Ötvös Tibor

Cloverfield 2 életjelek?

Egyesek számára talán csalódást okozhatott a Cloverfield, ám az ötletes reklámkampány emléke mindenkiben kellemes emlékeket idéz. Úgy tűnik, hogy a tervezett folytatás marketingje kapcsán sem lesz hiány kreativitásban.

Megérkeztek ugyanis az első életjelek a Cloverfield 2 munkacímen futó második részből. A fekete-fehér képeken az óceán mélyén ügyködő paraziták láthatók, melyekről máris komoly vita folyik a rajongók körében. J.J. Abrams ugyanis az első rész után elárulta, hogy a szörny a filmben egy bébi volt, vagyis valahol kell, hogy legyenek szülei.

Klikk ide! Klikk ide!

Páran máris azt állítják, hogy a képeken az öcsikét hiányoló családtagok ébredeznek és valószínű ők indulnak majd meg a felszín felé. Mások szerint viszont egy kutatócsoport megy le hozzájuk, akik egy amolyan víz alatti ütközetben csapnak majd össze velük.

Mindenesetre J.J. Abrams és csapata mélye hallgat és - valószínűleg - élvezettel dőlnek hátra, hiszen mindenki az ő filmjükről beszél - ismét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Looooser #19
    hát nem toom ha vissza nézed a filmet, amikor lerohannak a metróba, és ott van a szörny feje, és aztán megnézed a végét ahol megcsócsálja a srácot, sztem az két kölön pofa....
  • Looooser #18
    fogd a kezedbe a telefonod, kapcsold be a kamerát rajta, és megkergetlek a baltával, meglátjuk milyen lessz a videó.....
  • gebana #17
    milámák írnak, lol XD ioinme, meg üti a szint legalját, "gyerekek" XD

    értelmesekkel 1etértek, ez NEM mese, ez beleélés, direkt jó hogy kamerás, még ha zavaró is, mert így ott vagy, nem csak hallgatod. nekem nagyon átjött XD
  • Bexter #16
    2009 ben jön a kicsike :D
  • ziipp #15
    Tök mindegy, fake/nem fake, az eredmény ugyanaz lenne.

    Elsőre megettem a marketinget, így másodszorra már nem hoz annyira lázba.

    Igazából minden poént ellőttek már, egy olyat tudnék elképzelni, mint a Half-Life-ban, hogy más szemszögből, mondjuk a katonák szemszögéből - mutatják be a történéseket. Bár ahhoz kéne egy érdekesebb háttértörténet.

    A kamerarángatósditól én nem esnék annyira hanyatt, nem itt sütötték el először. A filmet így utólag gyengének látom (vetítés után tetszett). Nem hiteles. Ex mentés szörnyek között, semmi túlélési ösztön. Egyedül a bolt fosztogatás volt hihető.

    [Most hallgatom a Kékfényt: azt mondja - furcsa ünnep az anyák napja egy női börtönben... :)]
  • ioinme #14
    Hát nem tudom gyerekek, de szerintem ez fake. Sehol máshol nem találtam meg ezeket a képeket vagy hasonló infókat a neten, csak furcsa mód egy-két magyar fórumon, meg blogon, azis lehet, hogy csak valaki unatkozott és összedobott egy ilyet, mert geyáltalán nem nehéz. Szerintem ha két képet kiadnának belőle, akkor neten rákeresve a csapból is ez folnya, vagy legalábbis nem csak itt, meg még egykét magyar blogban találnám meg. Ha tévedek előre is bocs, de szerintem nem igazi. :D
  • Nethyrrea #13
    lol, ha az egy bébi volt, akkor mekkora lehet vajon a fater? :D
  • Jrex #12
    Nekemse jött be annyira a kézikamerás ötlet,de azért elment a film.Azért Várom.
  • busman001 #11
    zseni volt a kamerás módszer
  • Prof William #10
    Ja a csontriktulás meg a görnyedtség miatt. :)