19
Ballance és Switchball stílusu játék
-
xido #19 találkozni találkoztam vele,de csak free-mod megy,időre meg pontra menő része nem..szóval stream megvevős egyelőre... -
#18 Igen hogyne, innen még akurvaanyádat is le lehet tölteni (nem személyeskedés, csak a poén kedvéért), vicces egy oldal :D -
#17 -
gregtom6 #16 Aki megtalálta vhol, az jelezzen.. -
xido #15 Na találkoztam vele...steamen lelhető fel..pár oldalon belefutottam és írták,hogy csak steam account kell,aztán bemásolni ezt azt és megy..hát 4 training pálya után sajna kilép és az alappályánál is...dobozos verzióról még nincs hír... -
#14 új videó -
#13 Mikor jelenik meg? -
#12 új videó:
-
#11 Ez a Marble Blast -ra jobban hasonlít szerintem :) Nagyon tetszik ez is. -
#10 mert autóversenynél és repülőszimulátornál is az irányítás a élvezet vagy mi, és itt is irányítod a kis labdacsod és örülsz a fejednek :) a cél hogy végigvidd a pályát és közben örülsz a virtuális fizikai (de jól gurul), a vizuális (de jól néz ki) valamint a érzékelési (de jó dolog ezt mozgatni) élménynek :p -
#9 Soha nemtudtam mi a jó ezekben, de ezt csakazért is kipróbálom, hátha rájövök. -
#8 huh ez jónak tűnik:) -
#7 Pedig csak 1 vacak golyóterelgetős játék jó grafikával:P hát van aki szereti:D én anynira ne mvagyok oda érte:D -
#6 Ballance és switchball nagy kedvenc. Ezt is várom már :) -
#5 +fav
trackmania golyókkaL:D -
#4 Trackmania balls:D
/fav:) -
haxoror #3 /fav -
#2 -
#1 Egy újabb ígéretesnek tűnő alkotás, a golyóterelgetős játékok kedvelőinek!
Aki szerette a ballance-ot és a switchball-t annak biztos ez is fog tetszeni.
gametrailersen ue. amennyiben youtube-rol leszednék
Készítők oldala.
Megjelenés még idén.