Az nVidia szerint eltűnhet az ATI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te meg nem érted a viccet! 😄
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Az FX idejében volt minõségrontó eljárás, hogy több fps-t kapjanak, de ez már régesrégen lerágott csont...
PCI frekvencia emelést hol találtál??
Ha így trükköznek, tényleg gondjuk lehet.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Másrészt: hol vannak az SM4 eredmények? Vajon miért hiányoznak egy ilyen "elõremutató" architektúra esetén?
Egy barátom jegyezte meg, ohgy SM3-at legelõszõr 2006 végén kérték kötelezõen a játékok. Ez kis ferdítéssel igaz, de gondolom 2 évre venni luxuskártyát ugye.
Ati kártyák nagyon túlárazottak voltak.
GF FXek meg nem voltak annyira rosszak, mint ahogy elterjedt róluk a pletyi. Ez már megint annyira nagy ferdítés, mint hogy szar a Vista vagy szar az AMD ma vagy szar az Ati ma.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
A COCA-COLA SZERINT MEGSZÛNIK A PEPSI!!
"...A kólagyárunkban végzett reprezentatív felmérés szerint a Pepsi szar. A mi italunk pedig finom és egészséges, ezért idõvel mindenki csak Coca-Colát fog inni..."
By Coca-Cola<#action>#action>
amúgy megismeritek sztem:
Mennyi 2+2?
Intel?
Kettõ meg kettõ az öt!!!!!
AMD?
Kettõ meg kettõ.... az öööööööööööööööö..........öööööö..... négy 😊
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Igy rohadtul más. Még ha félig igaz is, már az is jó.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
NEm csak az van, hogy NV-re vannak optimalizálva a játékok nagy része, de még a driver is csal. És még úgysem mennek valami jól NV kártyák. Persze, most leehtek GameStar, hogy "jajj de szupi az NV" (nyal), de nem. HD 3850 és HD 3870, de még a HD 2900Pro és HD2900XT egy remekbeszabott kártyák voltak, nagyon erõsek (NV optimalizáltság ide vagy oda, esélye sem volt 2900Pro ellen a 8800GTS akkori verzióinak, holott a Pro olcsóbb is volt).
Phenom meg igen elõremutató technológiákat használ! Remekül össze van építve. Csak az a aj, hogy a hazai szaklapok mindegyike NV és Intel seggnyaló lett. Jó, ha jobb, akkor okés, leeht mondani, de baromságokat nem!
Péla: 8800GTS legújabb (immár hármas) verziója 512MBos és nyitója 90k-100k között. Erre a nagyon nagy matematikus egyik hazai szaklapnál írja: jóval alacsonyabb, mint 100k-ba kerül. HD3870 meg nyitó 62k és erre: jóval drágább, mint 60 ezer. Na ennyit errõl. És ha megnézzük (na nem 1280ban, az csicska felbntás ezeknek) nem is akkroa a difi, mint amit mutatnak.
phoenix1 : szinte minden hónapban van leárazás. Jelenlegi legjobb vétel Intel Core2Duo E8400 vagy E8200, illetve E4500 és E6750!
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
A GPU terén is valami hasonló van, bár ott az nV pofátlanul magához vonza a nagy játék fejlesztõket.
Szerintem az lenne a legjobb, ha az ATI/AMD most kidobna egy nagyon erõs GPU-t, amit nem kell lecserélni 1-2 évig. Ez idõ alatt lehetne fejleszteni is, és a sw-esen is utól tudná magát érni. Régebben az x generáció legerõsebb tagja gyengébb volt mint a x+1 generáció közepe. Ma ez sajnos nem mondható el, és fél évenkét van újabb generáció.
Azt is el tudom képzelni, hogy az AMD kifejleszti az integrált GPU-it, elszívja a mérnököket az ATI-tól és aztán eladja. Így viszont tönkre fogja vágni az AIT-t...
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Szerintetek melyik procit éri meg venni úgy teljesítmény mint ár kategóriában: AMD vagy Intel? Úgy tudom, hogy az Intel procik most olcsók.
Delac, nekem a 6800assal voltak bajaim, kb fél évbe telt mire el lett intézve <#whatever>#whatever> de ettõl függetlenül kitartok nVidia mellett; a hazai boltok garancia-politikája meg nem a gyártót minõsíti, úgyhogy arról ennyit. xD De mi a gondod a driver supporttal? o_O
HD 3850 est 25ért vesztegetik, erõssen nincs 1 árban a 9600GT-vel...
(szerintem ez a bestbuy)
HD 3850 VS 9600GT teszt
Asus Commando - E6600 - 4GB DDR2 Kingston HyperX 1066 - HD 4870
Jelenleg a 8600 GT-vel hálistennek semmi gond,(kopp kopp) leszámítva a driver support minõsíthetetlen mivoltát.
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
Aztán áttértem az ATI-ra és azóta is tartom hûen tartom magam ehhez a márkához, mert jók és megbízhatók. Ha megfelelõ szériából választ az ember, akkor simán kenterbe veri az nV-t. És itt jön ki a már említett nV optimalizáltság a programkínálat terén. Az ATI kártyák felhasználási köre sztem jóval szélesebb! Bár jelenleg nem vagyok 'up to date' a mostani kártyákat illetõen...
Ami meg az AMD-t illeti. Szerintem... Világ életemben AMD párti voltam. A 486-osom óta AMD vassal tolom és semmi panaszom nincs rá.. Sõt! Szvsz jobban nyúzható és megbízhatóbb is, mint az intel - kevesebb gyerekbetegséggel. Mondjuk szokni kell, dehát ez minden géppel így van. Jelenleg egy két és fél éves AMD-ATI kombós géppel nyomom, és ahogy elnézem még kb. 1 évet ki is fogom húzni simán! Mondjuk keveset játszom, de alkalmazási téren (CAD, 3D...) még mindig simán elegendõ a teljesítmény... Sok cimbim, aki intellel és nV-vel nyomul nem mondhatja el ugyanezt... Vhogy. azok a gépek kevésbé user barátak és hamarabb is "öregszenek". <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ravkin: hidd el, hogy félnek, nem mindenki olyan mint te, hogy csak a jelen után +2-3 másodpercig képes csak gondolkodni..
Delac: inkább 'rendes' kártyákat kéne elõször csinálni..
Cikkhez: no comment. nVIDIA kegyetlenül gusztustalan egy cég, így 'teljesítmény, úgy 'teljesítmény' (aposztrófok: egy dolog úgy magas sebességen futtatni egy játékot, hogy arra a kártyára optimalizálták(nV), szerintem sokkal durvább az, amit az Ati-k mûvelnek... ), de az szégyellje magát, aki nV terméket vesz. Hülyén és naivan hangzik, amit most így írogatok, de én ilyen emberek zsebét nem tömném (fõleg, hogy hosszútávon nem életképesek a termékeik.)
Blackmail the Universe
shaken, not stirred
Carmack marha jó dolgokat talált ki az új engine-jehez, viszont elég valószínû hogy ugyanúgy végzi mint az id tech 4, csináltak vele pár játékot és kész, az unreal 2.0 megverte elég alaposan. Az unreal 3.0 is le fogja nyomni az id tech 5-t, sõt jelenleg azt a legjobban fogyó engine, és az id tech 5 ugyanazt a generációt célozza meg, és még sehol sincs egy vele elkészült precendens értékû játék....
shaken, not stirred
Az nV nagyon félhet tõlük. 😄
A kudarc az, ha meg sem próbálod.
Carmack is már kacsingat a voxeles megoldások felé. Csak hát ezt a módszert a novalogic is használta majd' 10 éve.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
"A tavalyi év utolsó idõszakát vizsgáló felmérések szerint az AMD és az Intel növelni tudta grafikus piaci részesedését, miközben az nVidia és a SiS stagnált - újra erõre kaphat az ATI felvásárlója?"
Ez egyszerû marketing nvidia részérõl. Abból is a stílustalanabb verzió. Látványosan lesajnáljuk az ellent és meglátjuk, hat-e a piacra...Minél nagyobb ember mondja, minél több helyen jelenik meg, annál többen hiszik el sajnos.
Stílusosabb és intelligensebb emberek(vezetõk) nem szoktak így nyilatkozni a konkurenciáról:
So they have to do these four multi-billion dollar projects...
A
Most egyenlõre elõnyben van, de csak addig, amíg az integrált megoldások el nem kezdenek feljönni. Akkor ugyanis bajban lesz, mert CPU-t, GPU-t lehet tenni egy alaplapra, de az nvidia chipet nem olyan egyszerû összeragasztani egy procival.
A