nehéz elképzelni, ne legyetek már bénák! Mindenki evett már háztartsái kekszet, vagy győri édes-t, na az a keksz. ilyen egyszerű:) -
#150 Hát mondjuk a 3 íz közül várható volt h a csokis lesz a legnépszerűbb... -
eatmerr #149 értem,szal azért különleges mert nincs:) -
havasar #148 Látod,pont ez a lényeg:D,épp ezért is ilyen különleges a kekszíz -
eatmerr #147 milyen az a keksz iz?mert a csokis keksznek csoki ize van,a kokuszosnak kokusz,de keksz izt nem tom beazonositani:D -
makpadi #146 hát mondjuk aki szereti a keksz ízét te? Én pl neki drukkolok mert szerintem az a legjobb,csak hát úgy látom lemaradtunk.
Ezúton kérek minden keksz rajongót, hogy támogassa meg egy pár szavazattal! -
#145 Valahogy éreztem, hogy a keksz ízűnek nem lesz esélye. Ki az az állat aki kekszes pudingot akar? pfff -
#144 Basszus pisztáciát behozta a csokis ízű..
Szerintem le is fogja nyomni.. :S -
eatmerr #143 Ez is egy megoldás de peetemol szerintem inkább a játékra kiváncsi.
itt játszhatsz ha szeretnél-> link -
johspeed #142 Vegyél egy rakat pisztálciás pudingot+1hütőtáskát és képzeld azt hogy nyertél:) -
#141 Mit kell tenni azért hogy nyerjek egy rakat pisztáááciás pudingot hütőtáskával? -
eatmerr #140 én a mogyoroscsoki izű pudddingra szavazok!!! Le a pisztáciávaaaa -
#139 Én tudtam :P És egy hét alatt meg is van az 5. Mindennap eszem egyet, hogy jól teljen a napom, :D -
#138 A kekszet nem is érdemes megemlíteni ebben a topikban:D hiszen itt tényleg pisztácia uralom van.Egyébként azt tudjátok hogy utazási utalványokat is lehet nyerni?5 védőfóliát kell beküldeni és kész;) -
#137 Nyertem Dahonos hűtő tűsáskát, s tele lesz pisztáciás pudesszal -
#136 Gonosz vagy :D Pisztácia uralmat a világ felett. Kell nekünk. És nagyon egészséges is. Ha keksz kell törögesd bele a pudingba. -
#135 hát, én nem tudom elképzelni a pisztáciát pudingban... ezért nyomok is gyorsan párat a keksz ízűre... :DDD -
#134 Keksz pff Pisztáciáááááááá :D Még még ennyi nem elég. Emberek aktivizáljátok magatokat. Ágy Káttó Haróm Szávázz -
#133 Szavazzatok skacok kiegyenlített a keksz!!!!!!!!! -
#132 Belemásznék, én. Csak szerencsém nem lesz, szerintem. De ki tudja, lehet bejön. Azért megnézem mit tudok alkotni :D -
mopsar #131 Minek balcsira?
Akkor már nyomulj rá az 1 millás nyaralásra ha ennyire benne vagy :) -
#130 Írni kell nekik. Van információs vonaluk, emailjük. Hátha felfigyelnek :)
Én erőteljesen szavazok hátha nyerek azolimpiás :P oldalon, két kupont már kaptam, de kellene a hűtőtáska is, itt a nyár mennék balcsira :D -
mopsar #129 Azzaé túl sokat kell pepecselni :D
Nekem készen kellene :P -
#128 Nem tudom, ha csinálsz pisztácia krémet és sima joghurtba kevered, akkor nem lesz belőle? :D Ki kéne találni egy eljárást ami segít. -
mopsar #127 Nekem fagyiban a kedvencem! :)
Kár, hogy joghurtba nincsen :(
-
#126 Pisztáciááát akaroook :D Imádom, mindenféle feldolgozásban, legyen fagyi puding avagy sütíí:D -
#125 Játszani szoktatok az oldalon? szerintem a pisztáciával érdemes lenni, mert a másik kettőnél mindig belóg az eszköz (ütő és az evező) nekem 422a legjbb eredményem! nektek? -
makpadi #124 Hát nem mondom meg akkor sem :D
HÁHÁHÁHÁ -
#123 Igen, koszi! -
makpadi #122 jó hát majd megmondom a helyes választ nem?Nem rontom a saját esélyeimet:)