16
-
winnie #16 sikerült elolvasnod a hírt vagy csak fogalmatlanul írtál?
-
gurcsibacsi #15 Szerintem is nagyon jó film én nekem is nagyon bejön! Sajna igazából nem is tudom hogy milyen emberek azok a kritikusok akiktől a kritikákat kapta a film és ez is közrejátszhatott abban, hogy inkább el sem mentek megnézni a mozit, de ha engem kérdeztek én tuti hétköznapi embereket kérnék meg erre a melóra és nem olyanokat akik naphosszat csak filmeket néznek és verik a fa....-kat!!! -
xmodule #14 tegnap néztem meg.megérte.jó film. -
las1o #13 Nagyon sok film van, amit moziban láttam és nagyrészükért sajnáltam a kidobott pénzt, de az Iron Man-ért egyáltalán nem. Nekem nagyon tetszett. -
Andrews2007 #12 Várjuk szeretettel ha ez is végre be fog még inkább indulni mint ez www.whysoserious.com/happytrails/ :)- (HD-minőségű 2. sötét lovag trailer) -
Aram95 #11 Én még nem láttam, de mindenhol azt írják, hogy csak a MOM Parkban nem volt a stáblista végén jelenet. -
Yoshimitsu #10 Basszus most olvasom másodszor, hogy érdemes megvárni a stáblista végét. :S
Hát mi megvártuk. :S Tudjátok mit láttunk? A fehér vásznat amikor elfogyott a szalag. De lóf.... nem volt...
Mégis melyik moziban volt a stáblista után bármi is? Mert mi a MOM-ban voltunk és ott nem volt semmi a stáblista közben és után sem... -
M0RN1NGST4R #9 tényleg jó. -
Wittgen #8 Nálunk próbáljon meg Vasember lenni valaki (esetleg terminátor), nem sokáig húzná, hamar egy MÉH-telepen találná magát :) -
arfer #7 Öregem, ezen besz*rtam :D :D :D -
#6 A fantasztikus 4-est nem nehéz:) -
#5 hát így első ránézésre akkora faszság hogy az nem igaz. bár ettől még lehet hogy tényleg jó. -
#4 A vasember 2 ben lakatos elemíír fogja majd kergetni egy nagy mágnessel, hogy a méhbe vigye? :P -
winnie #3 sima ügy, 32M-s nyitónap, újabb marvel franchise született. -
Norberto91 #2 Nekem nagyon tetszik az első rész!!!Sztem simán veri a pókember részeket és a fantasztikus 4 -est. Nagyon nagyon várom a 2. rész:) A poénos beszólások maga a történet nagyon tetszett. csak így tovább! -
neptum #1 ezért elmegyek moziba hogy legyen Thor film kedvenc Marvel képregény hősöm meg amúgy is édekel a Vasember és ha jó akkor várom a 2. részt is