55
-
Rundstedt17 #55 igaz.... -
Komolytalan #54 IMDB 8. legrosszabb film, 1. legrosszabb rajzfilm, 1.4 milliárdból wazeeee, valaki kapjon már észbe, és csukja börtönbe ezt a sikkasztó g.cit! -
#53 Vagy annyira rossz volt, hogy a néző már csak azért is kiakarja ezt adni magából, úgyhogy ezt az IMDB-n teszi meg... -
#52 mostmar az elso:D -
#51 hát nemigaz az utolsó mondaton mindég befosok :-D! -
Loverman #50 "mindenkit divatfikázóknak neveznek" kik? passzív mondat, nincs alanya, így eléggé értelmetlen is;) lehet hogy valakik így tesznek, én biztos nem. -
winnie #49 akárcsak az, hogy a divatolókat leszólókat is divatozással vádolják. (ez a divatf*kázók egyetlen védekezése, afféle "nem is"-reakció, ami nem túl erős.)
(ellenben a divatolókat divatozással vádolókat divatozással vádolók leszólása nem az. még. mármint én errefele nem láttam ilyet:) -
pauly #48 Mint ahogy az is divat lett manapság hogy mindenkit divatfikázónak neveznek akinek valami nem tetszik... -
Loverman #47 pontosan így van. divatfikázás. és leginkább a fiatal magyar átlag netező köreiben divat.. -
znono #46 már megszületett ezzel akijelentéssel: A kis vuk sikere után elképzelhető a folytatás. -
dzsagon #45 magyar uwe boll van születőben -
winnie #44 " így szerintem egész objektív ítéletnek tekinthető az imdb-s eredmény"
jaja, ez így van, ezzel nem is vitatkozom:) -
Sance231 #43 Amúgy érdekfeszítő megnézni Gát György mester eddigi munkásságát, mind tévés, elsősorban produceri ténykedés. Kíváncsi vagyok, hogy kinek a nagy haverja lehet, ha egy ilyen ajánlólevéllel (Linda és társai, legutóbb béna kereskedelmi tévés próbálkozások) sikerült rendező székbe kerülnie és állami támogatást kérnie. Mindenesetre remélem, hogy gyorsan kikerül a köztudatból ez a förmedvény, és nem csorbítja a remek Dargay-film érdemeit.
winnie: Természetesen igazad van az arányokat illetően, de ez akármelyik másik filmnél is előfordulhat, így szerintem egész objektív ítéletnek tekinthető az imdb-s eredmény. Ez persze sok behatás miatt torzulhat: lsd. az USA-ban az afro-amerikai filmek helyzetét, vagy nálunk az Argo-t, ami a reklámkampánynak köszönhetően egész jó kritikákat és nézői értékeléseket kapott, holott kb. akkora kalap szar, mint a Kis Vuk. A Gát György rendezőgéniusz vezetésével készült műnél azonban a negatív kritikák annyira egyöntetűek, hogy nem hiszem, hogy ez a helyzet jelen esetben fennállna, és bizonyos szempontból mindegy is, hogy 1000 vagy 20 ember szavazza meg neki az 1-est (max nem kerül fel a "bottom-listára":)). -
Baliquez #42 Nyilván nem számít az orbitális bukta ha így is úgy is sikeres vállalkozás volt, és csak az számít hogy a zseton már el van téve. Hülye lenne a prodjűszer úr nem bepróbálni újra ha ezt szó nélkül hagyják. Nem mondom hogy a Kis Vuk csupán pénzmosás és közpénz hűtlen kezelése. De gondolom. -
Kagemusha #41 Nem tudja valaki, jelenleg hanyan lattak a filmet? -
znono #40 Kis Vuk 2???Nincs oly nyelvi szitok mely ráillene ekkora baromságra!!!Gát csak sokkolni akar minket akik a sárga földig hordjuk az ő mocskos kis rókáját.Nehogy már bárki elhiggye hogy lenne ennek a szemétnek folytatása!!!Valóban hihetetlenül sok ostoba ember van ebben az országban, de az hogy ennek a förmedvénynek zöld utat adjanak az kritikán aluli!!!Az biztos hogy ez a szemét gát jól fog járni megint!(direkt irtam kisbetűvela nevét)
Biztos vagyok benne, hogy olvassa a fórumokat miközben számolgatja az elsikkasztott pénzt!Ugyhogy gát, ha ezt olvasod: menj a P*csába és húzd meg magad filmezés, de legalábbis animációs film terén!!!Gratulálok!Te lettél a magyar uwe boll. -
nickwearby #39 Miért nincs hányós smiley
-
Ray78 #38 Jézusom......Gát egy szenilis barom ez már látszik és napról napra jobban hülyül. Az állami támogatásról érdekes módon a Fidesz a nagy pofájával nem akar népszavazást. Azért mi magyarok egy dologban világelsők vagyunk ennyi idióta nincs
egy országban se mint itt. Beleértve Kínát is....... -
pauly #37 Sajnos ezt meg sem kell nézni ahhoz hogy lássuk hogy egy nagy nulla az egész...a képek,meg a trailer magáért beszél... -
#36 Ezt a cikket nem is értem, már rég elmúlt április 1. !
Mert ugye ez csak vmi vicc?! -
#35 Tudom. :'''''/ -
#34 a kicsik simán megveszik a kis vukos menüt, ha adnak hozzá valami fröccsöntött műanyag bábut. egyébként meg asszem 2 hét múlva kezdi a meki forgalmazni. -
#33 Azóta javult a listán. Már a 4. minden idők legrosszabb filmjei között. De úgy 500 szavazó már talán az első helyre is ki tudja hozni :)
Ja, ha lesz második rész, akkor javaslom tragédiának írják a forgatókönyvet. Akkor talán lesz ember aki majd nem tudja eldönteni, hogy miért is van rossz kedve: 1. így akarták? 2. így sikerült? -
winnie #32 értelmezd, amit leírtam - hol védelmeztem? sajnos láttam a vukot, szerintem még az 1/10 is sok. csak azt írtam, hogy mint sok más filmnél divat erre egyest adni. (olyan kevesen látták, hogy csak na és mégis ennyi osztályzat van az imdb-n. elég csekkolni a fórumokat, hogy mindenki előer hogy köpdöste, meg utána, persze anélkül, hogy látta volna, csak képek és/vagy előzetes alapján) midnenki tudja, hogy 1/10, de épp olyan sikk f-kázni, mint uwe bollt.
az egész szimpla matek. minden tizedik magyar néző imdb-n regisztrált szavazó?:) gyerekfilmről van szó, vagyis nyilván jó pár 10 éven aluli néző is volt, akik nyilván nem regisztrált userek. kicsit túl sok a szavazat, a szimpátiaegyes:)
ld. az eszter hagyatéka, amit a vukkal egy héten mutattak be és többen látták. hány szavazata van? 10. vagy ott a sas tamás-féle 9 és fél randi. több mint 100e néző itthon két hónap alatt. hány szavazat? 44.
naná, hogy az is benyomja az egyest, aki nem látta, mert rühelli a film létezését és olvasta, hogy milyen sz-r. ennyi a megoldás. -
cateran #31 Egyetértek a negatív felhangokkal, (bár megfogadtam,hogy filmről véleményt nem alkotok,csak ha megnéztem)a képek és a trailer alapján bátran kijelenthető, hogy korszakalkotóan szart sikerült összehozni (a régebbi ff játékokban különb átvezető videókat látni)Hogy mi volt ezen 1,4 milliárd? Hát a rendező gázsija:P
-
smaszi #30 Már megbocsáss... te most komolyan gondolod amit modasz'? Mert én nem értem, mire föl védelmezed...Én tényleg nem nagyon szoktam elítélni filmeket (embereket sem) előre, na de ez...amikor először hallottam, h. mennyibe fog fájni, gondoltam, na, talán most készítenek egy humoros, igényes animációt gyermekkorom egyik kedvenc mesefigurájából...de e helyett kaptuk ezt... már a képekből is lehetett sejteni, h. itt nem lesz minden rendben, de mondom: "Megvárom az előzetest" No és amikor először végignéztem, hát... komolyan mondom olyan érzésem támadt, mintha kiraboltak volna...:( Szó szerint, ekkor vetődött fel elöször bennem, h. talán nem oda folyik az állam pénze ahová az való lenne...:(
Hanem ilyen "gát györgy" féle mocskok találtak egy remek pénzmosási/szerzési lehetőséget...:( "Hajrá Magyarország, csak így tovább!" Én mondom lesz itt még "56", de ne adja Isten...Az senki nek sem lenne jó...de sajnos affelé ahaladunk...:( -
winnie #29 az imdb-től nem érdemes elszállni, nyilván sok a divat egyes. nem lenne semmi, ha minden 10. mozinéző osztályozta volna az imdb-n:) -
Sance231 #28 Jaj, egy pici kiegészítés: az imdb szerint jelenleg a Kis Vuk minden idők 5. legrosszab filmje (ráadásul én még nem is szavaztam :D). Köszönjük, nagy tapsot az alkotóknak! -
chronos75 #27 Nekem is ez ugrott be, mint xido-nak. Gát Gyuri bácsi a mi kis Uwe Boll-unk!
szívem szerint odaadnám neki az állami támogatást 1 ft-osokban, egy zsákban, rákötném a lábára, hogy gyorsan elsüllyedjen a Dunában! -
Sance231 #26 Merchandising? Milyen merchandising? Még torrentre se rakták ki, nem hogy mercsendájszing :D. Kis Vuk-menü eddig tudtommal csak a kocsmában volt, bár ott is inkább a nagy Vuk szokott jönni hipp-hopp :D. Remélem, hogy a második rész már élőszereplős lesz, és Gát György sztárrendező fogja alakítani kedvenc mangaszemű pixeles rókáját, hiszen ugyanolyan vörös mindkettő.
Elnézést, de nem szeretem ezt a filmet :D.
-
#25 Na jó, de ez akkor működik, ha előre minden le van vajazva haveri alapon. Azaz: bukástól/sikertől függetlenül megveszik a HappyMealhez. Különben minek liszenszelnének bukott terméket? Ugyanez igaz a kulcstartóra, hajgumira, bögrére, Kis Vuk-os fürészelt csövűre, stb. :D -
Tyl3R #24 Tökjóó legyen még Kis Vuk 7-8-22:DDDD -
#23 JEEEEEEEE, MÁSZTHEV!! -
#22 nem csak a jegyeladásokból van pénz. az 1.4 milliárdot nem csak abból fogják visszanyerni (már ha visszanyerik), hanem a marchendise, vagy milyen rendszerből. tehát a kis vukkos menüt se ingyen csinálja a meki, hanem adott mondjuk 20 millát a gyurinak, hogy az ő levédett kis vuk nevét, meg képét, meg anyám kínja dolgokat rátehesse a mekimíl dobozára.
aztán lesznek biztos ilyen kis vackok, mint világítóspárna, kifestő, stb., valamint majd a tv-ben is tuti leadják, azért is jó pár milliót elkérnek. -
Yv@n #21 No ezért kell az internet járulék... Hogy legyen miből támogatni ezt :) -
Aram95 #20 Ezzel akarják kivégezni a Rémet. -
#19 > "Kis Vuk forgalmazási jogára már több külföldi cég is lecsapott."
Jaj, de szép. Lecsapott! Marakodtak rajta! Egymást licitálták felül! ;D
Tölem jöhet a Kis Vuk 2 - saját szakállra. Egy csepp állami támogatás se legyen benne. -
#18 pl egy horrorra! Miért nem csinálunk valami horrort? A magyar filmipar manapság ontja magából a szenny viígjátékokat, és szenny animációkat (igen a kis vuk :D), de egy horror sincs... (Taxidermia már közelített fel <-- még ilyen filmeket!) -
Loverman #17 hmm, IQ magasfokon a hozzászólásokban... -
silentb #16 Tudjátok az a röhej hogy ez ugye egy animációs film és ha netán hobbi CG animátorokra bízták volna akik szenvedélyből csinálják azt amit csinálnak akkor nem hogy 1.4 milliárdba de még 14 millióba se került volna és még minőségibb munkát adtak volna ki a kezükből az tuti (akár Dreamworks minőségben is)...és ami az "Így készült a Kis Vuk"-ot illeti tényleg nem a mai igényeknek megfelelő progit használták szerintem sem...