280
Blu-Ray,HDDVD filmek egyéb formátumba való konvertálása
-
#40 nem a monitor tud akkorát, hanem a te monitorod, ez lehet. az enyém 2048*1536-ot tud, persze nagy böhöm CRT. egyébként pedig egy normális lejátszóval le tudod menteni a film bármelyik képkockáját teljes felbontásban. -
#39 Idézeta a topik címéből:
"Minden, amit a HD videóanyagok lejátszásáról tudni érdemes"
Engem különösebben nem érdekel ha ott van konvertálás is meg a lejátszás is egy helyen, de akkor változtatni kell a címen és kész. Mert így ennek a topiknak is van értelme. -
#38 Igen. Én is pont erre céloztam! -
#37 Akkor a HD videók topic miért nem jó? Az nem tartozik bele? -
#36 Éppaz hogy a HD filmeket akarjuk dvd-be vagy egyép kisebb formátumba átkonvertálni! -
"Blu-Ray,HDDVD filmek egyéb formátumba való konvertálása"
HD minőségű filmeket nemcsak mkv-ba lehet konvertálni! Létezik még egy rahedli más formátum. -
#34 Persze, és nyissunk egyet e készítésről. Ilyen erővel egy játékrol lehet nyitni, egy hol lehet leölteni, hol leeht megvenni, hol lehet játszani, végigjátszás, idiótaságok, nomálisak.
Ne akard megmagyarázni, nem használtad a keresőt, és nem is olvastad a topicot. Van ott kiírás, konvertálás, lejátszás is. -
#33 + lejátszás! -
#32 Az kiírásrólszól nem?
Ez konvertálásról!! -
#31 Van már ilyen topic. Ban, del htx.
Még egy. Ulra Ban, kereső használat nélkül. -
#30 na így már van értelme
az előbbinek nem sok volt -
#29 Verziószám? nekem 3.0.0.9. + leszedett telepítéskor valami cuccot nem naon figyeltem -
#28 De sztem se blu-ray minőség...sokkal tisztábnak kéne lennie! -
slylecz13 #27 Nekem nem eszi be a ConvertXtoDVD!!!!!
Mi lehet a gáz? -
#26 És azt hogy?
A monitor max 1440x900 felbontást tud! -
#25 Direkt lekicsinyítettem hogy beférjen a topicba!
Windows Media Player 11-el néztem Paintal kifotóztam bitképbe elmentettem áttettem photoshopba átméreteztem kimentettem jpegbe!
De itt a rendes méret!Ja és a monitorom felbontása 1440x900!
-
#24 de bakker, mind a két kép 1024 * y felbontású.
ami egyrészt nem DVD szabvány
másrészt akkor minek konvertálod? -
#23 na ja, de a 2. is kicsi BD-nek :)
1920*1080 lenne a korrekt eredeti felbontás. -
n3whous3 #22 sry, blu-ray disc -
n3whous3 #21 Dehát a második kép... kurva kicsi. Ez tuti nem blu-ray, nem kicsinyítetted össze mikor feltöltötted? VAgy a blu-ray dvd-d amin nézed alapból szar minőségbe rakták rá, csak ráírták, hogy blu-ray, meg telebaszták extrával? -
#20 -
#19 AVP2 ;) -
#18 vagy fordtva az 1.?
Blu-Ray-nél szélesvásznúbb mivel hogy a HDtv-k is widescreenek. -
#17 ?? elolvastad mi van odaírva?
Az első kép DVD a második a bluray -
#16 Biztos hogy az első az Blu-ray csak mert kicsit kicsinek tűnik a kép... -
#15 nekem olyan kéne ami mkv-t butít .aviba
valaki valamit tud ajánlani?
(egyébként 20perces animekhez kell x))))) -
#14 Küldök neked egy progit,amit krekkelni kell csak meg magyar is. És természetesen könnyen kezelhető. -
#13 Zavaró lehet hogy nem pont ugyan az a jelenet de sztem a képi különbség akkor is látható! -
#12 Átkonvertálva DVD-be(próbaverziós progi):
Eredeti Blu-Ray:
Képarány változot, meg sztem kicsit romlott a minőség... -
slylecz13 #11 Ha rájöttem, megírom... -
#10 Jó kérdés!
Ezt én is szeretném tudni mert ugye mellé van rakva a hangfájl! -
#9 Na mind1 nem csináltam képet.
Rövid részletet átkonvertáltam és tényleg elég jó lett a minőség! -
slylecz13 #8 És azt hogyan tudom megoldani, hogy a mellete levő ac3-as hangot kicserélje az alapból benne lévő angollal?
-
#7 Ez tök jó!
Minygárt csinálok egy kis próbát!Rakok be képet! -
#6 Minőség nem romlik, ha sima, analóg TV-n akarod nézni. Felbontását változtatja meg. De ha utána is egy HD tv-n akarod nézni, akkor nem érdemes átrakni DVD-be.
Konvert ideje az gépfüggő, duplamagos procival kicsit kevesebb, vagy legalábbis akkor tudsz közben mást is csinálni, amúgy 1 óra környéke egy teljes dvd létrehozása. -
#5 Nekem kb 2-2,5 óra alatt végez vele,de ha két magos proci van a gépedben,akkor 30-40 perc alatt végez vele. -
#4 És sok idő még átkonvertálja?
Mennyire lessz rosszabb a minősége? -
#3 DVD-be a ConvertXtoDVD nevű progi tudja.
És a minőség romlását nem nagyon veszed észre tv-n. Én már csináltam ilyet és baromi szép,éles a filmnek a képe. -
#2 Tapasztalatok,programok...Mennyire romlik a minőség? -
#1 .mkv formátumú bluray videót aviba,dvdbe konvertálni mivel?hogyan?