Kingmaker

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
én tudtam, de most már az oldalt se hozza be 😄
no mind1 majd este

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Amúgy ha feltûnne a linked végérõl jó szokás szerint eltûnt a referál 😊
én utánad regisztráltam, 157 es szinten vagyok 54 meghívottal, 1 elérte a 100 as szintet, egy a 90 esen van és van még 50 fölött így a közeljövõben is elég jó kilátással fogok fejlõdni, meghívtak egy klánba 😊 és a nevem azonos az sg-s nickemhez :Ö de ha szorakozik a szrerver az elég szomorú... ma még nem tudtam semmit se csinálni 😞
N o N a m e
még senkit sem hivtam meg.. mindenki kitörli a refferer id-t a link végérõl (én is igy szoktam 😄) 😞

63-as szinten vagyok (még). Falum neve hasonló az sg-s felhasználó nevemhez.
de már nem
kulabácsi
vettem észre 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Szeretnék játszani, de ezek karbantartnak 😞 []
Kaptam 25 aranyat 😊
Amúgy hogy haladsz és hány meghívottad van mi a neve a faludnak? 😊
Azért elhitted, még csak játszom, nem csalok 😊
N o N a m e
kicsi barátodnak elküldhetnéd azt a 2 extensiont és a szkriptet..
hát már írtam rá 2 extensiont és egy szkriptet, de így is nehéz, kezdõ vagyok nincs mit tenni 😊
kulabácsi
csítelsz itt is valld be -.-

Jé már van 50 meghívottam csak nem tom hányan fogják elérni a 100 as szintet, én elértem, csak nem regeltem senki alá, így nem kap senki értem 25 aranyat 😊 mostmár kell(ene) keressek valami klánt 😊
Timbo
nekem is tetszik .. én azt mondom egy próbát megért sok olyan apró dolog van benne ami a travianból hiányzik és nekem ezért tetszik jobban például 😊 de azért még elég kiforratlan a dolog 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Az lehet hogy full travianos alap de nézd meg mennyivel szebb...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

lopják a nevünk <#help>http://www.kingmakers.hu/

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

BiG G
EPIC FAIL

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

zsolesz92
ez sazr, full travian utánzat, még bónuszaranyat is ugy lehet szerezni...

N o N a m e
az elsõ 7 napon védtelen vagy. A faq azt irja hogy már a 3. napon lehet egységeket csinálni. Amúgy még annyira kevés ember játszik egy nagy térképen, hogy nem sok esélyed van hogy megtámadjanak.
N o N a m e
Még én sem ismerem a játékot, azért nem irtam oda semmit. Nincs még 24 órája hogy játszok vele.. -.-
ZsZso
Képek alapján nekem full travianos érzetem van:

Aki próbálta, pls írja már meg mennyire jellemzõ, hogy naponta kismilliószor kell benézni a játékba ahhoz, hogy meg tud óvni városkádat! A travianban ez nem tetszett :S.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Basszus ... ha nyitsz egy új témát, amit úgy fémjelzel, hogy "Traviánhoz hasonló játék", akkor igazán odavéshetted volna nagyvonalakban, hogy mik a különbségek, mik azok a dolgok amikben megegyeznek. <#levele>

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

N o N a m e
nekem tetszik 😛
NEOreg3
jó próbálkozás😛

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

ott a travaján minek ez xedik kopia

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

N o N a m e
már nem tudom módositani.
autoszimulator
http://www.kingmaker.hu

mennyivel szebb így

.: mobilize.hu :.

N o N a m e
mit kellene igazitani rajta?!
N o N a m e
de gond 😊
ki kéne igazítani azt a linket...
Fabio Capello
ugye nem gond ha a refferer id-t leszedem a végérõl? 😛 <#idiota>

N o N a m e
Traviánhoz hasonló játék nyitotta meg a kapuit.
Regisztrálni itt lehet.

Jó játékot kivánok mindenkinek! 😊
← ElőzőOldal 2 / 2