19
-
#19 hát nem toom ha vissza nézed a filmet, amikor lerohannak a metróba, és ott van a szörny feje, és aztán megnézed a végét ahol megcsócsálja a srácot, sztem az két kölön pofa.... -
#18 fogd a kezedbe a telefonod, kapcsold be a kamerát rajta, és megkergetlek a baltával, meglátjuk milyen lessz a videó..... -
#17 milámák írnak, lol XD ioinme, meg üti a szint legalját, "gyerekek" XD
értelmesekkel 1etértek, ez NEM mese, ez beleélés, direkt jó hogy kamerás, még ha zavaró is, mert így ott vagy, nem csak hallgatod. nekem nagyon átjött XD -
#16 2009 ben jön a kicsike :D -
#15 Tök mindegy, fake/nem fake, az eredmény ugyanaz lenne.
Elsőre megettem a marketinget, így másodszorra már nem hoz annyira lázba.
Igazából minden poént ellőttek már, egy olyat tudnék elképzelni, mint a Half-Life-ban, hogy más szemszögből, mondjuk a katonák szemszögéből - mutatják be a történéseket. Bár ahhoz kéne egy érdekesebb háttértörténet.
A kamerarángatósditól én nem esnék annyira hanyatt, nem itt sütötték el először. A filmet így utólag gyengének látom (vetítés után tetszett). Nem hiteles. Ex mentés szörnyek között, semmi túlélési ösztön. Egyedül a bolt fosztogatás volt hihető.
[Most hallgatom a Kékfényt: azt mondja - furcsa ünnep az anyák napja egy női börtönben... :)] -
ioinme #14 Hát nem tudom gyerekek, de szerintem ez fake. Sehol máshol nem találtam meg ezeket a képeket vagy hasonló infókat a neten, csak furcsa mód egy-két magyar fórumon, meg blogon, azis lehet, hogy csak valaki unatkozott és összedobott egy ilyet, mert geyáltalán nem nehéz. Szerintem ha két képet kiadnának belőle, akkor neten rákeresve a csapból is ez folnya, vagy legalábbis nem csak itt, meg még egykét magyar blogban találnám meg. Ha tévedek előre is bocs, de szerintem nem igazi. :D -
#13 lol, ha az egy bébi volt, akkor mekkora lehet vajon a fater? :D -
#12 Nekemse jött be annyira a kézikamerás ötlet,de azért elment a film.Azért Várom. -
busman001 #11 zseni volt a kamerás módszer -
Prof William #10 Ja a csontriktulás meg a görnyedtség miatt. :) -
Apophys #9 Pontosan! Éppen a kézikamerás megoldás adta meg azt az eszméletlen jó hangulatot a filmnek, remélem a folytatás is hasonló lesz! -
#8 pffff....ha menekülés közben sikítva rohansz kezedben a kamerával,nemhinném,hogy azon bármilyen képstabilizátor segítene...ennek a filmnek ez volt a lényege,nem az,hogy gyönyörű nagytotálból mutassák a szörnyet miközben megeszik 4 helikoptert...pont ettől volt unikum. -
ldavid #7 nekem pont amiatt nem tetszett igazán, de nem hiszem, hogy most elhagynák.. :/ -
Foxhound1980 #6 Piszok sz.r film volt. -
Horsee #5 Hát remélem nem "kamerarángatós" módszerrel csinálják ezt, mert az az első résznél iszonyatosan irritáló volt. Pláne a 21. században, ahol a képstabilizátor már alap, szóval kicsit túl is volt rángatva. :S -
kukacS3K #4 de a szörny a filmben volt vagy egy felhőkarcoló magas ezek meg a szülei és ilyen töpszlik? biztos ez a szörnyeknél így megy, örek korukra összemennek -
Tecnamo #3 Ez mekkora jólesz! Legyen kész minél hamarabb :) -
dzsagon #2 ne már bazmeg! -
#1 Várjuk!