250
Sport, enduro, supermoto, stb.
-
#50 ????
50től 125ig is vannak MOTOROK, vagyis amiket én annak tartok...
pl 50: Yamaha TZR 80(én képem, menőzök kicsit :D )
pl 125:
Yamaha R125
-
#49 de ahhoz nem kell endurogumi :D -
#48 ahh, kezdésnek azthiszem ez lesz a tökéletes 125 után :]
sor négy, hengerenként 4 szelep, négy ütem, wá :)
-
#47 mit nem adott hozzá a terep... bazzeg a városba menni kész extrém motorsport bazzeg... -
#46 sztem mindeggyik motor jó amibe legalább 250es motor van és nem robogó... -
#45 nekem is tetszenek, csak a terep nem adott hozzá, szval inkább sport :] -
#44 Kawasaki Ninja ZX-10R [2008]
-
#43 hmm régebben ilyennel versenyeztem :D (amúgy tetszik ez az enduro, enduro fan vagyok) mármint nem én versenyeztem hanem én autóval voltam tag meg ezzel... 160nal mentük fel a hídra ő meghúzta és már nem is láttam hol van :D nagyon kész... -
#42 semmi pénzért choppert, de azért mutatok egyet
Traverston V-Rex
-
#41 inkább úgy mondom, ha lesz rá pénzem :D -
#40 Majd ha középkorú leszek... :)
BMW R1200GS [2008]
-
#39 hiába vagány vagy nem... ma reggel olyan 10 óra fele 70éves tata ment el melletem a simsonnal... (jobbról és ő nemhiszem hogy vagány...) -
#38 "És igen nagyon útálom a robogósokat de mint a szart..."
azért ez egy kicsit tág fogalom... én most jó részt robogósok közt motorozok, mert igaz hogy nagyobb testű gép van alattam, a nagyobb ccm-es gépek már otthagynának... Én is ismerek sok robogós tipust, van a vagány, meg van a normális, akik nem előzgetnek jobbrol, meg nem mennek mint a hülye. (csak néha, de ez érthető) Szval ha mondod hogy utálod a vagánykodó, hüdekemény vagyok robogósokat, egyből el is fogadom a véleményed.
Ami az én agyam néha felkurja, hogy már a két sáv között megyek egy autó mögött, látja hogy szeretnék előzni, de ő olyan kemény, hogy inkább a sáv bal oldalára húzodik, hogy véletlenül se férjek el... nah ezt nagyon utálom. -
toretto r34 #37 jó hang jó illat gsx-r -
#36 Ezzel egyetértek, jobbról nagy parasztság előzni, nem is lehet...
Az A-ból B-be jutás meg városban(dugónál) jó a robogósoknak, hosszútávon már nagyobb gép kell, hogy hamarabb odajusson mint egy autó -
#35 nem mert szabálytalan, ha jobbról előz akkor én nyugottan rá ránthatnám a kormányt és megtaposhatnám a kecibe mivel le húzódtam mert előzni akartak de nem néztem el hátra mert hogy elvileg ott senki nem jöhet... és valszeg a rendőr meg mindenki nekem adna igazat... bocsi... de nyugottan megtaposhatnám a köcsögöt... ezért útálom a seggdugó robogósokat úgy megy a kis 50ccm-el mintha valami 250es lenne vagy mittom én és sajnos nincs igazad hogy a motoros hamarabb eljut Aból Bbe mert már ezt teszteltük 1 motoros haverommal aki ugyan 125ös robogóval jár de én hamarabb eljutottam 1 több mint 6km-re lévő utcába és ahogy nő a távolság a robogós annál lassab, nem hiszem hogy te robogoval hamarabb felérsz szegedről pestre mint én autóval...
És igen nagyon útálom a robogósokat de mint a szart...
Ennyi... és ne mond azt hogy jobbrol lehet előzni mert egyáltalán nem lehet........... (csak ha a helyzet indokolja, de ott nincs indolkolva noobie, ha gyorsabb vagy azzal a szarral akkor előzzél balrol és akkor békesség van) -
#34 nem mind1 az neked hogy jobbról vagy balról? szerintem téged csak idegesít, hogy ő előbb eljut Aból Bbe mint te... -
#33 meg 80al megyek azt úgy megy el melletem a Gilera Runner (50ccm) mintha allnék (hivatalosan az 50ccmes motorok 40el mehetnek) -
#32 jobbrólt akartam írni :D (de most ez a lényegen nem változtat, a f*sz robogós jobbról előz és kész az olyat taposnám meg) -
#31 balról mindenkit meg lehet előzni, csak mentőt rendőrt tűzoltót nem butuskám :] -
#30 de mit nekem a... balról nem lehet előzni kivéve ha a helyzet megindokolja tehát balra lekanyarodik de nem tud ezért ott áll, akkor te megelőzheted balról... ez ugyan olyan mintha kocsival balról előzném meg a másik kocsit félig az úton és félig a fűbe... -
#29 másik kedvenc hang, szintén V blokkbol szól
-
#28 ehhez a filozófiához csak gratulálni tudok... -
#27 neked viszont akkor a ... -
#26 "h balaesetek egy része nem is a motoros hibája"
Hát sztem meg pont a motorosoké ott az alap hiba hogy a motor vékony gyorsan jön és szabálytalanul innentől kezdve az autós 10% ha észre veszi meg a kis robogóval jobbról előz... én olyankor mindig lehúzodok és nem engedem el előzzön balról a kis köcsög seggdúgó szar motorral -
#25 számomra a legkedvesebb hang (V2)
-
#24 megtiltani nem kell, csak egy olyan 50ccm-re visszafojtani :D -
#23 Egy lánynak már eleve megtiltanám. -
#22 nem hat meg ez a ninja 250 (vagy csak irígy vagyok, hogy nekem ilyen nem lesz mostanság), de yoshimura kipufal kegyetlen hangja van, nekem is kőő ilyen hang :D
-
#21 :S -
#20 megcsúszott a kerék...nekicsapódott egy fának...de maradhatunk annál is h balaesetek egy része nem is a motoros hibája -
#19 motorikusan manapság nem szoktak történni meghibásodások, valószínűsítem hogy nem is ütötték el, akkor mi történt? -
#18 ehhez nem kell kihívni a sorsot... -
#17 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bár én nem fűzök hozzá sok jót, mert robogórol (aerox) átülni egy ekkora gépre 16 évesen... -
#16 Kawasaki Ninja 250
ismerősömé lesz az első magyarországon :)
méghozzá egy lányé :)))
-
#15 "Aki kihívja a sorsot, azt utol is éri néha. Részvétem." -
#14 emlékvideó... végül is...ide tartozik ez is...akinek nem tetszik,ne nézze meg -
#13 jó topik, érdekelnek videók :)
jövőre akarom lerakni a korlátlant, mondjuk pénzem nincs motorra, de majd lesz az is idővel..
Kawasaki zxr-ekről rakhatnál be videókat, azok nagyon vonzanak (250,400,636,750 stb.:D)
-
#12 na de uram, itt topik keverés van! -
#11 Nekem ilyen van: