86
Free 2 Play MMORPG
  • Bulykin
    oksa, de lehet, hogy nem tetszik majd a játék, szal egyenlőre csak kipróbálom, de ha jó akkor nyomom majd minden este
  • FZoleee
    Light in the Darkness :) Ott is FZolee vagyok, lvl 7, Assassin :D
  • Bulykin
    még nem csináltma karit, te/ti melyiken vagytok?
  • FZoleee
    Melyik szerver, mi a karid neve? :D
  • Bulykin
    nah, felrakom a játékot, kipróbálom:D
  • Sir Quno Jedi
    Assemi, de a relatíve "gyenge" kasztoknak is van esélyük. Én meguntam a lovagom egy idő után és nyomattam egy kis ranger lánykát. Na azzal úgy halálra lehet szopatni ostromkor a sokkal magasabb szintű arkősgigatombolóhadurakat is, hogy csak pislognak (teleport, gyorsítás, láthatatlanság, távtámadások, jó adag AoE stb.-stb.). Jó képességek, nagyfokú gecózás... :DDD
  • Cat 02 #40
    hja, vágom, 7közben fejlődsz, 7végén meg szétölsz mindenkit :P
    bár ez itt off, de én a Rohan-t várom nagyon :D
  • Sir Quno Jedi
    Pedig a buli 45-60 felé indul be, mikor már elég combos vagy, hogy ostromokra, meg DotA-ra járj! Az egész játéknak az lenne a lényege vagy mi... :D
  • Cat 02 #38
    Hát, nem ragadott meg annyira :D
  • Sir Quno Jedi
    Kb. egy óra 1 szintről a 12, ha közepesen ügyes vagy és máris mindent tudsz ami ezekhez kell (küldikhez is kell úgyis többnyire).
  • Cat 02 #36
    Aham, én odáig nem jutottam el :D
  • Sir Quno Jedi
    Archlord-ban lehet a szörnyeket nyúzni, darabolni/faragni, vagy csak simán kifosztani is. Ezek külön skill-ek, kell hozzá vadászkés, mester, meg mindegyiknek szintjei vannak, amiket fejleszteni kell és lehet is, mert különben a durvább/fejlettebb monsztáknál szart sem érsz velük.

A sok kigatherelt cuccból pedig mind alkemizálni, mind főzöcskézni lehet, akár alakváltó italokat, vagy bármi durvinyek mágikus löttyöt stb.-stb.

Persze amúgy is esik cucc a szörnyekből, de az alkatrészeiket csak komoly begyűjtő melóval tudjuk magunkévá tenni (ami idő és veszélyes helyen bizony megfexünk pikkpakk, ha nekiállunk nyúzogatni a rosszfiúkat... :D).
  • Cat 02 #34
    Hát a játékok 90 % ban (amivel játszottam és sok mmo-t kipróbáltam már) egyszerűen "kiesik" a halott szörny mellé a drop. Egyedül a wow-ban találkoztam azzal h külön loot-olni kéne. Archlordban nem emlékszem rá.
  • Sir Quno Jedi
    Merthogy az Archlordban van erre 3 féle skill is? (már ha ugyanarra gondolunk)
  • magus
    aha, de tényleg, hihetetlen, a látótávolság pl 3 m, ugyan macerás, mert nem mehetsz egy szintnél lejjeb a kamerával, de mész és így az orrod előtt ott egy szörny vagy npc, vagy akármi
  • FZoleee
    Annyira szar? :D
  • magus
    hát ez a játék értékelhetetlen
  • Cat 02 #29
    Próbáld ki a játékot és meglátod ;)

Én még más játékban nem láttam h loot-olni kéne a mobot :D
  • magus
    ettől még az interfész hasonlíthat, annak semmi köze ahhoz h ez mmorpg meg fantasy
  • BEAST #27
    valoban erdekes :)
  • RoR zsozso
    4. hsz
  • magus
    azért ennyire pofátlanul lemásolni a wow interfészt : D
  • FZoleee
    Hát én még a kamerát se forgattam
  • Cat 02 #23
    Nekem leginkább az nem tetszett benne h hülyén lehet forgatni a kamerát :D
  • Gibor
    még 5 perc és lent van a kliens :D ha ilyen "wow klón" akkor sztem jó lehet mert nekem wow bejött csak megintam. Majd remélem játékban találkozok pár magyarral.
  • chalezlopez
    Pénzért?
  • Cat 02 #20
    Passz, én mikor lvl up oltam kiírtam h van elég energiám és fejlesztettem a fegyóm.
  • FZoleee
    Senki nem tudja? :S :D
  • Cat 02 #18
    Pedig köze sincs hozzá =)
  • John Cena
    szilkródra emlékesztete:S
  • FZoleee
    Hát játszottam vele egy kicsit... Fura egy játék... :D Hogy a francba lehet talisman pontokat szerezni? :S
  • Cat 02 #15
    -.-'
  • Kicsikiraly
    hát a wow is elég warhammer copy... mármint a warcraft világa.
  • Cat 02 #13
    Mind1, annyira nem bejövős :)
  • Brolly28
    hát elég wow copy
  • Tufa
    a második az újabb, ott több magyart láttam eddig
  • Cat 02 #10
    Én zúztam a terheltebbre (1.)
  • Cat 02 #9
    Melyik szeró ? ^^
  • Cat 02 #8
    Gamershellről nekem maxxal (800 :D)
    Gameben majd ütközünk ? xD
  • precision
    ja én is szedem, hivatalos oldalról vmi 10k -val jött csak :)