61
  • kalapos01
    #61
    Hehe, a másik hírben pedig azt írják, hogy mindenben a TV2-t dicsérik.
  • baajos
    #60
    Régóta olvasom ezt a rovatot, Rtl-es elfogultsága egyértelmüen kiérezhető a sorokból. Gondolom ezt nem is titkolja, de így megkérdőjelezhető a szerző értékeléseinek objektivitása!
  • NeoMaN
    #59
    Úristen, Jakupcsek szerintem gusztustalan múmia tényleg. Remélem a feleséged nem olvassa a kommentedet... :))
  • Romel
    #58
    Nem szoktam tv-t nézni. Ha érdekelnek a hírek, neten elolvasom őket. Az ilyen unalmas adások meg maradjanak meg azoknak, akiknek ez a színvonala. Annyi, más értelmes, SZÓRAKOZTATÓ dologgal el lehet tölteni az időt (egy jó könyv - amit le sem tudsz tenni, egy hobbi amivel a fáradt gőzt kieresztheted, barátok, akiknek a társasága szellemileg feltölt) , hogy számomra gyász lenne ilyen jellegű műsorokat nézni. Személyes vélemény, gondoltam megosztom veletek.
  • Gascan #57
    Ez érdekes, eddig úgy gondoltam, hogy a kiválasztottat azért többen nézik, de ezek szerint még sem.

    Ez a popdaráló viszont annyira ratyi, hogy arra már nehéz szavakat találni. Annyira erőltetett idiótaság, nem értem miért nem veszik ezt ott észre, egy-két rész után.

    Engem az érdekelne, hogy a DR. House mit tudna kezdeni a Barátok köztel.
  • who am I 7
    #56
    Jah, igen...Azért itthon megy a tv a család többi tagja miatt, és véletlen láttam a beugrót, de akkora egy fost...Tényleg vannak olyan emberek, akik ilyet néznek?AKiket ezek a balfaszok szorakoztatnak?(nagy mennyiségben?)
  • who am I 7
    #55
    "Ha majd idősebb leszel és finomobbá, igényessebbé válik az ízlésed, ráébredsz, hogy a Jakupcsek erősen nem a múmia kategória"

    Ebből csak az igaz :" ha majd idősebb leszel".Fiatalon is lehet vki, igényes.Ez nem kor kérdése nagyeszű. Jakupcsek meg egy lúzer múmia.Ahogy mondja a srác...Dehát, én meg azt mondom, h sokféle ember létezik, és minden szart el lehet adni.A kérdés, hogy mekkora "mennyiségben", mert ettől lesz az ötlet gazda, gazdag vagy méggazdagabb.Én egyébként egyik koszos reklámfertő csatornát sem nézem.Mozi, vagy dvd.
  • winnie
    #54
    "mindenki tudja", ó. mintha csak tévé létezne. ne csak tévében gondolkodj. míg antal imre például valóban rtl-hez köthető (miért lenne kivétel??), addig rengeteg sztár, aki megjelenik csatornafüggetlen. a prcikkek zöme egyébként sem címlapos - a címlap teljesen más állatfaj. jelenleg ugye van a 6 név, akik a címlapkedvencek és közülük csak a fele tévés név (ez ugye látszik a napi eladott példányszámok mozgásából)

    de a mondandónmnak nem is ez volt a lényege, hanem hogy az újáásgelaádok rímelnek a tévés mérésekre.
  • Justil
    #53
    ne
    nézzetek
    tévét
    ...
  • Inquisitor
    #52
    "vagy a bulvárlapok (pl. blikk, story) több százezres példányszámait is "államilag hasmiítják"? (MUHAHA!) nem véletlenül van győző (vagy antal imre - nem egy kategória, csak példa) annyiszor címlapon, a blikk is tudja, hogy akkor megy jól a lap, ha ők virítanak ott."

    Ezt te sem hiszed el, mindenki tudja, hogy a bulvárban megjelenő média sztárok (Lol) gyakorlatilag a csatornák által fizetett hírdetések, tök mindegy pozitív vagy negatív hangvételű. (Antal Imre pl. kivétel.)
  • roliika
    #51
    Koncéntráljátok érősén!

    Égy kéttő három buktá!

    Hángosán kiábáld á féjédbén!

    Ákárd!
  • hapi
    #50
    Itt jegyzem meg hogy az igéyesebb idősebb emberek nézzék meg a beugró című műsort. mind fent van a tv2.hu-n. Én sem nézek már tévét 1 percet sem mert hányingerem van ettől a hülyének nézős szartól amit manapság adnak. De a beugróban van értelem és inteligencia meg néha jó humor. szal azt megnézem neten mindig. Sajnos ebben az országban lehet Győzike a sztár meg Fekete Pákó énekes, és még sorolhatnám lásd Politikai élet...
  • Mardel
    #49
    Showder klubban nem kicsit kapott Jakupcsek: "Amit én nem értettem A nagy fogyásban, hogy Jakupcsek Gabriella mit csinált ott. Ő volt ez etalon? (példakép)."
  • Tinman #48
    Ha majd idősebb leszel és finomobbá, igényessebbé válik az ízlésed, ráébredsz, hogy a Jakupcsek erősen nem a múmia kategória. Egy kellemes, elegáns, intelligens, szép NŐ. Amúgy 45 éves... szeretném, ha a feleségem 45 évesen ilyen megjelenéssel bírnia.
    Persze a mai emotacskóknak, meg plázaribiknek múmia, de ezeket emberszámba se veszem
  • Su0my
    #47
    Ma már ha bemész az RTL-be/TV2-be, lehúzod a gatyád és odateszed a s*gged a homár orra alá, akkor Tv-s """"""""SZTÁR""""""""" lesz belőled.

    RTL paff... Na meg ez a Palikosdi hogy élvezhetően közvetít, meg hogy ért hozzá.. Látszik a szellemi színvonal..

    Szerintem amúgy pl Czollnerrel nincs igazán baj.

    Jakupcseket meg verjék má agyon vagy aki d*gja a TV2 fejesei közül az tegye csak ettől még ne legyen már képernyőn, könyörgöm... Hülye múmia.
  • Tinman #46
    Végre egy értelmes hsz :-D
    24 órás kereskedelmi poreszcsatorna FTW!
    Éppen spriccen lenne és hopp egy bébitápszer reklám, vagy annyit látsz, hogy a csaj megnyalja az ujjacskáját, elindul lefelé, majd egy inkontinencia felhívás következne.
  • Tinman #45
    Xar neked, ha csak ezt a 2 csatornát ismered
  • ferceg
    #44
    A Beugrora van egy peticio, indexen, comment.com-on meg lehet talalni.
  • kukacS3K
    #43
    az jó hogy a tv2 ilyen hülye, leveszi a jó műsorokat(médiacápa, mi kérünk elnézést) viszont a szarokat fenn hagyja de az a baj hogy nincs mást nézni. marad az RTL meg a győzikécske
  • HöfEE
    #42
    Pedig szerintem Palik jól közvetít szeretem hallgatni. Sokkal élvezhetőbb vele végignézni egy unalmasabb versenyt mint ha más közvetíti, tudom, hogy egy rakás hülyeséget is szokott mondani de legalább izgalmasan közvetít.
    Egyébként én meg már ettől kapok idegbajt, hogy ilyenkor mindig jön a sok "nemnézektévétmertszarcsakanetenélekmegadiscoverychannelen" emberke és elhordja az egész médiát a p*csába. Pedig a kereskedelmi csatornákon is vannak jó műsorok. Persze itt nem a Győzikére gondolok én sem elsősorban meg a Balázs showra.
  • komposzt
    #41
    A tv2 meg az rtl-club is egy kurva nagy szar!Hányok mind a két csatornától szün
    jön meg teljesen,véglegesen
  • winnie
    #40
    nagy igazság. mázli, hogy ami nem sikeres és lekerül műsorról, az továbbra is letölthető a netről.
  • 0nmo
    #39
    palik egy fasz. meg az egész magyar f1 közvetítés. újabban azt csinálom, hogy másnap letöltöm az angol műsort. enyhén szólva igényesebb. a collner meg szintén pöcs. nem értem miért ilyen gyökerek vannak ott. palik bevásárolta magát oké. gyuszi meg biztos "jó"barátja. igazi kimmentátorok kellenének nem ilyen debil marhák, akik nem is értenek az egészhez. komolyan mondom, rosszulvagyok, ha az a két nyámnyila veréb közvetít. a wéber valamivel jobb, meg nem mond akkora marhaságokat, de ő sem az igazi. egyépként az összes többi tv műsorra szarok nagyívben. egy nagy rakás szemét az összes. itt a net aztán csokkolom:D
  • bakvarnyu
    #38
    kit izgat a szar Tv, ott az internet
  • slickboy
    #37
    "Bukás, vereséget szenved, szanaszét verte, földbe tiporja". Mintha nem is tévéműsorról lenne szó hanem élethalál harcról. Nem kell ennyire túllihegni a dolgot, elég gyerekes. Elég megelőzni az ellenfelet, nem kell eliminálni. Kb mintha a magyar politikáról szólna a cikk, lassan az egész életünket áthatja ez a mesterségesen gerjesztett düh, a másikat mindenáron legyűrni, kicsinálni minden téren. Oké verseny meg meg hasonló jelszavak, de valahol mégse normális a dolog. Most akkor utálom X csatornát és csakazértis Y-on nézem az akármilyen szar műsort mert ugye harc van a nézettségért...röhejes...
    Amúgy a Vacsoracsata meg a Hal a tortán egyformán bárgyú műsor, kreativitás terén próbálnának villantani a kereskedelmi csatornák lehet nőne a nézettség.
  • HunGripen
    #36
    Hát a TV2 már a nem rég végbevitt műsorváltásnál is kivette jó pár kedvenc sorozatomat(pl.Csillagkapu, JAG), de itt azért legalább néhány sz*rabb műsort is kivesznek. A Beugrót ugyan sose láttam, de abba legalább volt valami értelem. A Médiacápa nagyon jó műsor volt, nem tudom miért kell kivenni, főleg ha kenterbe verte RTL Klubos vetélytársát. Az Igazság ára egyébként is baromság volt, szóval nem is baj ha nem adják.
    Egyébként a Győzike az nem sorozat, hanem egy SZ*R
  • robos
    #35
    "Én csak azt az egyet nem értem, ha csak kb 1-2 ezer emberke tv-jébe van beépítve ez a kütyü, ami azt rögzíti, h elyik csatornán mennyi időt és mikor lógtak , akkor ebből az 1-2 ezerből, h lesznek 100 ezrek???"

    Hát ez egy jó kérdés, de erre is megvan a pontos számítás, h, h szorozzák fel, h kijöjjön a 1,5-2 milliós Gáspár nézettség...

    Amúgy a tv nézettség mérésről egy pár szó:
    A nézettség mérése országos szintű, reprezentatív minta alapján történik. A felmérésben résztvevő panel mérete 840 háztartás (amely kb. 2200 embert jelent). A paneltagok televíziókészülékenként kapnak egy olyan speciális távirányítót, amelyen minden családtagnak külön gombja van, amelyet tévénézése kezdetekor és végekor meg kell nyomnia, és amelynek jeleit a televíziókészüléken elhelyezett detektor fog. A detektor érzékeli az éppen nézett csatorna frekvenciáját is, amely jelet szintén rögzít. Az AGB Hungary definíciója szerint „tévénézőnek azok a személyek számítanak, akik bejelentkeznek a rendszerbe, azaz megnyomják a távirányítón az őket azonosító gombot, így jelezve, hogy elkezdték nézni a televíziót. Akkor tekintjük egy csatorna nézőjének a rendszerbe bejelentkezett személyt, ha legalább 15 másodpercet tölt az adott csatorna nézésével. Mindaddig nézőnek tekintjük, amíg ki nem jelentkezik a rendszerből. A nézőmérő rögzíti, hogy egy adott másodpercben kik televízióznak az adott háztartásban.
  • robos
    #34
    "mindig olyasmit olvasni, hogy "ez nem tetszik nekem, ergó igénytelen, sz*r, stb."

    Vagyis ilyeneket többen írnak? Esetleg tömegek írják az ilyet? Akkor most milyen is a tömegek izlése?
  • torcipepe
    #33
    én legtöbbször már csak azért kapcsolom be a tv-t, hogy ne a villanyt kapcsoljam fel, míg a számítógép elől az ágyig csoszogok.
    hause, f1, smallville, inuyasha, tmnt, kb ennyi amit rendszeresen nézek + várom a csillagkapu új részeit. látható, hogy egyik csatornát sem részesítem előnyben, nekem a műsor számít.
    palik meg ha egyszer ért hozzá, akkor nem korda gyurit fogják odatenni kommentátornak. azonkívül a forma 1 közvetítési jogába beletartozik, hogy nem szakíthatják meg, szóval még a PinP reklám is tilos volna, erről ennyit.
    beletartozom a "kereskedelmileg fontos korosztályba", de a reklám helyett nálam az ár és a cimkére írottak számítanak.
    "nyomokban mogyorót tartalmazhat" 4ever!!!
    "cukormentes" üdítő cimkéjén: glükózt és fruktózt tartalmaz, persze a hülye nem érti, neki csak az számít, hogy ha a pacalpörkölt mellé ezt issza, akkor olyan lesz mint a dévid és a viktória beken.
  • csuszi
    #32
    soroljam?
    forma-1 nincs kedvem leírni, de palik ahogy odakerült lehet utánanézni. enyhe korrupció. dakarral együtt. "megigérjük, hogy SOHA nem lesz reklám a forma-1 alatt" stb
    foci a sikoltós idiótákkal. sporthíre knem adja, de foci vb az kell.
    fókusz.
    belterjes sztárcsinálás.
    ahogy a volt dolgozóikkal bánnak.
    ahogy szarrá vágják a filmeket.
    van még vagy 20indok. de szerintem ezzel sokan tisztában vannak, csak leszarják...
  • winnie
    #31
    "És ezt mki tudja, h az eladott reklámidőből van a bevétel"

    és a bevételből azok a műsorok, amelyek esetleg neked tetszenek (ha van ilyen), de mások szerint, ööö, hogy is volt, "nívótlan xar"-ok.

    (tényleg, csak egy keresztkérdés. miért van mindenki meggyőződve, hogy az ő ízlése jó és a tömegeké sz*r? mindig olyasmit olvasni, hogy "ez nem tetszik nekem, ergó igénytelen, sz*r, stb.". én spec tisztában vagyok, hogy nem különösebben ász az ízlésem, sőt. de elvagyok vele:)
  • AZTA
    #30
    Azt azért hozzátenném hogy külön a győzike show is rengetek pénzt hoz a konyhára, mert minden egyes autót, bútort , de még kaját is a reklámozok adják nem kis pénzért nekik csak hogy a sok néző is lássa mit is kéne venniük.
  • robos
    #29
    Itt nem az időre akartam célozni, h mi megy többet, hanem, h mi a fő egy kertv-nek. És ezt mki tudja, h az eladott reklámidőből van a bevétel, nem abból, h pl. leadják a G.Győző roma lakosról készült nívótlan xart, hanem a közte lévő rekik hozzák a lóvét, ebből élnek...
  • winnie
    #28
    "Hát igen, mert mint tudjuk a kertv-k alapba reklámokat sugároznak, csak néha-néha megszakítják őket egyéb műsorokkal/filmekkel..."

    ó, demagógia. politikus vagy?:) vagy csak elég régen néztél tévét. 60 percben csak 12 perc reklámot találsz nálunk.
  • robos
    #27
    "...nekik csak az számít hogy vmi olyat adjanak le amit sokan néznek és ebbol remélhetőleg egy része ottmaradjon reklámot is nézni..."

    Hát igen, mert mint tudjuk a kertv-k alapba reklámokat sugároznak, csak néha-néha megszakítják őket egyéb műsorokkal/filmekkel...
  • Roli012
    #26
    "no danone, no francia árú, no rtl"

    az első kettőt még értem is, de hogy mi alapján találtad ki ezt a 'no rtl' dolgot.. sokkal normálisabb filmek mennek rajta, már nem azért. de ha te vagy itt a faszagyerek, akkor hajrá :)
  • AZTA
    #25
    Sokan azt nem értik, hogy ha egy sorozatot kevesen néznek de azok kitartóan, az attol még nem fogja érdekelni a csatornát.. nekik csak az számít hogy vmi olyat adjanak le amit sokan néznek és ebbol remélhetőleg egy része ottmaradjon reklámot is nézni..

    De azt meg én se értem hogy ilyen baginacsa meg liptai féle embereknek minek adnak minden bukás után másik műsort?
  • immovable
    #24
    nemecsek ernő??? (N)(E)???
  • Zodd
    #23
    De a médiacápá-t mért kellet levenni????
  • winnie
    #22
    "És akkor még nem beszéltünk az államilag kért hamisításokról, pl lásd győzike, mindenki szídja, h cigány, meg utálják, mert egy iq bajnok, de valahogy egészen sokan nézik, na hogy is van ez?"

    mindenki szidja? ne légy már szűklátókörű, ki a fejet a csőből. attól, hogy a környezetetben ezt hallod és a neten ezt olvasod, attól még a több párimllió emberből szerethetik sokan.

    vagy a bulvárlapok (pl. blikk, story) több százezres példányszámait is "államilag hasmiítják"? (MUHAHA!) nem véletlenül van győző (vagy antal imre - nem egy kategória, csak példa) annyiszor címlapon, a blikk is tudja, hogy akkor megy jól a lap, ha ők virítanak ott. fura lenne, ha a közönség a tévében nem lenne rájuk kíváncsi, ha majd megvész, hogy olvasson róluk,