Külföldi munkákról
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Svédországban egy ápolónõ átlagfizetése jelenleg 24 994 svéd korona (525 ezer forint), Dániában pedig átlagosan havi 24 ezer dán koronát keresnek (790 ezer forint).
Értitek!? 800k-t keresnek és béremelést követelnek <#vigyor>#vigyor> Itthon meg jó ha 100k-t hazavisz egy nõvér... Elképesztõ...
Saor Alba
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Érdekes modon angliában meg tudsz élni a kétkezi munkából, félretenni is tudsz, odahaza ugyanezt nem igazán teheted meg. Persze a kétkezi munka, pincérkedés stb nem lehet hoszutávu cél sehol sem, de azért elég szomoru hogy otthon a minimálbérbõl nem lehet megélni...
Pl az északi országokban a szakszervezetek határozzák meg a minimálbért, az egyes szakmákban, ezért nem teheti meg egy cég hogy olcso románokat vesz fel, mert nagyon keményen megbüntetik, és mivel a fekete munkás alkalmazása is súlyos pénzibírság, akár börtön is lehet, mindenki legálisan dolgozik, te is védve vagy a cég is fizeti az adokat, igy mindenki jol jár... itthon meg a csalás megy csak, persze ilyen adoterhek miatt meg is értem....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Aztmondta a pizzafutárkodás gáz volt mert egy két gangos fekete betámadta, meg mindig volt velük gondja. Volt egy egy szobás lakása és ennyi.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Teny, hogy dragabb ott enni mint itthon, de messze nem annyival. Nyilvan nem a Harrots-ban kell bevasarolni, meg az Oxford street legmenobb ettermeben kajalni, hanem meg kell talalni azokat a helyeket ahova a nem turistak jarnak enni. En egy chicken cottage nevu helyen ettem sokszor (sultkrumpli, csirke, cola menu, kb 3 font), hetkoznap meg egy kozeli helyen ahol 3.5 fontert olyan ebedet adtak, hogy meg sem birtam enni, es nem azert mert szar volt csak sok.
Es akkor ennyit a kajarol ami dragabb mint itthon (a szallas, meg a kozlekedes is sokkal dragabb egyebkent, ott van csak nagy kulonbseg), viszont pl ruhak, muszaki cuccok, ugyanolyan aron vagy meg olcsobbak is
Saor Alba
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én is ápoló vagyok egyébként de nem Londonban, hanem egy kisvárosban. Másfél éve vagyok kint, de az ápolósdit csak mostanában kezdtem úgyhogy nemtom mennyit tudok majd félretenni. Mondjuk London megint más: nagyon drága minden :(
A szar magyar tapasztalat itt is megvan sohe nem allok meg egyel sem beszelgetni... Sajnos sok a bunko muveletlen allat aki mikor segitesz neki hatbaszur... Bunko egy nepseg vagyunk...
Aki nagy cashre hajt az máshogy is mehet. Nagy cégekhez kell menni akik külfödre is küldik az embert. Akkor olyan bért kapnak, mint a kintiek. Cimbim az egyik távközlési cégnél dolgozik és bejárta már fél Afrikát (szó szerint!) és járt szerte a világban olyan helyeken ahova és soha nem fogok eljutni. Persze az is szar, hogy nem mindig olyan jó móka ez. Ukrajnában 3 hónap, vagy Szaúd-Arábia hosszútávon. Se pia, se nõ és kurva meleg van..
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mielõtt kirobbana a 3. wh: tisztelet a kivételnek, és ez csak az én tapasztalatom! Bárcsak ne ez lett volna...
Külföldön poén lehet dolgozni, nekem legszimpibbnek talán mégis az "itthoni munkavállalás külföldi cégnél" megoldás tûnik. (Normál kesh, no beilleszkedési problémák)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
REAL MADRID
(a csajom szlovak es nem utalja a magyarokat kirohogott mikor modtam neki hogy a szlovakok utaljak)
Amen.
Saor Alba
Ha találsz egy munkaközvetítõ céget pl: milliófontoknapokalatt kft. akkor el kell menni a munkaügyi központ külföldi osztályára vagy vmi ilyesmi a neve és ott neked le tudják ellenõrízni, hogy az adott cég be van e jelentve, legális stb.Címeket pedig sztem ott is tudnak adni. Ezenkívül meg van a net. www.gumtree.com és www.jobcentreplus.gov.uk
Köszönõviszonyban sincsenek a minõségi vendéglátással, igazából a lehúzásra rendezkedtek be, mert ugye az ország adottságai miatt dõlnek oda a turisták.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)
érdemes elgondolkodni rajta
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
tudod kit nem szeretnek? nem akarom sorolni, mert még rasszistának tunnék, de csak egyet kiemelnék: lengyelek, na veluk már ki van a fasza az angoloknak is, annyian vannak már kint hogy borzaszto, veluk van tele a munkanélkuli hivatal, keruljétek õket, nem épp igaz a lengyel magyar jobarátság :)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ