55
  • nessboth
    mi került ebben 1.4 milliárdba? Semmi. Gát Gyugyi szépen tisztáramosta a pénzt a pártjával együtt...KisVUk-ról szó nem volt. Aki látta az "így készültet..." annak elsőre leesik (1996-os 3d studio max-al dolgoztak állítom). Ezért csinálják a 2---Gyugyó nagyon jól járt ezzel...
  • MiZo81
    Immovable: teljesen egyetértek. Szentes mellett lakok, és valóban értelmesebb beruházás lett volna a legimentő bázis. A 100 milla mehetett volna az építésre, 150-ből meg még évekik lehetne működtetni.

A maradék több, mint 1 milliárdot (!) meg valami értelmes filmre/animációra lehetett volna költeni. Egyszerűen nem értem, mi volt ezen 1 milliárd. Vagy legyen ennyi, mert az se lenne baj, hiszen az amcsi animációk többe kerülnek, de akkor nézne már ki jobban.
  • gombabácsi
    esetleg ha valakit érdekel profi szakmabeliek véleménye (akik pl. olyan cégeknél dolgoznak mint a sony anglia és hasonló kaliberek...):
    itt:
    http://cgblog.hu/?q=node/981
    és itt:
    http://www.jeva.hu/blog/
  • xido
    elmész te a jó anyádba Gát György...Uwe Boll akarsz lenni,hogy csakazértis teszel a kritikákra és csinálod tovább a celluloid pazarlást?
  • Mister
    én eladom nekik a 2 magos gépemet mondjuk 200 milláért.
    gyorsabb, mint az övéké, az tuti :)
  • SonicBoom
    srácok! én már elkezdeném csinálni a harmadik részt! adna valaki 1.4 milliárdot? tuti siker lesz!

Van egy PII-es gépem, a 3D MAX-ot meg letorrentelem!
  • immovable
    abból a 250 milliós támogatásból 3x fel lehetett volna építeni a szentesi légimentő bázist

ennyi...
  • Sound
    azt viccből se emlegessük már hogy jön a Kis Vuk 2, plix
  • asdasdasd
    Mondjuk összejön a 10.000-res nézőszám és mindeki kicsenget 1000 Ft-ot a jegyért.
    Az ugye 10 milla.

De a várt 60.000-es nézőszám is csak 64 milla. Miért kapott 250 milla állami támogatást? Eleve veszteségesre tervezték?

Így kell fenni a közpénzt, gratula.
    És ki volt a szerencsétlen aki ezt 1.4 milliárdra kiegészítette?
  • KoS
    Kik akarjak ezt kulfoldon forgalmazni?? Valami bunteto intezet?
  • Polemius
    Remélem a második részre már egy fillér támogatást nem adnak. Az én adómból csak ne támogassanak ilyen szemetet.
  • kuci06
    ... NE :(
  • Mcsiv
    Öröm látni, hogy eme remek produkció meddig jutott el. Ha lesz is második rész, remélhetőleg mindenki tanul a hibájábol és a kritikusok is csak láttatlanban írnak kritikát. Ennek a 8e nézőnek is az 1/5-e kritikus volt;)
  • bertino
    :DDDDDDDDDDDDDDDdddddddd
  • year
    Hu, de jó...