86
Free 2 Play MMORPG
-
oksa, de lehet, hogy nem tetszik majd a játék, szal egyenlőre csak kipróbálom, de ha jó akkor nyomom majd minden este 
-
Light in the Darkness :) Ott is FZolee vagyok, lvl 7, Assassin :D -
még nem csináltma karit, te/ti melyiken vagytok? -
Melyik szerver, mi a karid neve? :D -
nah, felrakom a játékot, kipróbálom:D -
Assemi, de a relatíve "gyenge" kasztoknak is van esélyük. Én meguntam a lovagom egy idő után és nyomattam egy kis ranger lánykát. Na azzal úgy halálra lehet szopatni ostromkor a sokkal magasabb szintű arkősgigatombolóhadurakat is, hogy csak pislognak (teleport, gyorsítás, láthatatlanság, távtámadások, jó adag AoE stb.-stb.). Jó képességek, nagyfokú gecózás... :DDD -
Cat 02 #40 hja, vágom, 7közben fejlődsz, 7végén meg szétölsz mindenkit :P
bár ez itt off, de én a Rohan-t várom nagyon :D -
Pedig a buli 45-60 felé indul be, mikor már elég combos vagy, hogy ostromokra, meg DotA-ra járj! Az egész játéknak az lenne a lényege vagy mi... :D -
Cat 02 #38 Hát, nem ragadott meg annyira :D -
Kb. egy óra 1 szintről a 12, ha közepesen ügyes vagy és máris mindent tudsz ami ezekhez kell (küldikhez is kell úgyis többnyire). -
Cat 02 #36 Aham, én odáig nem jutottam el :D -
Archlord-ban lehet a szörnyeket nyúzni, darabolni/faragni, vagy csak simán kifosztani is. Ezek külön skill-ek, kell hozzá vadászkés, mester, meg mindegyiknek szintjei vannak, amiket fejleszteni kell és lehet is, mert különben a durvább/fejlettebb monsztáknál szart sem érsz velük.
A sok kigatherelt cuccból pedig mind alkemizálni, mind főzöcskézni lehet, akár alakváltó italokat, vagy bármi durvinyek mágikus löttyöt stb.-stb.
Persze amúgy is esik cucc a szörnyekből, de az alkatrészeiket csak komoly begyűjtő melóval tudjuk magunkévá tenni (ami idő és veszélyes helyen bizony megfexünk pikkpakk, ha nekiállunk nyúzogatni a rosszfiúkat... :D). -
Cat 02 #34 Hát a játékok 90 % ban (amivel játszottam és sok mmo-t kipróbáltam már) egyszerűen "kiesik" a halott szörny mellé a drop. Egyedül a wow-ban találkoztam azzal h külön loot-olni kéne. Archlordban nem emlékszem rá. -
Merthogy az Archlordban van erre 3 féle skill is? (már ha ugyanarra gondolunk) -
aha, de tényleg, hihetetlen, a látótávolság pl 3 m, ugyan macerás, mert nem mehetsz egy szintnél lejjeb a kamerával, de mész és így az orrod előtt ott egy szörny vagy npc, vagy akármi -
Annyira szar? :D -
hát ez a játék értékelhetetlen -
Cat 02 #29 Próbáld ki a játékot és meglátod ;)
Én még más játékban nem láttam h loot-olni kéne a mobot :D -
ettől még az interfész hasonlíthat, annak semmi köze ahhoz h ez mmorpg meg fantasy -
valoban erdekes :) -
4. hsz -
azért ennyire pofátlanul lemásolni a wow interfészt : D -
Hát én még a kamerát se forgattam
-
Cat 02 #23 Nekem leginkább az nem tetszett benne h hülyén lehet forgatni a kamerát :D -
Gibor #22 még 5 perc és lent van a kliens :D ha ilyen "wow klón" akkor sztem jó lehet mert nekem wow bejött csak megintam. Majd remélem játékban találkozok pár magyarral. -
Pénzért? -
Cat 02 #20 Passz, én mikor lvl up oltam kiírtam h van elég energiám és fejlesztettem a fegyóm. -
Senki nem tudja? :S :D -
Cat 02 #18 Pedig köze sincs hozzá =) -
szilkródra emlékesztete:S -
Hát játszottam vele egy kicsit... Fura egy játék... :D Hogy a francba lehet talisman pontokat szerezni? :S -
Cat 02 #15 -.-' -
hát a wow is elég warhammer copy... mármint a warcraft világa. -
Cat 02 #13 Mind1, annyira nem bejövős :) -
hát elég wow copy -
a második az újabb, ott több magyart láttam eddig -
Cat 02 #10 Én zúztam a terheltebbre (1.) -
Cat 02 #9 Melyik szeró ? ^^ -
Cat 02 #8 Gamershellről nekem maxxal (800 :D)
Gameben majd ütközünk ? xD -
ja én is szedem, hivatalos oldalról vmi 10k -val jött csak :)