Az év játékosa...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fanka93
reklámfocista<#wow2><#wow1> ha lipcseji petike lõne 30 gólt egy szezonba,a világ legerõsebb bajnokságában,akkor õ lenne "reklámfocista"?
GRAT!

szucsy89
1. C. Ronaldo
2. Fabregas
3. Torres
kasokaa
Remélem lassan nem ott tartunk, hogy megmondjuk kire lehet szavazni, kire nem. Azért lassabban <#wow2>

de eddig szinte mindenki csak a reklámfocistákra szavazott... akkor meg nem tökmind1? 😄
miilann
de pont akkor lenne az h csak a 'reklamfocistak'ra mennének a szavazatok

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

sajnos

REAL MADRID

Matthew Prosac
Tényleg ennyi 'jóképességû' emberrel élünk együtt?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Grove4
Del Piero

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

kasokaa
Nem kell akkor idejönni és kész, további kellemes napot.

limperatore
eztafostopicot

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szerintem csak azokat kéne beleírni, akikre sokan szavaznak, a többiek úgyis elhanyagolhatóak, úgylátom...
zaki
én a premier ligáról beszélek

kasokaa
Thierry Henry mikor volt a legjobb játékos 2002b-ben vagy 2003-ban talán, mindegy a lényeg, hogy nekem sokkal jobban tetszett az akkori játéka, labdavezetése. Azt viszont nem értettem, miért David James lett a második, nem kísértem nagy figyelemmel a kapusokat eddig "focis" pályafutásom alkalmával, de õt nagyon tehetségesnek tartom.

lehetne csak nemfér a bannerba 50-100 játékos 😊)

REAL MADRID

kéne itt is valami szavazó mottor a banner hellyére, egyszerûbben menne a dolog
Matthew Prosac

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

teszem XD

tess:
Adebayor
Torres
Drogba
felejtos a dolog inkább lépjünk a spanyol bajnoksághoz 😄D

REAL MADRID

Matthew Prosac
szted így májusban, a bajnoki szezonok végén mégis mire gondolok?
neteddahülyét thx

minimize
F.Torres
E. Adebayor
C.Ronaldo
Go Gunners Go!!

No one can stop Death!

sztem teljesen mindegy 😊

REAL MADRID

sorry, de nemigazán írtad le, hogy most akkor az év vagy a szezon játékosát akarod<#rolleyes>
Matthew Prosac
kössél már bele ezaz.

Taranov
Az tuti, hogy õ ebbõl profitál, de hogy a Nike-nak miért éri meg megutáltatnia magát ezekkel a mindenhová beférkõzõ reklámokkal...

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

miilann
bizonyára,legalabbis valószínû h nem saját szorakoztatására reklámozik.

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

9csöves9
baszki ti ezért pénzt kaptok?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

kasokaa
Ez nem feltétlenûl igaz, gondolj bele, attól még hogy te ott látod õket, és a reklámokból ismered pl. Ronaldot avagy Persie-t, nem jelenti azt, hogy õk a legjobbak /persze azt meg kell hagyni, hogy nagyon jó játékosok/. Egyszerûen annyi van, hogy az elért sikereik miatt, illetve ismertségük miatt kérik fel õket ilyen reklámfilmekre. Ennyi

ezis egy reklám 😄DD ezek is sztárok

REAL MADRID

értsétek már meg hogy itt mindenki a saját véleményét irja le ... nem kell belekötni hogy reklámarcok meg hogy csak csatárok

akinek nemtetszik ne szavazzon és ne jöjjön ide

REAL MADRID

kicsikacsa23
Focisvideo

Ilyesmire gondoltam. Ez például tele van jó focistákkal..

is it okay if i think its lame to dance?

az év játékosát nem decemberben kellene választani?????
most még csak május van<#zavart2>
max a szezon játékosát tudnánk 😄
kicsikacsa23
Ilyen alapon azt is mondhatnánk, hogy azok a legjobb focisták, akik a reklámokban szerepelnek, mert azokat látják leginkább, s a legtöbb ember öket ismeri. Pedig ez ugye nem igy van.

kasokaa
1. Ronaldo
2. Evra
3. Torres

Hogy én is felállítsam a sorrendemet : )

9csöves9
1.Ronaldo
2.Adebayor
3.Evra

az olaszra igencsak kiváncsi leszek😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

kasokaa
Nem gondoljátok hogy Ronaldo sikerei mögött egy hatalmas adag pszihológia is van? Remek játékos ezt meg kell hagyni, de nem hiszem el, hogy a csapatában nincs egy ember sem, aki felérne vele. Mindenesetre teljesítmény alapján rengsorolni,

ForzaInter
teljesen mindegy nem ezen van a hangsúly, akkor támadó, én csak arra akartam kijukadni hogy mindenki legjobb gólövõket jelöli szinte... az amugy tényleg nem kérdés hogy Ronaldo az elsõ.

Yo, Bitch!

Matthew Prosac
Ronaldo nem csatár...

ForzaInter
mert csak csatárokat jelölnek, vajon miért... aki rendzseresen figyelemmel követte valószínüleg csak nem góllövõlistáról ír be 3 nevet, majd olasznál írok.

Yo, Bitch!

Matthew Prosac
akkor miért vádolod meg a többséget azzal hogy csak számok alapján rangsorol, ha te nem is követted..

1. Ronaldo (nem kell magyarázat)
2. Adebayor (nagyon megy neki ebben a szezonban)
3. Anderson (hamar beilleszkedet és világklasszis játékos lesz belõle)

ForzaInter
nem írok be semmit, mert idén sajnos nem tudtam figyelemmel követni plt...

Yo, Bitch!

Matthew Prosac
egyetértek de angliában ez egy ilyen szezon volt. ha elolvasod a magyarázatokat akkor szerintem egyet kell értened nagyjából ezekkel a nevekkel, ugyanakkor Ballack, Evra, Ferdinand, Cesc, Carragher is simán ott lehetne.
de érdekes pl Berbatov senkinek nem jutott eszébe.

kicsikacsa23
Ide csajok is jöhetnek? nagyon unatkozom és nem nagyon vágom ezeket a dolgokat. Viszont mindig érdekelt a foci. Szerintem nem feltétlenül az a legjobb focista, aki a góllövö listában az elsõ

tobias88
hát, nagyon úgy tûnik hogy csak az a kérdés, hogy Adebayor vagy Torres lesz a második
akk te azokat ird be 😊

egyébként lehet jobblenne posztra szavazni és naponta uj szavazás 😊

REAL MADRID

ForzaInter
topiknak meg így nem sok értelme van, mindenki számok alapján rangsorol, legtöbbjük nem is nézte plt, csak megnézi góllövõlistát és azt 3-at leírja hogy x gólt lõtt, és ezért ott a helye... simán lenne pár védõnek és kp-nek vagy kapusank is helye 3-ban, de mindegy... egyébként nem rossz ötlet a topik.

Yo, Bitch!

Matthew Prosac
40 összesen, de abban BL, FA stb is bennevan, azt õk nem számolják.

Matthew Prosac
Többen felhozták hogy legyen rövidebb a szavazás ideje. Egyet kell értenem, aki voksolni akar az 3-4 nap alatt úgyis megteszi, aki pedig nem, az nem. Tehát az új határidõ:

Az év játékosa a Premier League-ben
ÚJ határidõ: 2008.05.07, 0:00 - 2008.05.10, 23:59
vagyis szombat éjfélig

ForzaInter
nem 40?

Yo, Bitch!

kasokaa
Felmerûl bennem a kérdés, hogy tényleg C. Ronaldo ennyire jó, vagy a többiek nem tesznek meg mindent a cél érdekében.