Külföldi munkákról
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezen az oldalon jobb lent találsz egy hirdetést a transferwise-ról, ami viszonylag olcsó és biztonságos is.
http://www.londoniapro.co.uk/
Tud valaki valami olyan lehetõséget, amivel olcsón és biztonságosan tudok utalni Magyarországra külföldrõl?
MENEKÜLJ!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
ReaL MaDRid x siempre
mennyi pénzbe fog fájni? a benzin 55000 ft lesz ha itthon tankolnák 100 on 7 litert eszik az astra!
németbe nem kell fizetni autópályamatricát, azt mondták bent a benzinben!?
csak az a baj hogy a kocsimnak a jobb elsõ elejét melóhelyen megnyomták targoncával! a lámpa hátulján törött el a mûanyag és a tetején amivel rögzítjük a lámpát ki kéne cserélni!
úgy átengednek a határon hogy látszik rajta a karcolásnyomok! a kerékívben lévõ dobbetét vagy mi, törhetett el de nem mozog rajta semmi
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Megegyszer : 1, Nemet munkaadojuk lesz korrekt munkaszerzödessel amit en felügyelek.
2,Nemet biztositasuk
3,Velem nem szakad meg a kapcsolatuk.24 honapon keresztül az Önnök netto bereböl az en jutalekom havi 140 Euro .Ezt irasban rögzitjük. Biztos vagyok benne hogy önnok meg lesznek elegedve.
4,Netto berük minimum amit kezhez kapnak az en jutalekom levonasa utan cirka1250 Euro.A szallas már levonva. Erthetö??
5,Hazajaras 5-6 hetente.
május 2. kell kimenni a céghez, iylen próbamunka!
A benzin 1.65 és 1.71 között van.
HA esetleg valami konkrétan érdekel írj még nyugodtan.
Majdnem ennyit keresel itthon, de itthon a 150e Ft-bõl lejön még a kaja-pia (utazás és albérlet/rezsi) is, nem igaz? Szóval nem igazán értem a kérdést. 😊
Hogy mennyi az albérlet, utazás, élelmiszer költsége, az függ attól is, hol, milyen vidéken sikerül munkát találnod. Vannak ilyen oldalak, túl precízen nem érdemes rájuk támaszkodni, de hozzávetõleges adatoknak megfelelnek.
Én mondjuk úgy számolnék, hogy 400-500 euró körül lehet az albérlet, és mondjuk havi 500 euró a járulékos költség (étel-ital, bejárás), szóval maradna 300-400 euró havonta a zsebedben (ebbõl még mindig kell költened, ruházkodásra, telefonra, internetre és egyebekre). Ez szerintem nagyon is korrekt elsõre. Kezdõ fizetésbõl ne arra készülj, hogy annyi marad a zsebedbe, mint amennyit itthon összesen keresel...
Tipikus hiba a külföldi munkavállalással az, hogy a naiv lélek azt képzeli, hogy külföldön minden szép és jó, könnyû jó munkát, jó albérletet találni, ott majd jól megbecsülik a munkáját, és így tovább. Aztán sokan kiábrándulnak, hogy azért külföldön sincs kolbászból a kerítés...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
azt mondta hogy kapnék 1300 eurót mivel még kezdõ volnék viszont fél éven belül beérném a többieket!
gépésztechnikus és esztergályos vagyok! de még nem dolgoztam a szakmámban csak iskolai gyakorlatom van!
mennyi lenne a havi költségem kint? mert azért nem mindegy hogy ha keresek 350 000 ret és a felét elköltöm kajára piára! és csak 150 000 marad! majdnem ennyit keresek itthon
Németországba megyünk melózni ha minden jól megy.
Az lenne a kérdésem hogy e85-öt tényleg olyan nehéz kint tankolni vagy csak én nem találtam meg a módját?
ReaL MaDRid x siempre
Írországba megyek majd melózni, nem akarok repülõvel, mert vinnék elég sok cuccot, ezért a kocsi mellett döntöttem.
Tudtok valami oldalt, ahol útitársat lehet beszervezni?
Egyedül kicsit húzós az összeg amennyibõl kijön, de felezve már nem annyira gáz.
|Származási hely: Degec|
Nekem épp ma ajánlottak egy oldalt: www.dhir.hu
Nézd meg, ez egy kecskeméti cég, bár én még csak egy embertõl hallottam róla, de õ dicsérte! 😊
Egy próbát megér!
ReaL MaDRid x siempre
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!
Lehetõségem lenne kimenni külföldre dolgozni választhatok a mosogatás és a szoba takarítás között, de egyenlõre nem tudom melyikre jelentkezzek. Szerintetek melyiket érdemesebb? nem fizetésben kérdezem, hanem melyiket kényelmesebb csinálni?
Vagyis inkább olyan lenne jó ha valakivel mondjuk aki már régebb óta kint dolgozik azzal mennék. Mert egyedül nem nagyon vágnák bele a dologba, haverok meg nem nagyon akarnak kimenni külföldre.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Külföldi állás, külföldi munka nyelvtudás nélkül az eu-ban, folyami és luxus hajókon.Gyere és dolgozz külföldön
REAL MADRID
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
Nem egy nagy karrier, de ritka konnyu kezdesnek.
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
Én mindig egyénileg keresgéltem lehetõséget.
Minden országról külön külön infóztam, hogy mit hogy merre...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Szeretnék szerencsét próbálni😄
A papirt oedig elfogadják, sõt olyan idioták, hogy magyarul is jo nekik csak legyen rajta pecsét...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
You can read about taxes in Denmark by clicking on the link
http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1717885&vId=201759"
Ezt a skat küldte! Milyen segítõkészek...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''