Goth lányok lehetnek szépek?!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trident
nem az igazi goth kategória, de szerintem nem fog senki sem megharagudni..😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Nem feltétlen goth, talán inkább old school, sg girls, de remélem senki sem bánja: erre tessék😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Carlos
Akkor tolj pár képet talán... 😊

Þór vígi þessi rúnar

most találtam ezt a fórumot, jónak tûnik csak kihalt...

amúgy "Goth lányok lehetnek szépek?" szerintem csak is a goth lányok ehetnek szépek ... én másra rá se nézek...

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

Carlos
wow

Þór vígi þessi rúnar

trident

Pretorian
Awww, mint a lopott biciklit bazze...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Ha elmúlt 18, naná!

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Carlos
meg bizony!

Þór vígi þessi rúnar

szeszmoly

Meg hát !!

hja,,,gyurmáék ma elkezdték😊.pont mikor már lemondtam róla😄

ez durvaaaaaaaaaa

NeverwinterKING
ezt te hol látod?

\"You are fucking crazy people!\"

kishülyérõl meg süt, hogy nemrég még emós volt...

hát egészségére 😊)

trident
Sikerekben gazdag, boldog új évet, szebb jövõt!😊

(a topikba sok képet, csinos, vonzó hölgyeket!)

SZilaJMaGGoT
UUhhh de durva mellek!!!<#wow1> ^^

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

trident

trident

siederhird
Most találtam meg ezt a topikot és nem állhattam meg, hogy ne szóljak hozzá. A Goth lányok ha jól néznek ki alapból és még rámsminkelik megukra a fekete árnyalatokat, csak még szebbek lesznek. Nekem pont emiatt a színvilág miatt teccenek.

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

Cabell
Lehetnek szépek, feltéve, ha olyanok, mint az én barátnõm, aki iszonyat Goth lélek, de úgy néz ki, mint egy diszkóból jött diszkócica😄😛

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

szeszmoly
Húha ! Ez nem goth hanem gút ! Besser gösser !!
Megszerelmesedtem ! Meghívnám egy kriptavacsorára.
<#eplus2>

trident

Vadmeggy
Engem ezenek a lányoknak a titokzatossága tetszik, de sztem legtöbbünknek egy egyéjjszakás kalandnál nem érne többet egyiksem, ezt most nem arra értem hogy kurvák lennének, de hogyha elmúlik ez a titokzatosság akkor ugyanolyan hétköznapi emberekké válnak mint bárki más és ez egy hosszútávú kapcsolatban nem túl elõnyös...

Jack off! I\'m alternative...

<#hehe>

szerintem egyikõjük sem hasonlít A Kaszásra
trident
Asszem új felhasználónevet kell keresnem, ha a hölgyeknek annyira szimpatikus...^^

szeszmoly
ja az legalább nem korrupt. Akár mennyi pénze van a tetû embereknek akkor is elviszi õket válogatás nélkül. Elõbb utóbb.
És ez így szép!!

Mayu Misery
ja amúgy,lehet a kaszás szimpatikus xD

Mayu Misery...Nem érdekelsz..

Mi a bajod Kaszással? 😊

Zillo
lehetnek szépek persze de csak amelyik nem úgy néz ki mint a kaszás

Alah Alik Ya Sidi!

Némelyik nagyon szép és bejövõs...

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

sõt néha egy egy pillantás is sokatmondó egy - egy fotón 😊
szerintem is nagyon szépek tudnak lenni amennyiben önmagukhoz mérten öltözködnek sminkelnek stb....van egypár ellenpélda akik sajna másolnak másokat....
Fantomlovag
Hát eme képek végignézése után... Szerelmes lennék ha lenne szívem 😄

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

trident

szeszmoly
O.I !
A harmadiknak adagolnám az életvizet !!!<#hehe><#beka2>

trident

trident
Általában old school jellegû képek készülnek a hölgyrõl, de remélem most az egyszer, kivételesen itt is jól fog mutatni...^^

trident
Mikor megyünk? Ha nincs piercinged, akkor telepítek, ha kéred. <#vigyor>

<#nyes><#nyes><#eljen>
Kicsikiraly
<#eljen>

DFTBA &#3232;_&#3232;

<#vigyor2>

trident
Ez úton keresnék kedves, aranyos, intelligens ifjú hölgyet, akivel betonozhatnék.

Jelige: piercingig a malterban.

Voltan
"Mégpedig be kellene õket fogni egy hónap kemény melóra, mondjuk betonozni"
Igen, rendkívül népszerû munka a lányok körében. Gratulálok.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Mayu Misery
komoly?pedig õk is értelmes emberi lények,van munkájuk,szarnak arra,hogy kitûnnek az emberektõl az öltözködésük miatt,mert nekik ez iigy tetszik..

Mayu Misery...Nem érdekelsz..

trident

trident

trident
Szia,

Semmi köze a stílusnak vagy életvitelnek sem a kisvároshoz, sem a nagyvároshoz, sem feltétlen a kétkezi munkához, megélhetéshez.

Abban sem hiszek, hogy a szubkultúra mindenkép devianciákból táplálkozna.

Nem is írom tovább.😊 Fbn Lx-hez csatlakozom.😊