5
  • Mateo87
    #5
    tele van a net mindenféle photoshop oktató videóval, ebookal, könyvvel, csak utánna kell nézni :)
  • Möci
    #4
    Miből, vagy hol lehet normálisan és hatékonyan Adobe Photoshop-ot megtanulni kezelni és használni? (azon kívül, hogy elkezdek dolgozni vele)
  • nickb
    #3
    Nekem mint átlagos felhasználónak jpeg képeket csinál a gépem, nem raw-t. A lightroom ahogy olvastam saját adatbázist használ, ezért lehet veszteség nélkül dolgozni a képeken. Maga a kép nem változik meg, exportálni kell a változásokkal. Ez raw-nál biztos jó, lévén veszteségmentes, de jpegnél ez újratömörítést jelent, ugye? Ráadásul ritkán állítgatok a képeken, a leggyakoribb az a sima elforgatás. TEhát a Lightroom erre nem alkalmas, tényleg profibb fotósoknak való...
  • Zro
    #2
    A programban az alábbi szoftverek magyar nyelvű változatai vásárolhatók meg: Adobe Photoshop CS3 Extended, Adobe Acrobat 8 Professional, Adobe CS3 Web Premium és Adobe CS3 Design Premium. A diákverziók funkcionalitásukban nem korlátozottak, jövedelemszerzés céljából azonban nem használhatók, és használati joguk sem ruházható át, de – ha erre szükség van – egy év után kedvezményes áron üzleti verzióra is frissíthetők – írja a disztribútor által üzemeltetett szoftver.hu.
  • The Garrett
    #1
    ne mtudja valaki, lightroomot lehet kapni az adobe studentes olcsószoftveres programjában?