1688
DOOM 4
  • bardocz
    Annál írja, hogy cyber mancubus. Na az is gyönyörű ellenfél lesz :D
  • Dency
    Itt van a campaign-ba 0:54 nél:

#870-es hszben linkelt videóban pedig 1:57 - nél, ugyanaz a kettő szerintem.
    Utoljára szerkesztette: Dency, 2016.05.03. 17:41:35
  • bardocz
    Arra gondolsz, amelyik átkukkant a falon? Nem lehet, hogy az egy cyber demon?
    Az amúgy nagyon tetszik, hogy a Revenant singleben lassú rakétákat lő, ami követ, pont mint a 2-ben.
  • Dency
    Baron of hell csak nekem tűnik nagyobbnak a campaign trailerbe? Itt meg olyan mintha 1 kis mitugrász lenne
  • Voltan
    Höhöh, ez azért badass :D
  • Doom 4
    1:24 Az a második Cacodemon, milyen kis cuki, mikor fáj neki hogy ki lett lőve a szeme, és inkább nem is csinál már semmit utána
  • grebber
    Én is így voltam a warezzal majd mikor ingyen hozzájutottam a BFG-hez gondoltam végigviszem az acsik miatt újfent. Hát nem lehetett mert nem ad acsikat a szemétláda.És az a jó, hogy nem javítják ezt már soha :(
  • broman191
    Én is 'rongyosra' játszottam a 3. részt, minden nehézségen végigtoltam, a nightmare-en a folyamatosan csökkenő hp-val már kicsit elmentek a 4. rész irányába, előnyös volt nem tökölni...persze mire azon a szinten toltam, régóta tudtam mi, mikor, honnan fog jönni, de még akkor is volt benne kihívás...főleg amikor az egyik pályán úgy sikerült gyorsmentenem, hogy egy revenant rakétái éppen felém tartottak és minden visszatöltésnél meghaltam. Vagy egy tucatszor töltöttem vissza, mire sikerült nagy nehezen kikerülni... :D
    Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.05.02. 22:06:30
  • MerlinW
    Doom 3 nekem is itt van a polcon dobozosan, de egy óránál sosem voltam képes többet játszani vele. Steril, scriptelt, semmi Doom hangulat, Ez van. Ismerek olyat, aki meg rongyosra játszotta. Kinek a pap...:)
  • bardocz
    Én gameplay videót néztem róla csak, de az alapján nem is akartam kipróbálni. Most a doom2-t nyomom, szégyen, de még egyszer se értem a végére, mert gép újratelepítésnél eltűntek a mentéseim mindig. Szernecsére steam már felhőbe menti.
  • MerlinW
    Ha mindent jól csinálnak nem kellene félni. Doom sosem az ijesztgetésről szólt, hanem az élmény-shootingról:) A harmadik rész nem is volt Doom, max a címe. Számomra nem létezik az a játék:)
  • broman191
    0:49-nél a leraksizott imp milyet repül :DD
  • Krisztiam #871
    brutális :D
    és ott van a BFG is :D
  • bardocz
    Közben pont kiraktak fb-ra egy videót a fegyverekről :) Ránézésre ez az a játék lesz, ahol nem lesz időm félni :D
  • broman191
    Nincs bennük különösebb spoiler, a 3.ban főleg nincs... :)
  • Dency
    Én a robotra gondoltam aki az általam linkelt trailerben 0:10 nél látható, a vége a borító jelenet az amit te linkeltél.
  • MerlinW
    Nem főellenség, hanem kikacsintás a Doom 1 borítójára:)

Kép:

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.02. 18:07:01
  • bardocz
    Köszi, a hosszabbakat nem néztem meg a spoiler veszély miatt.
  • broman191
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Gondolom a főellenség...

#862: Ja, használták párszor az #837-ben linkelt videó 2 vagy 3. részében pl.
  • Dency
    Készítettem egy gif-et: :

Am kiaz a robot csávó benne?
  • kissssss
    ez nekem is feltűnt :)
  • bardocz
    BFG 9000 megjelent már valamelyik videóban?
  • MerlinW
    Hehe

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.02. 13:30:56
  • Dency
    Aki nem látta volna, de szerintem törölni fogják ezt is hamarosan:
  • gandrus
    Hát ez marha jó! :)
  • Dency
  • Krisztiam #857
    éljen a Doom :D
    még 3 hét :D
    Utoljára szerkesztette: Krisztiam, 2016.04.29. 14:36:17
  • Pares
    "Tetszik, hogy alapvetően nem klasszikus lassabb hátborzongató horrorként próbál félelmet kelteni, hanem inkább az ellenfelek számával, gyorsaságával és puszta erejével."

Pont ez az, amivel bennem nem tudnak semmilyen félelmet kelteni, legfeljebb kapok egy kis adrenalin löketet, de ezen kívül nálam ez inkább ront a játék hangulatán. A játékmenettel alapvetően nincs bajom, leszámítva hogy az én ízlésemnek kicsit sok és gyors volt ez az ide-oda rohangálás és ugrálás. Ez nyilván egyéni preferencia, de nekem inkább a DooM3 és Dead Space-féle, lassabb, sötétebb, klausztrofóbikusabb stílus tetszik, az előzetesek alapján a DooM4 meg eléggé más lesz. Ennek ellenére ha lesz alkalmam, mindenképp kipróbálom, aztán lehet, hogy teljesen más, mint amilyennek az előzetesben kinéz...
  • Dency
    Leaked Unfinished Doom Trailer
  • broman191
    Szerintem a készítők egy kicsit túloznak ezzel a 'vissza a gyökerekhez' jellemzéssel, mivel ez a műfaj, ennyire kidolgozottan, ebben a formában szvsz soha nem létezett. Részleteiben persze bele lehet látni ezt-azt a régebbi Doomokból, esetleg más régi hardcore lövöldékből. Én általában a sztoriorientált játékokat preferálom az alapvetően gameplayre koncentrálók helyett, mivel számos játékkal csupán a gameplay élménye miatt nem játszanék, de az alábbi új videóanyagok alapján - mert ugye 3 részletben volt feltöltve a linkelt csatornára, én csak az elsőt linkeltem, közel egy óra az összes, remélem végig láttátok és azalapján írtatok véleményt - csak szeretni tudom az új Doomot. Ahogy elnéztem lényegesen több és kidolgozottabb sztoris anyag lesz benne, mint amilyet & amennyit vártam, így én semmiképp sem mondanám rá, hogy alig több a várható szingli egy botos deathmatchek sorozatánál - és ha relativizáljuk, ez más játékoknál sem feltétlen van másképp, csak a körítés mennyisége és minősége hullámzik. Tetszik, hogy alapvetően nem klasszikus lassabb hátborzongató horrorként próbál félelmet kelteni, hanem inkább az ellenfelek számával, gyorsaságával és puszta erejével. Magasabb nehézségen játszva valóban kihívás lehet majd folyamatosan megfelelő döntéseket hozni, vagyis pusztán életben maradni még pár másodpercet, majd egy-egy nagy harc sikere után, pár HP-val, erősen szívdobogva kifújni egy halk b4zdmeget. Tetszett, hogy Dark Souls-féle nehézséget ígérnek és folyamatosan elvérzős streamsikereket vizionálnak...nekem bejön majd, ha kidolgozottan és átgondoltan lesz nehéz, nem amolyan elb4szott Dark Souls-féle dizájn hiányosságok és bugosság miatt. Sorry DS fanok, de ez van, ti is tudjátok, csak ti úgy élvezitek... Manapság kevés játékban látni ennyire agresszív ellenfeleket és a demózott anyag csak közepes nehézség volt...néha jól össze tudnak gyűlni az impek, sőt ha van még pár eltérő ellenfél is, öröm nézni, ahogy mindenhonnan hullik ránk a válogatott 'áldás'...f*cking glorious. Megjelent már?
  • bardocz

Érdekességként.
  • Dency
    Nem azt kell nézni hogy 10-ből 3 embernek nem tetszik hanem azt hogy 10-ből 7 -embernek tetszik, és a többség a lényeg. Azt nézed globálisan is nagyon jó értékelést kapott a Doom 3.
  • Totti5
    Jó sosem lesz mindenkinek. Doom 3 sem tetszett sokaknak anno.
  • Dency
    Szerintem inkább az a baj hogy átmentek egy kicsit Duke Nukem stílusba, ez a b@sszuk szét a szörnyeket teória. Ez egy kicsit fura szerintem most sok embernek, valljuk be nem ezt szoktuk meg a Doom-tól. Valami olyasmit kellett volna alkotni ami a régi klasszik doomot és a doom 3 -at ötvözi, arany középút. Tenni kell vele egy próbát vagy tetszik vagy nem. Én mindenképp kipróbálom, már csak azért is mert a Doom volt az első FPS játék amivel játszottam.
  • Totti5
    Pont az lesz ami, ez világos.
  • Kandurex
    Ez is OK. De nem hiszem, hogy olyan nagyon más lesz a játék, ha már eleve így promózzák. Meg minek mutatnák be másképpen, mint ami?

Mindegy, mint írtam, mások az igényeink. Én nem ezt vártam. Ennyi.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.28. 15:47:06
  • Totti5
    Run&gun gameplay, amúgy könnyű fokozaton tolta, semmi kihívás vagy babrálás nem volt benne, nyomta, szakadt szét és ment tovább sértetlenül. Azt hogy mi lesz még benne, milyenek a pályák felépítése intenzitása nem tudjuk, szerencsére sokat nem mutattak így meglepi.

• Kandurex
    Nem a gyökerekkel van gond. Sőt, kifejezetten fasza, hogy visszaköszönnek a régi ellenfelek, pálya betétek stb. stb.

A partfis bonyolultságú és 5X gyorsított játékmenettel van gondom. Egyébként nem is világos, hogy kiket is akar a játék megszólítani a gyökerekkel, akik az első részt csapatták nagy részük már nem is játszik, a másik része meg igényesebb lett.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.28. 15:45:11
  • bardocz
    Akkor most az a baj, hogy a játék visszamegy a gyökerekhez, vagy az, hogy nem? :)
    Itt is lesznek secretek, az 1-2 pályáin lehet majd játszani elvileg. Tricks&traps remélem benne lesz, ott a cyberdémonos szoba jó nagy szívás lenne :D
  • Kandurex
    Nem is erre gondoltam.

Amikor mutatnak ilyen kampány bemutatót, nem egy jól felépített single player jut eszembe, amikor nézem, hanem egy deathmatch bot -ok ellen.

Ettől még ez lehet egy jó játék, ...csak nem ua. az elvárásaink, így majd' negyed évszázaddal az első rész óta.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.28. 15:33:08