Prince of Persia: Next-Gen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a DLC-t azért tarom fernek, mert idõ és tartalomban egész jó. Pl SW Force Unleash dlc-je ugyanennyi pont és nevetséges.
Asszem bankártyával tudsz venni külön pontokat. Én mindig feltöltõkártyáról tankolok, abban meg kategóriák vannak. Én általában a 2100 pontosat szoktam megvenni, de van ennél kisebb és nagyobb kártya is.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
én is elkezdtem vele játszani de nagyon elakadtam :)
ha a select-et megnyomom ilyen térkép vagy micsoda jön elõ és lehet teleportálni vagy micsoda, de csak egy pár helyre
ilyen karikák vannak szimmetrikus módon elhelyezve és kilehet választani egyet, de mi az értelme ennek?
valami nagy kastélyból jöttem ki és a sivatagon keresztül futottam majd be egy barlangszerûségbe ahol már egy kis rész sikerült felszabadítanom úgy hogy egy nagy ellent, egy ilyen sziklamacsó lényt lelöktem a csaj segítségével ... na most akárhova megyek nem értem mit kéne csinálni
a grafikája valami eszméletnem gyönyörû, a játékmenek nagyon bejön mert nincs a halálnál töltés stb, hanem pörgösen gyorsan folytatódik, minden játékban ez kellene ... minek az a sok töltögetés? :D
elõre is köszi a segítségeteket
urobee: Igazad van, már teljesen megszoktam a megmentõs dolgot, tényleg elegáns megoldás. (Bár az idõ-tekergetés jobban tetszett <#whatever>#whatever>)
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Csak azért mert a harmadik része kimaradt az életembõl (pedig a 2 többször is végigvittem, de a hülye védelme miatt nem tettem fel soha, pedig már eredetiben is megvan a 3-ik része.... az egyetlen eredeti gamém amivel sose játszottam).
Ez érdekel mondjuk, de ha nem épül szorosan az elõzõ részekre akkor lehet a 3.-kat végleg kihagyom.
- A harc egyszerû, nem halhatsz meg, mert Elika megment, viszont ha ez történik az ellen élete részben regenerálódik.
- Ez részben az elõzõhöz kapcsolódik, Elika ugyanis mindíg(!) megmenti a bõrödet, szóval ha leesel a szakadékról, elkap és visszadob a peremre. Szóval kihívás nem sok van.
Pozitívumból viszont rengeteg van:
- A grafika, akárki akármit is mond egyszerûen gyönyörû, mintha festmény lenne, amikor a meggyógyított terület átalakul, nagyon szépen néz ki.
- A zenérõl is csak jókat tudok mondani, abszolút megadja a hangulatot.
- A hangulat sokkal meseszerûbb, mint a SoT, vagy a TT, tényleg az az érzésed, hogy az egész egy mese.
- Sztori is ezt a mese-hangulatot árasztja, Farrah is szerepet kap, ez poén lesz :)
Must have.
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Az élet egy sz*r játék. De jó a grafikája.
jó lesz ez a része
az eéõzõk enm fogtak meg annyira de eeeeez...<#wow1>#wow1>
vááárom, pedig még friss a bejelentés is :D
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
PSN ID.: Beegabor
PSN ID.: Beegabor
Papesz
<#rinya>#rinya><#vomit>#vomit>
viszont ez az új prince style egész jó<#eljen>#eljen>
kaka
...Végre valakinek eszébe jutott, hogy a festõk koncepcióképein látható grafikát kellene reprodukálni játékokban. Íme az elsõ versenyzõ. A Level 5 vakmerõ húzásra szánta el magát evvel a grafikai stílussal. Fityiszt mutat a mostanában nevetségesen erõltetett és túlnyúzott "élethû" játékgrafikáknak. Nagy meglepetés lesz, fõleg, hogy még idén számíthatunk a megjelenésre.
No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
egyébként most készül egy cell shaded gém mégpedig az afro samuraj(aszem ez is vmi képregény) na és az olyan mûvészibb illetve karikatúra jellegûbb kivitelezésnek néz ki
ha vkit érdekel:
afro samurai
én azt gondolom inkább ilyesmi lesz,mint az általam említett 2 játék kinézetre
de az pont azért tetszett, mert illik hozzá.
namármost, szerintem ezek a cell-shaded karakterek visszalépések grafikailag (...hagyuk már... ez minden csak nem nextgen)
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
A játékmenet nyitottabb lesz, kicsit Zeldás, de nem olyan nagy szabadsággal mint az Ass.Creed.
A harcról csak annyit mondtak, hogy God of war irány helyett inkább Soul Calibur, tehát egy-az-egy elleni, de jobban kidolgozott harcok lesznek.
Kiváncsi leszek.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
(Zeldásítanak?!)
XIII-t nagyon szerettem, de princéhez ez nem méltó külcsíny (és komolytalan)!
CGI szintû arcmimikát és környezetet akarok (és legalább egy SoT beli jellemfejlõdést<#idiota>#idiota>)
amúgy õ most egy alternatív prince? vagy a T2T után járunk idõben?
jöjjön elõbb a mozifilm:)!!
gamekapocs