31
  • nohea
    "Az biztos, hogy egy ilyen lépéssel a konzol jóval kedvezőbb esélyekkel szállhatna szembe első számú riválisával" - naja, feltéve hogy az esetlegesen belekerülő BR meghajtóval nem térne vissza az ára is oda ahonnan elindult anno :/ sajnos vmi ilyesmitől sztem reális tartani; akkor pedig megint a PS3 lenne lépéselőnyben, mert annak már csak lefelé mehet az ára...
  • lami321
    Legyen E-penis ha mar koltott ra. De ne himbalja:D
  • Sir Quno Jedi
    Ez pont olyan, mintha a focis tápigokba járnék és kiírnám, mék csapatnak drukkolok, így máris predesztinálva a történéseket... :D
  • Hoz_Hun
    Akkor tudom, hogy bertino-tól semmiféle Xbox megnyílatokzást nem szabad elfogadni, sőt egyszerűen át kell ugrani. Még szerencse, hogy beleírta a marhaságát az aláírásába.
    Abba amit te mondasz van ráció.
  • Sir Quno Jedi
    Másrészt ha segítséget keres valaki, láthatja, hogy milyen cucaid vannak és tud tőled kérdezni és visszafelé is igaz, hogy te is ha kérdezel, ott van, hogy MIRE. Aki sokat jár hardware-be segíteni/vitázni annak aranyat ér. (na nem beszélve a konzolos tátyigot)
  • barret
    Pl ha rendszeresen latogatod a tuning forumokat,nemkell allandoan ujra irogatni a configodat.(lent lathato).Kb ennyi diohejban.
  • Mardel
    De most mire jo ha ki irkalom oket??

E-penis.
  • Thas
    Ez már tényleg erősen off, de a lúzerboltok egyik "jó" tulajdonsága hogy a szürkeimport és egyéb ügyeskedések miatt alámennek az árakkal a normális kereskedőknek és sokszor megfojtják azokat. Másrészről az átlaguser nem kétnaponta jár alkatrészt venni, és sajnos az hogy egy bolt egy éve még jó volt, nem jelenti azt hogy még most is az. Persze ha valaki tájékozódik akkor lehet tudni hogy mik a "legendásan" szar helyek, az legalább egy kis segítség hogy oda ne...
  • bertino
    én sem azt mondtam, hogy mind RROD-s.

aki lúzerboltba veszi a cuccait, persze, hogy ugy jár, ahogy leírtad.

csak azért nem minden egyén gondolkodik így, valaki olyan boltba megy, ahol nincs kockázat

igen, én tudom, hogy X360ért pénzt sose adok :DD
  • Aramir
    "Itt lenne az ideje, egy upgrade-elheto konzol kiadasanak,"

Már kb 15 éve létezik ilyen
    http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Mega_Drive_II_(PAL)_%2B_Mega-CD_II_(PAL)_%2B_32X_(PAL).jpg
  • Thas
    OFF:
    Már akit érint a probléma. De biztosan hallottad hogy van rá három év garancia és ingyenes futárszolgálat. Szerintem kényelmesebb mint személyesen intézni egy-egy alkatrész gariztatását, még akkor is ha az illetékes számtech bolt nem szűnt meg közben és vita nélkül elismerik a hibát... De Te tudod :)
  • qwas
    Átkozom a napot amikor ennyi pénzt kiadtam erre a konzolnak csúfolt szarra X360. Büntetném azt aki ilyet mint játékezközt árusít. Ugyanitt x360 vinyó, kontroller, meg pár eredeti játék eladó.
  • bertino
    3 vörösleddel télleg könnyű játszani
  • Thas
    Hát Te sem nagyon láttál még konzolt közelről :) Egyébként igen, simán megéri (bár mindig újat venni szerintem marhaság) és nem is feltétlenül az ára miatt, hanem mert egyszerűen kényelmesebb rajta játszani.

ps: a Live simán működik itthonról is.
  • kvp
    "Lassan annyi x variáció van,mint pc"

A konzolosok szerint meg igy is megeri, mivel nem kell erteni hozza, csak mindig megvenni a legujabbat. Mondjuk ezt akar egy markas pc-vel is megtehetnek, csak ahhoz erteni kell, mert van benne start menu.

Itt lenne az ideje, egy upgrade-elheto konzol kiadasanak, evegre egy videokartya csere (hdmi) vagy egy optikai meghajto upgrade (bluray) miatt ki a fene akar allandoan uj gepet venni?

Igen, a mai konzolok gyorsabban valtoznak mint a pc-k es gyakrabban kell oket cserelni, es meg gyengebbek is mint a legtobb uj pc. (meg az xbox360 512MB-ja is keves, pedig ebben van a legtobb rendszermemoria)

ps: Magyarorszagon nem igazan van huzo cim xbox260-ra, mivel szinte az osszes exkluziv jatekahoz kellene a live, ami ugyebar itthon nem elerheto. Ezt az orszag alapu tiltast meg a legvacakabb kinai mmo-k sem hasznaljak, csak legfeljebb a hasonlo szinvonalu itunes.
  • Alien!
    x360-BDnek sok értelme van ha a játékok nem használhatják....Ha meg hsználhatják,az milyen lesz már....akinek nincs, nem jáccik?!? Lassan annyi x variáció van,mint pc...:) Nekem erről mindíg a kapkodva piacra dobás jut eszembe,szánalmas...
  • Cleanx
    Na es ne felejtsuk el ,hogy a BR jot tenne a jatekeladasoknak..,
    ugyanis a legtobb ismerosomnek 0 azaz NULLA eredeti jateka van 360-ra.
    A BR kicsit megnehezitene a masolgatast.
    A konzol elterjedt, mostmar csak meg kell vetetni az eredeti jatekokat hozza.
    ehh..nem rosz uzletpolitika.
  • lami321
    en egy valamit nem ertek mire jo ha be irom a configomat az alairasomba??

Nekem van ps2-m meg xbox360asom. van 3 desktopom meg 1 szerverem. De most mire jo ha ki irkalom oket??
    Most tenyleg nem kotekedesbol kerdem.
  • bertino
    ez a mondatod nem nagyon tudott meghatni, erőlködj még egy picit :))))

#12 ez pedig pláne nem.

majd legközelebb srácok :(
  • arty
    vedd ugy, hogy az van Bertino aláirásában, h
    "elfogultsággal sujtott user"

:D
  • arty
    hátpersze ... :) leülhetsz, egyes.

(elárulom, azért fogyott sok xboxból, mert sok jó játék jelent meg rá, miközben a konzol nagyon olcsó - ennyi a titok)
  • Su0my
    senkit nem érdekelsz az aláírásoddal együtt. szerintem neked is meg midnenkinek az lenne a legjobb, ha kihagynád az összes Xboxos témát. thx.
  • Ferrer
    Csak ne lenne ilyen tajparaszt neve, hogy Blu' ray, annyira irritál :))
  • 0ckH4M
    Azért volt sejthető. hogy lesz BD, mivel lassan elég kicsi az a 9 gigás dvd...
  • JaSoN HuNTeR #7
    ja
  • bertino
    hát igen... most beírnék én is egy jó flémkeltést az X360 mániákusoknak, de inkább nem teszem, megállom kivételesen, örüljenek csak annak, ami van nekik. :DD

de sztem olyan egyértelmű, hogy jönni fog hozzá a blu-ray, hogy az nem is igaz
  • Zro
    Azért nem fogok új boxot venni, mert lesz benne blu-ray :)
    De az egyértelmű, hogy előbb utóbb bele kell rakják, most hogy már nincs konkurencia. Gondolom lesz egy ultra verzió blu-ray-el, aztán a többibe is lassan belekerül. Játékokat úgysem fognak br-en nyomni, viszont így tovább piacképes marad a konzol, ami azoknak is jó, akiknek csak dvd van benne.
  • 0ckH4M
    Xbox360-ból azért állnak így az eladások, mert sok felhasználónak 2 van otthon belőle. Most majd lesz 3. Aztán majd örül a Microsoft hogy 20 millió embernek eladott 35 millió konzolt.
  • BB7
    Kell ez nekünk?
  • ScarY MAN
  • oroy_