Nagytakarít a TV2 - Sorban szûnnek meg a mûsorok
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tény, hogy sokkal hamarabb kellett volna, de mindegy, hogy 6 vagy 2 résszel az évad vége elõtt teszik, meg, ha folytatják. ha bevárják azt a két részt (ki az a hülye, aki milliókat veszítene ezért?), akkor másik esti sorozat ér el oda, hogy "2 rész van hátra belõle". akkor azt is be kellene várni?
itthon a nézõ nem nagyon ismeri az évad fogalmét, csak azt, hogy van a sorozat vagy nincs. a shark volt, és megint lesz. a nézõ pedig megnézi a részt, amikor jön a folytatás. az, hogy egy rész az 1x21-es vagy a 2x04-es, nála nem fog sokat számítani.
"200ezret hozott. de vajon hányan utálják meg ilyen hozzáállással a csatornát?"
ez hol érdekli a csatornát, ha egyszer 200 ezren szerették meg újra, hogy nem sharkot, hanem olyat, amit õk is nézhetnek. (sõt, ha most 100e shark-nézõ bedurcizott, akkor az nem is 200e, hanem 300e új nézõ, ami még jobb a tv2-nek.)
attól, hogy te megutálod õket (bár én, ha tévét nézek, nem nézem meg elõtte, hogy melyik csatornán van és mondom azt, hogy "affenébe, ez a tv2-n van, akkor nem szabad néznem, mert utálom õket, pedig úgy, de úgy megnézném.), nem mennek falnak. attól mennének falnak, ha az eddig 900 ezres esti nézettség 700 ezerre apadt volna, nem pedig 1,2M-ra nõtt volna.
bérmi mûsor szûnik meg, kerül el, mindig százezrek háborognak, de attól még a többiek megnézik, ami a helyére kerül.
sok kicsi nagyon sokára fog sokra menni. sok kicsi ma még mindig csak sok kicsi.
itthon a nézõ nem nagyon ismeri az évad fogalmét, csak azt, hogy van a sorozat vagy nincs. a shark volt, és megint lesz. a nézõ pedig megnézi a részt, amikor jön a folytatás. az, hogy egy rész az 1x21-es vagy a 2x04-es, nála nem fog sokat számítani.
"200ezret hozott. de vajon hányan utálják meg ilyen hozzáállással a csatornát?"
ez hol érdekli a csatornát, ha egyszer 200 ezren szerették meg újra, hogy nem sharkot, hanem olyat, amit õk is nézhetnek. (sõt, ha most 100e shark-nézõ bedurcizott, akkor az nem is 200e, hanem 300e új nézõ, ami még jobb a tv2-nek.)
attól, hogy te megutálod õket (bár én, ha tévét nézek, nem nézem meg elõtte, hogy melyik csatornán van és mondom azt, hogy "affenébe, ez a tv2-n van, akkor nem szabad néznem, mert utálom õket, pedig úgy, de úgy megnézném.), nem mennek falnak. attól mennének falnak, ha az eddig 900 ezres esti nézettség 700 ezerre apadt volna, nem pedig 1,2M-ra nõtt volna.
bérmi mûsor szûnik meg, kerül el, mindig százezrek háborognak, de attól még a többiek megnézik, ami a helyére kerül.
sok kicsi nagyon sokára fog sokra menni. sok kicsi ma még mindig csak sok kicsi.
ezt értem te drága. de két résszel az évad vége elõtt???? és ráadásul az utolsó rész kell a 14. rész lezárásához.
200ezret hozott. de vajon hányan utálják meg ilyen hozzáállással a csatornát? lassacskán növekszik a tudatos vásárlók aránya a lakosságban. pl én évek óta mindent elvek alapján "veszek". no danone, no francia árú, no rtl,ha seggfej egy boltos többet oda nem megyek stbstb van még vagy ezer:). és egyre több ilyen ember van. sok kicsi sokra megy.
200ezret hozott. de vajon hányan utálják meg ilyen hozzáállással a csatornát? lassacskán növekszik a tudatos vásárlók aránya a lakosságban. pl én évek óta mindent elvek alapján "veszek". no danone, no francia árú, no rtl,ha seggfej egy boltos többet oda nem megyek stbstb van még vagy ezer:). és egyre több ilyen ember van. sok kicsi sokra megy.
MJ rulz Pink Team The Only One
Tény: amiben Jakupcsek van, az megbukik!
az sg fórum hivatalosan is a neten lévõ legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Na hát én pont magasról lesza*om, hogy ki milyen nézettséget csinál, ki veri meg a másik a "kereskedelmileg fontos korosztályban". Ha jó egy mûsor akkor megnézem, ha nem akkor nem. Ha Duna ad jó mûsort akkor azt nézem, ha az Újkettes akkor azt...
Hab a tortán, hogy nincs TV-nk! :DDDDD Éljen az internet és a reklámmentes házimozizás!!!!
Hab a tortán, hogy nincs TV-nk! :DDDDD Éljen az internet és a reklámmentes házimozizás!!!!
mit nem értesz? azért, mert vesztett, a barátok köztöt kétszer annyian nézték. helyére jött egy másik mûsor és máris 200 ezerrel többen nézik a csatornát.
de nem kell félni, mert még mindig a shark volt a legerõsebb 8 órás sorozat, így a tv2 majd ad neki egy értelmesebb idõpontot. remélhetõleg berakják a house után.
de nem kell félni, mert még mindig a shark volt a legerõsebb 8 órás sorozat, így a tv2 majd ad neki egy értelmesebb idõpontot. remélhetõleg berakják a house után.
Gyuri12: A doktor house azért szerintem jó.
Csuszi: Úgy emlékszem hogy a shark 8 óra körül volt.
Most a "hal a tortán"-t (vagy mi a sz*rt) rakták oda,
mégpedig azért, mert azt senki sem nézte (rossz idõpontban volt).
Csuszi: Úgy emlékszem hogy a shark 8 óra körül volt.
Most a "hal a tortán"-t (vagy mi a sz*rt) rakták oda,
mégpedig azért, mert azt senki sem nézte (rossz idõpontban volt).
miért nem vetítenek poreszt?! Kicsit megugrana a nézettség! Jó ebídhez szól a nóta helyett poresz. Talán még a csökkenõ lakosság tendenciája is megállna.
A TV2-õt temetni kell, voltak jó mûsoraik,azokat leszedték. A szarokat meg hagyják. Így kell ezt elcseszni kérem szépen!
bekaphatják ha leveszik a beugrót a mûsorról.a kurva annyukat,végre volt egy jó kis mûsor...szép volt tv2,nem csalódtam
a TV2 programigazgatója most pont az az ember aki az RTL Klubot tette naggyá kicsivel korábban..
← ElőzőOldal 2 / 2