70
Prince a Next-gen konzolokon
  • ThugEdge
    hát speciel nekem a naruto rise of a ninja nagyon tetszett,de említhetném a crackdownt is cell shaded kategóriában
    egyébként most készül egy cell shaded gém mégpedig az afro samuraj(aszem ez is vmi képregény) na és az olyan művészibb illetve karikatúra jellegűbb kivitelezésnek néz ki
    ha vkit érdekel:
    afro samurai
    én azt gondolom inkább ilyesmi lesz,mint az általam említett 2 játék kinézetre
  • tigeroo
    dragons lair 3D pl. nagyon tetszett.
    de az pont azért tetszett, mert illik hozzá.
    namármost, szerintem ezek a cell-shaded karakterek visszalépések grafikailag (...hagyuk már... ez minden csak nem nextgen)
  • RAZOR27
    A XIII graika alatt szerintem a cell shaded-et értették szvsz, ami nem feltétlen képregényes.(drift city pl.)
  • SonicBoom
    Az eddigi nyilatkozatok alapján a játékot egy kicsit "művészibb" irányba akarják eltolni.

A játékmenet nyitottabb lesz, kicsit Zeldás, de nem olyan nagy szabadsággal mint az Ass.Creed.

A harcról csak annyit mondtak, hogy God of war irány helyett inkább Soul Calibur, tehát egy-az-egy elleni, de jobban kidolgozott harcok lesznek.
  • mama2
    Ez nem XIII "grafika" ez más szvsz. Valami új képregényes, de nem XIII. Szép lesz majd kardozok, erre buborékba kiírja a játék:csaktt,csett,nyekk. Elenfél amikor meg hal:ÁÁÁÁÁÁ....XD.
    Kiváncsi leszek.
  • offkorz
    boccs akkor tévedtem :-|
  • Cat 02 #24
    Nekem erről őskor jut eszembe =|
  • NEOreg3
    az Assassin's Creed motorjával mi mindent lehetett volna kezdeni... erre képregényesítenek:|
  • tigeroo
    cell shaded? na nee..:s
    (Zeldásítanak?!)
    XIII-t nagyon szerettem, de princéhez ez nem méltó külcsíny (és komolytalan)!
    CGI szintű arcmimikát és környezetet akarok (és legalább egy SoT beli jellemfejlődést)

amúgy ő most egy alternatív prince? vagy a T2T után járunk időben?

jöjjön előbb a mozifilm:)!!
  • szucsy89
    "Az első előzetesekből már fény derült néhány érdekességre, így képek formájában már láthattuk is a megújult grafikai motort, mely a cell-shaded technológiát használja majd. A történet szerint derék Hercegünk egy láda kinyitásával egy ősi istent szabadít ki, s bár időt manipulálni nem fogunk, harcra és akrobatikus mutatványokra ismét lesz lehetőség."

gamekapocs
  • szucsy89
    loool most nézem a trilógia csak 2990ft....lehet beszerzem, és végigtolom még1x az új rész előtt:D
  • ronihun
    na ez igy azért eléggé korrekt
  • ScarY MAN
    bejövős
  • ThugEdge
    hát én meg azt mondom,hogy nagyon várom, ha min így fog kinézni mint a képen én magam alá fosok az tuti
    és én speciel imádom ezt a fajta megjelenítési módot
    ez legalább tényleg már kinézetre is más lesz
    imádom a popokat
    ubi rulz!
  • Tinman #16
  • tobias88
    hát, ha next gen lesz és ilyen rajzolt, az borzasztóan jól fog kinézni
  • Fbn Lx
    szarul.
    én is utálom érte a fejlesztőket, nekem mondjuk magával a mesés grafikával is bajom van D: ilyet, elbaszni egy jó sorozatot.
  • RAZOR27
    Pfujj, nem mintha a cell shaded-el bajom lenne ,de pop-ba hogyfog azmár kinézni?
  • berczely
    Dúrván néz ki a videón rajzolt tag!
  • BBird
    Elárulom, vhol már szerepelt egy "lopott" kép... szellsédid lesz a drága. Tehát aki nem szereti az XIII -ben látott dolgokat, az sírni fog. ;-)
  • ronihun
    nehézl esz átnevezni ha meglesz télleg ...mind1 töröljék
  • timantes
    del topic , még az új rész címe sincs meg...
  • gyuri12
    Ebben az esetben tényleg igaz a híres mondás: Hülye aki mondja!
  • Atkamon
    dejó én is nemrég kezdtem el játszani a Prince Of Persia-kkal:p Most vagyok a Warrior Withinben:P
  • Rage47
    rosszul tudod
  • Papesz
    Még mielőtt bárkit is lehülyéznél, nézz utána, hogy mit takar az "illustrative art style", aztán szerintem kérj bocsánatot. Merthogy az új Prince Of Persia ilyen lesz.

Én nagyon szeretem a szériát, de a képek alapján vannak kétségeim. Mindegy, majd meglátjuk milyen mozgásban.
  • offkorz
    te hülye vagy.artwork volt az úgyhiszem és valamit félreolvashattál. :-|
  • ronihun
    nincs még belöle elvileg kép sztem cska sima artok voltak ...
  • mama2
    Hát én láttam róla képeket a gamestaron. És az ilyen képregényszerű volt. Mintha csak sima Art-ok lettek volna, de úgy volt odaírva, hogy ilyen lesz a játék grafja.
  • ronihun
    Sziasztok.Most fedeztem fel ezt. Ha jol értelmezem egy új Prince of Persia rész jön immár uj köntösben.Kiváncsina várom egyenlőre kevés hir van rola.De ha ez elkészül valószínüleg ki fogják használni a Next Gen konzolok képességeit.Remélem nicns ég ilyen topik