Óriási büntetést kapott a TorrentSpy
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Állítólag azért tudták megsexuálni õket, mert:
- trükköltek a filenevekkel, hogy lehessen automata szûrést csinálni
- törölték a felhasználói adatokat, amivel akadályozták a nyomozást
- trükköltek a filenevekkel, hogy lehessen automata szûrést csinálni
- törölték a felhasználói adatokat, amivel akadályozták a nyomozást
Végülis igen... A bittorrent egy kliens, amit többek között warezra is használhatnak, de rengeteg más helyen is használják... Ott ahol várhatóan túl nagy lesz a terhelés a szerveren és összeomolna, inkább kirakják torrentre azt hadd menjen. Pl. NIN albumai, WoW patch, ezek jutnak most így eszembe.
Viszont ilyen alapon a http is ~ warez, mert onnan is lehet leszedni illegális cuccokat.
Viszont ilyen alapon a http is ~ warez, mert onnan is lehet leszedni illegális cuccokat.
a torrentspy-t nem ismertem, akkor arra lehet nem vonatkozik amit írtam 😊
én arra gondoltam hogy az én szememben a warez az smsweb meg a hasonlók, ahol pénzt csinálnak a letöltésekbõl. míg a p2p egy ingyenes dolog, hogy pistikének meglegyen a napi betevõ sorozata, filmje, játéka. ezért szerintem nem szerencsés keverni a kettõt. az megint más kérdés hogy néhány torrentoldalon elterjedt a "vegyél feltöltést emelt díjas sms-ért", ez szerintem rossz hatással van az egész p2p-re, és közelít a warezhoz.
én arra gondoltam hogy az én szememben a warez az smsweb meg a hasonlók, ahol pénzt csinálnak a letöltésekbõl. míg a p2p egy ingyenes dolog, hogy pistikének meglegyen a napi betevõ sorozata, filmje, játéka. ezért szerintem nem szerencsés keverni a kettõt. az megint más kérdés hogy néhány torrentoldalon elterjedt a "vegyél feltöltést emelt díjas sms-ért", ez szerintem rossz hatással van az egész p2p-re, és közelít a warezhoz.
Ja, csak nem bizonyítható egyértelmûen hogy a fájlmegszotás károsítaná õket.
Egyre szarabb lehet USA-ban élni. Ilyenkor felértékelõdik bennem Magyarország, ahol mindent lehet. :] Az üzemeltetõk helyében én kalap-kabát elhagynám a Amerikát. :b Persze csak akkor, ha a csõdeljárással nem elégszenek meg, és ténylegesen börtönbe akarnának küldeni.
Egyre szarabb lehet USA-ban élni. Ilyenkor felértékelõdik bennem Magyarország, ahol mindent lehet. :] Az üzemeltetõk helyében én kalap-kabát elhagynám a Amerikát. :b Persze csak akkor, ha a csõdeljárással nem elégszenek meg, és ténylegesen börtönbe akarnának küldeni.
Végül is vehetjük úgy is, hogy egybemosódik a kettõ, mivel az utóbbit felhasználva valósítják meg az elsõt. 😊
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
az okés, de a szíved mélyén érzed, hogy a torrentspy nem a legális adatairól volt híres 😊... És õket nem érdekli, hogy volt egy pár jogtiszta dolog is rajta, nekik a céljuk a saját káruk okozóinak eltûntetése...
mindamellett, hogy a p2p elosztás nagyon jó dolog, és sokan használják legális célokra is...
mindamellett, hogy a p2p elosztás nagyon jó dolog, és sokan használják legális célokra is...
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
a warez meg a p2p az ég és föld
Ez dúrva, mert iyen alapon több 100 (1000?) oldalt kéne agyonbüntetni. Viszont ha a server (esetleg annak üzemeltetõje) külföldi, akkor nem perelhetõ szvsz... ezek után mi az értelme az egész pereskedésnek ??!
ne cseszegesség a warez társadalmat... ahogy a harcosok klubjában is mondták:
"azokat az embereket üldözöd akik kiszolgálnak?
mi fõzzük a kajádat, mi visszük el a szemetedet, mi szereljük a telefont, mi viszünk kórházba. És éjjel... mi õrizzük az álmodat."
😄 😄
"azokat az embereket üldözöd akik kiszolgálnak?
mi fõzzük a kajádat, mi visszük el a szemetedet, mi szereljük a telefont, mi viszünk kórházba. És éjjel... mi õrizzük az álmodat."
😄 😄
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Az MPAA harca a torrentoldalakkal szemben olyan mint Héraklész és a hidra küzdelme. Azzal a különbséggel hogy az MPAA nem nyerhet 😊
és még nem is beszéltünk az újonnan alakuló szájtokról <#hehe>#hehe>
20 milliárd forintnak megfelelõ összeg a követelés. Az MPAA húzzon el a bús #***ba.
A szóvivõnek pedig kívánok sok-sok kiéhezett börtönlakót...
A szóvivõnek pedig kívánok sok-sok kiéhezett börtönlakót...
A torrentspy nem volt nagy durranás, rengeteg kamu dolog volt ott. Vannak és voltak is sokkal jobbak.
megszünt a torrentspy, a felhasználók átmentek az isohunthoz, ha az is megszûnik, majd mennek a sumotorrentre, utána a torrentscan-re und so weiter...
... bezzeg, a;
Jenki-MULTIs "Jupiter"-cégei, már legálisan is fenyegethetnek
(Bacikkal ->😉 *VÍRUS*sal, torrenteket ?!! -s ezt persze, hogy még;
Be is tartották ?!
( 2007.dec -óta, privátként, többször is tapasztalhattuk pl: ISO -fájloknál.)
-ha a: *... beszari egy alak vagy !*-ért, már 3 év SITT is jár;
Hol vagy ilyenkor, ThE: BSA ?!
Jenki-MULTIs "Jupiter"-cégei, már legálisan is fenyegethetnek
(Bacikkal ->😉 *VÍRUS*sal, torrenteket ?!! -s ezt persze, hogy még;
Be is tartották ?!
( 2007.dec -óta, privátként, többször is tapasztalhattuk pl: ISO -fájloknál.)
-ha a: *... beszari egy alak vagy !*-ért, már 3 év SITT is jár;
Hol vagy ilyenkor, ThE: BSA ?!
Hát a piratebay-esek nincsenek beszarva. Legalábbis nagyon nagy az arcuk xD
http://torrentfreak.com/mpaa-demands-15-million-from-the-pirate-bay-080508/
They know they are losing, and try to make us look like big criminals by adding some zeros to a claim for a made-up crime
The worst thing is that I lost 100 kronor on a bet on the number they would come up with,” Sunde added. “And, it sucks that they didn’t claim more than for Napster and the other sites. It’s cooler to break the record.
kb: ....Szar, hogy tõlünk nem követeltek többet, mint a többi oldaltól.. Fasza dolog lenne új rekordot beállítani. 😛
xD Hát ezek hülyék 😄D
ja, meg, hogy ez a Monique Wadsted számít rá, hogy majd a piratebay-es fanbójok és görlök majd jól meghekkelik a gépét, meg ilyesmik..
..szegény <#hehe>#hehe>
http://torrentfreak.com/mpaa-demands-15-million-from-the-pirate-bay-080508/
They know they are losing, and try to make us look like big criminals by adding some zeros to a claim for a made-up crime
The worst thing is that I lost 100 kronor on a bet on the number they would come up with,” Sunde added. “And, it sucks that they didn’t claim more than for Napster and the other sites. It’s cooler to break the record.
kb: ....Szar, hogy tõlünk nem követeltek többet, mint a többi oldaltól.. Fasza dolog lenne új rekordot beállítani. 😛
xD Hát ezek hülyék 😄D
ja, meg, hogy ez a Monique Wadsted számít rá, hogy majd a piratebay-es fanbójok és görlök majd jól meghekkelik a gépét, meg ilyesmik..
..szegény <#hehe>#hehe>
https://twitter.com/foodlfg
Hát ez eléggé precedens szagú, simán el tudom képzelni, hogy a folyamatban lévõ jogvédõk vs. torrentoldalak perekben hasonlóan fognak ítélkezni a bíróságok.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
áthelyezik õket más országokba, ez lesz a vége.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
← ElőzőOldal 2 / 2