Kingmaker

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nézi még valaki ezt a fórumot?

Újra megy a Kingmaker! 😊
Mikorra lesz má kész ?????
Laky
Természetesen sehol semmi.

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Laky
A játék jelenleg fejlesztés/átalakítás alatt áll!

Béta teszt várhatóan július közepén indul korlátozott számú játékos számára.
A tesztre elõzetes regisztráció lesz július elején.

😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

N o N a m e
<#nemtudom>
Sziasztok .Szóval lesz kigmaker vagy nem?
N o N a m e
Laky
Még mindig semmi. Hihetetlen.

kulabácsi
sztem szarnak rá

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

N o N a m e
kitudja.. már nem is akarok ezen a szaron játszani -.-
úristen már 1 hónapja nem üzemel!
mi van má vele!

kulabácsi
gondolom küldeni fognak mailt

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Nem nevetséges, legalábbis én nem röhögtem rajta, csak annyiban tévedtünk, hogy 0.8.2 volt a verziószám, ami nég a kész elõtt van jóval... De azért oda írhatták volna, hogy teszt szerver... de már mind 1, ha kész lesz játszok majd vele, õsszel, vagy jövõben...
Laky
Kezd már unalmas lenni ez az egész szarság ami az oldalon megy. Nevetséges.

nem én mondtam.
kulabácsi
ja legalább bevalották h elkúrták

Erre mondják, hogy fosh, de tisztességes? eddig hitegetett, már nem teszi.
kulabácsi
"A többször elõforduló megmagyarázhatatlan hibák miatt, hogy a további kellemetlenségeket megelõzzük, a játék bizonytalan ideig szünetel. Amint sikerül megtalálni a hibák okát, mindenkit elõre értesítünk levélben az indítás idõpontjáról.

Megértéseteket és türelmeteket kérjük!

Kingmaker Team"

LOL

ilyen az én formám... de akkorise.
kulabácsi
lol ez komoly?

"A játék jelenleg tesztelés alatt áll. A nyilvános indítás várható ideje: 06.09. 18:00"

EDDIG TARTOTT,
A KCSG FEJLESZTÕCSAPAT LELÉPETT(1 egész hétre) ÉS AZ ÖSSZES OLDALUKAT felfüggeszTETTÉK.
SOK SOK KCSG.

jobb lenne a fejlesztõje tûnne el, Ekkora egy hazug bandát mint a sky mittom mi, az összes oldaluk odalett, arról volt szó, hogy gépcsere, nem, hogy elmennek nyaralni, nagy büszke, hogy tudása az egekig ér, de egy html oldalra kiírni, hogy elmentem a kanári szigetekre arra nincs ész 😛 kösse fel magát. thnx. megcsinálom a Klánunk oldalát és errefel nincs játék, kcsg.
kulabácsi
hát ez az oldal meghalt :/

Megint halott az a xar, kiírhatták volna, hogy csak teszt szerver, akkor nem regiztem volna.
tom láttam, meg is állapítottam, hogy knight közeli rokona.
kulabácsi
már át lett írva a dátum 20-ra

valami komoly baj lehet, kár volna a játékért....
kulabácsi
hja még most se jó

Knight vagy eleludt, vagy nagyon nagy gondok vannak arrafele....
Ott szart be a szerver 05.19. 6:00 kor indítják.
Amit nem tudtam rákenni a falura azt elcseréltem 3.ára a szomszédokkal, és küldtem egy klántagnak is és tehát nálam aztán nem találnak semmit...
kulabácsi
hehh
majd jól kifosztanak

Megtámadtak, jön egy egész klán... de én elmentem otthonról... háháhháháh mennek vagy 8-10 órát a semmiért és bíztos sok sok katonával 😊 meg papokkal, hogy lassuljanak 😊 hát ez szép lesz 😊
valami kell alá, mert magában semmit se ér, és még a htmlt meg se említettem, mondjuk azt 2 nap alatt át lehet venni javascrip használatáig 😊
N o N a m e
azt hiszem akkor várok még vele.. 😄
hát én speciel a c alapra gondoltam, de rossz esetben pascal vagy baszik(hotybeszélsz?) is szóba jöhet, a lyukkártyával valót nem nagyon tudnád használni, se az assemblyt
kulabácsi
beton <#idiota>

kulabácsi
messze, nagyon messze 😄

N o N a m e
milyen alapra gondolsz?
hátha valami progamozási alapod van, pár tippet trükkö9t elmondhatok, de hogy mi a változó vagy a függvény stb axért azt nem szíesen fejtegetném.
N o N a m e
Ha olyan rendes vagy akkor megtanitanál a javascript-re?
én hacker? hát te engem nem ismersz, soha semmit én vagyok a világ legrendesebb embere, ha egyszer leszedem az officet a gépemrõl továbbieakban csak legális szoftom lesz, nem hogy hackerkedjek, viszont nyított szemmel járok, meglátok néha pár hibát de itt nem is akarok meglátni, mert akkor elmegy a kedvem a játéktól. meg ahogy nézem egész jól meg van csinálva...
N o N a m e
nekem is adhatsz, de messzébb vagyok mint 20 mezõ.. te nagy hekker vagy, meg tudod bügykölni 😄
mennyire vagy tõlem? mert 20 mezõig vagy meddig megy... utána kell nézni...
kulabácsi
akkor aggyá nekem ^^

még négy szint és megkapom a második meghívott után is a aranyat 😊 fel se tom kenni a falura annyi gyûl, pedig fejlesztek mint állat
N o N a m e
már müködik az oldal
Egy francot fejlesztenek, összeomlott a rendszer cancel mortusz, egész éjjel be volt lassulva, és reggel ha jól vettem részre van egy restart vagy mi és onnan nem jött vissza, és jó idejig jött, hogy fejlesztés alatt van, majd mikor odaértek kiírták, hogy 10 kor indítanak, de utána nem sok idõre újból összeomlott, és azután már a karbantartásról szoló szöveg se jön be, azaz szidjuk a rendszergazdát, lehet nem õ a hibás, de megérdemli :Ö:
N o N a m e
Tényleg.. lol 😄
Nekem sem jön be az oldal.. remélem valamit fejlesztenek 😊
én se szó szerint értettem a semmit, de a dupla termelést elindítottam, kíváncsi leszek ezzel a szerverproblémákkal fogok-e veszteni rajta 😊
Oldal 1 / 2Következő →