374
Társoldalak:
The Legend of the Seeker, The Big Bang Theory, Flashpoint
Sorozatkvíz --> ahol a játék kezdődik...
Deino feat Darkspell -->a fordítók hivatalos oldala!
-
#54 Ma. AXN SCIFI. 22.00. Sanctuary - 1×01
Magyar cím: Génrejtek
-
#53 nekem bejött -
#52 fúha, Warriors az ütött, annyi szépséghibája volt csak hogy Will mutáns kinézete nekem túl mű volt, nagyon lehetett látni sztem...de ettől eltekintve -
deino #51 Én ma néztem meg a 11. részt. Wow. Ez olyan ami megosztja majd a közönséget, van aki utálni fogja, van aki szeretni, a kamerázás miatt. Nekem ez a fajta shoot bejött eddig mindig, Cloverfieldben, Supernatural (Ghostfacers) egyik részében is és a legutóbbi Smallville részben is. Persze 50-50, van akit idegesíteni fog. A 720p-t ehhez a részhez nem tudom érdemes-e leszedni, mert rohadtul nem zajos, és nem hozza a fílinget emiatt. -
#50 Sziasztok! Én most kezdem el nézni, az első négy webisode-ot már láttam, és tetszik a sztori, és jók a karakterek is. Mondjuk eleve Amanda Tapping miatt voltam kíváncsi rá, és nagyon bejön az új stílusa (és akcentusa is:)
Próbálok hozzájutni a tv epizódokhoz, a harmadiktól folytatom, örülök, hogy van magyar felirat hozzá. Köszi Deino és Darkspell!!!:)) Remélem, még sokáig élvezhetjük a fordításaitokat! -
#49 a 10 rész címe Warriors...fúú, remélem valami nagyon ütős cucc lesz, így cím alapján elég izgi lesz:D -
#48 banner frissült, remélem tetszik^^ -
#47 Edward, azaz a 8.rész nekem nagyon tetszett, kíváncsi vagyok mi lesz a programozó csávóval(nem jut eszembe a neve:D). Edward meg egyszerűen fantasztikus volt, durván rajzolt, nekem nagyon bejött^^ -
deino #46 Az 5. résztől kezdve már sokkal jobb, mint az első három. A hetedik meg übercool. Mostmár mind a 8. eddigi rész magyar feliratával meg vagyunk, következő rész dec. 5-én jön szóval van időd bőven behozni a részeket :D -
#45 szerintem nyugodtan folytasd, az első 3 rész feldolgozza a netes részeket, nekem is csak utána nyerte el igazán a teszésemet:) sokkal jobbak a részek... -
#44 én a 3. rész után abbahagytam...
nemtom, nekilássak a többi résznek? nem sok reményt fűzök hozzá, de lehet megnézem a 4. részt ha már nagyon unatkozom -
#43 Jaja, az a legjobb rész eddig, az Edward már kevésbé (de még így is egy jobbik epizód)... Remélem még sok ilyen lesz, mert őszintén szólva a sorozat eleje azért inkább alulról súrolja a még nézem szintet. -
#42 The Five, azaz 7.rész ütött rendesen, az eddigi legjobb epizód:) -
#41 Az AXN lecsapott a Sanctuary-re, már dátumunk is van: januárban indul - egyelőre az AXN SCIFI-n. -
deino #40 Én most néztem meg az 1x08-at (Edward). REméltem h a The Five sztoriját viszik tovább, de sajnos nem =/ Kár, viszont még így is tetszett. -
#39 5.rész kúrvajó volt! -
deino #38 Hát, túl sok ember nem látta, de mindegy, csinálom aztán ha elkezdik látogatni a népek az oldalt akkor jó, ha nem akkor is meg megmarad felirat készültség jelzőnek :P -
#37 az oldal fasza, jó munkát végeztek, köszönjük(vagy csak én nézem?XD) -
deino #36 http://sanctuaryforall.wordpress.com/
Átvettük nemrég a fordítását Darkspellel, a feliratok most a 6-ik részig megvannak (a 6. még nem 100% de a nyersfordítás már megvan) innen letölthető mindegyik. A hetedikhez még nincs angol felirat sem. -
#35 2.évad berendelve -
#34 tud vki vmit a feliratokról? mert egyéltalán nem fordítják és már a 6.rész is kint van... -
#33 hát én nemtudom...ma megnéztem az első 3 részt, nem olyan rosszm de nem is oylan jó, ezt aláírom^^
én nézem, hetente 40 percet megér:) -
#32 nah, nálam asszem megkapja a cancelt. esetleg még darára visszajöhet ha valahol jót írnak róla.
-fav -
#31 a web soriban direkt volt ilyen gagyi CGI (többek között low-budget). amúgy érdekességként ezeket elvileg az EA készíti (gondolom ugyanazok, akik pl. NFS-ek intro-ját is)
itt meg így maradt. talán végjegy is.
ettől függetlenül lehet nálam is cancel lesz, mert nem egy történeti magaslat. (bár ezek a részek elvileg közvetlenül a webizódokból származnak, majd kiderül, hogy innentől mi lesz...) -
#30 én sztem ezek direkt vannak így csinálva, így egy kcisit olyan Sin Citys a beütés, bár ez csak az én véleményem:) -
#29 én nem láttam semmi webepizódokat, miniseriest v. mittudomén, csak a mostani három részt
háááát, tetszene az alapsztori, de annyira idegesít az egész... a színészek, a holt gagyi ZS kategóriába illő harcjelenetek, a CGI -k (bocs, ez a CGI -k nevében nézve sértő), mind mind gagyi
720p -ben nézem, és még itt is mennyire látszik, hogy egy "újságpapír" előtt játsszák el az egész filmet, a színészek kontúrja annyira éles, nagyon elüt a háttértől és a környezettől... idegesítő
na mind1, nemtom, sztem nekem cancel lesz, bár lehet ha nagyon unom magam megnézem a 4. részt -
#28 Sanctuary - Színfalak mögött
képek... -
#27 és a szőrös komornyik is ugyanő... -
Lyan Kyj #26 Uramisten!
Bár a webizódokat is láttam, a sorozat első részében esett csak le, hogy Helen "kedvesét" játszó színész az atlantiszi Todd-ként már láthattam! Hangjáról és lejtéséről ugrott be:) -
#25 már van felirat mind a 3 részhez!! az utóbbi részhez elég hamar kész lett:)
holnap meg is lesem mind a 3at... -
#24 tényleg, tegnap volt a premier:) egy kicsit lemaradtam^^ -
#23 hmm.. az első fele az kb egy az egybe ugyanaz volt, mint a websorinak; a második felét meg szerintem nem előnyére változtatták meg. az is bajom, hogy nem tudom, miket kéne elfelejteni a websoriból és mik azok, amik továbbra is fennállnak.
de majd meglátjuk a köv. rész lesz az első igazi TV-s rész. -
#22 nekem is lassan jön, de most már legalább csak 25szörös a leecherek többsége a seederekhez képest (mikor kezdtem akkor 70szeres volt)
az a baj, hogy nagyon későn kerlt fel és most EU meg US együtt tölti (más esetekben mire EU-ban felkelnek az emberek tölteni, addigra US-ben már "szétterjedt")
1-2 órán belül normalizálódik, sztem. (3 nagy amcsi reges oldalon is fenn vagyok, de még nem töltötték fel...) -
#21 Hi!Valaki leszedte már az első 2 részt?Nekem nagyon lassan jön torrentről:( Valami oldal ahonnan gyorsabb lenne? -
#20 Promos képek -
#19 Sanctuary friss hírek, képek!!!
hátha vkit érdekel^^ -
#18 "SciFi Channel-hírek: az Eureka 09.23-án tudja le a 3. évad első felét, míg a Stargate Atlantis 09.26-án megy félszezonnál szünetre. Utóbbit a kiemelet péntek esti slot-ban a Sanctuary fogja követni egy két órás premierrel."
Nah végre!! szeptember 26.án lesz a premier!! ezt is tudjuk már:)
-
#17 huuh...de bepörgött ez a topic -
#16 igaz is...köcce:) -
#15 passz, azt se tudom mikor kezdhették, ha marad a továbbiakban Amanda Tapping, akkor gondolom miatta is álltak, mivel a Stargate filmek, meg ami még Atlantis-ból hátralehetett, az fontosabb.